Re: Klubi i tironsave

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Re: Klubi i tironsave

Mroma Tironca si u ngryset Juve . Kush po vjen te pijme nai birre ??? Ika dhe erdha iher hajt shnet :thumbsup:

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga usta_Qima:
[qb]njatjeta poplli.me falni per mungesat se kom qen duke studiu /pf/images/graemlins/laugh.gif ,po mesa shof edhe ju paskeni pas pun se ja paskeni var fare.
TEA mos mu boj merak se nuk me gje gjo muve ,ene po pate ftoft me thuj se te nrof lali jote me gjith qef. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
gjall qeke mer shejton :smash: :smash:

assassino26

Primus registratum

Mirmroma tironsa.Si jeni me?Qeka bo ktu vetem mjes e mroma...Na thoni me pra edhe nai gjo tjeter qe ja vle per t'u debatu.
Mduket keni fillu te gjithe me shkrujt te filozofia e shkenca si pouna e Usta Qimes /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ...

assassino26

Primus registratum

Kom nigju i gjo qe se di sa e vertet eshte....
/pf/images/graemlins/laugh.gif Ca tip bardh e zish qe quhen copa copa juventina i ka rraf i skuader copa copa copa copa me shume copa qe quhet Brescia... :smash: :smash:
help.gif
:eek: edhe i ka rraf 2-0 me duket :eek: .Se di me te nigjume e kam se vete s'kom bo nai gjo te keqe s'kom rraf njeri.... :thumbsup: :rockband:

LEA

Primus registratum

oiiiii, filloi me futbollin ky. me bej nje ze kur te nderrosh temen. /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Iiiiiiii kush paska ardh...Si e do zonin te holle a te trashe :confused: ?
Nejse ja ku e boj per ty i zo
zoooooooooo :rockband: ....zooooooooooooo
:rockband:
erdhe rrusho ho mi per ca do me na fol... /pf/images/graemlins/laugh.gif ,Mos trego qe me ke njit gripin /pf/images/graemlins/wink.gif

LEA

Primus registratum

me lej rehat me ate gripin se kam neser takim te doktorri, per te bere vaksine se spo ja dal dot me. vetem me rrufe me gjen.

ca bohet anej nga tirona i here? a po uleret gje qyteti jone i dashur emrin tim? /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Amon mi amon cere je duke thone...Qyteti yne i dashur edhe zhurmen e fishekzjarreve se kam me booom po pelcasin LEAaaaaaa LEaaaaaa LEAaaaa
Edhe hoxha kur kno maj minares, e permen emrin tat.
(ishalla sma lexojne ata te teologjise se ma hudhin nai avion te shpia ime me qerpic)
Bashkia eshte duke organizuar 1 spektakel te madh me rastin e ardhjes tate qe do mbahet me date 25....

LEA

Primus registratum

aman o turi, aman tallu ti tallu po une mezi po pres. sme shtyhen keto ditet fare.
ajo puna e rinasit u vendos?

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LEA22:
[qb]aman o turi, aman tallu ti tallu po une mezi po pres. sme shtyhen keto ditet fare.
ajo puna e rinasit u vendos?[/qb]
Un se mor vesh e lal pse i diskuton kaq gjerat...,Ajo pune ka marre fund 1milion perqind.Po foli 1 here Turi s'ka nevoje te flase me.
O yllo duro mi duro se edhe 14 dite mileti kan nejt pa honer jo pa ardh ne Shqiperi.Masnej shif ti Klintoni s'ka ardh as i here ne Shqiperi edhe nuk qahet ju ngelet duke u qa te gjithe,

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga dolcettina:
[qb]Harrova pershendentjen qe kisha pergatit me zemer e shpirt per ju:

Me kengen Youm wara Youm me rastin e Bajromit ju pershendes te gjitheve, te gjithe ata qe e njofin e kuptojne se sa klas eshte.. te tjeret qe nuk e njohin.. kerkojeni dhe degjojeni.. ju pershendet goca logel, Dolcettina tao tao te xifve! /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
SHIF MOR OMELSINA LALIT TE VET ME CA KONGE NA KA PERSHENET...,amon mi amo se si shpirt e kam edhe kte Samira Saidin qe e kno kte kongen...
Ku je ti yvo se me kishte mor malli.Amon se tashi qe te pashe jom omelsu qamet jom omelsu.te puc pak xhaxhi tya edhe te kam shume xhan....

I

insane

Guest

une kam provime dhe jam i zene
dikush te mbaj nje ditar me gjerat me te rendesishme dhe te me tregoj cpo behet /pf/images/graemlins/tongue.gif

me uroni fat.. ( kam nevoj )
pacim tironsa

assassino26

Primus registratum

O Insane pac fat edhe sa me shume 10-ta.
ca ditari te mbajme ne...?Ja psh edhe pak edhe Tirana do ciceroje nga zerat e gezuar te zogjve shtegtare.
Do vije zogu LEA,dhe se di per ndonje zog tjeter.Tea me REA-n nuk do vijne,te pakten der tani kete informacion kam /pf/images/graemlins/frown.gif
Koha sot eshte e ftofet gati per bore edhe ketu,kaloriferi gati po na djeg me nderen
help.gif

ORA ESHTE FIKS 7

TEDI

Valoris scriptorum

Mroma Tironca . Si u ngryset Juve . a po boni nai cik thashethem apo jo ...

assassino26

Primus registratum

O Tedo ti na thuj nai th&th...A dhjesin mo ato pllumat te pub Lordi,apo jo....Ho me ka bohesh ti????????

DAC

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Artui:
[qb]Kom nigju i gjo qe se di sa e vertet eshte....
/pf/images/graemlins/laugh.gif Ca tip bardh e zish qe quhen copa copa juventina i ka rraf i skuader copa copa copa copa me shume copa qe quhet Brescia... :smash: :smash:
help.gif
:eek: edhe i ka rraf 2-0 me duket :eek: .Se di me te nigjume e kam se vete s'kom bo nai gjo te keqe s'kom rraf njeri.... :thumbsup: :rockband: [/qb]
MOS HAP PANIK NE POPULL IK MER LANET SE KA BO GOL TARJA E PRANOJM HUMJEN SE E DI UN QE ME MU E KE TI......