Re: Klubi i tironsave

LEA

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga Artui:
[qb]
Fillimisht postuar nga LEA22:
[qb]
Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]Mjesi Tironca Si u gdhite Juve . Hajt ka po vini me pi nai caffe ...[/qb]
tcuq. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

lea :smash: [/qb]
100 here i kom thon ktija qe nuk ftoen kshu damat per kafe.... Mroma Lea do vish pime i kafe apo te flehet gjume?!Ok lal si te dush se un e kam krevatin dopio.Ti flej un te ruj kafen se mos digjet
Ja kshu shi tashi kur te vije Lea me pi kafe.
Lea amon ec se nuk i them njeriu...Edhe po s'erdhe ktyne thuji qe isha,se ku shkoi mencuria ime ne te berin e propozimeve masnej...[/qb]
si urdheron turi!

e degjut ju popull, qe mos i bin vlerat turit, si njohes i mirfillte i femrave, po them se piva kafe me turin sot te lokali tedit. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ika tashi popull se me dhemb koka. /pf/images/graemlins/frown.gif

assassino26

Primus registratum

Kush paska ardh me kush paska ardh yli ime edhe nuk ka dal fare te msn-ja...
O Lea s'me ze gjumi mu sonte po s'me the ti pse te dhem koka. /pf/images/graemlins/frown.gif
O Manu amon mi amon cme duhet mu qe te them ty edhe vetes zog nate se mi bone gishtat mire te njome po edhe te thate si te zogut.tashi e nrrova si 2 bisha nate qe gjuajne per ushqim /pf/images/graemlins/tongue.gif :smash: :smash:

Emanuela

Forumium praecox

jo ishte me mire ne fillim. Si zogjte e nates. Pse ndryshove mendje ti? Apo e mbarove kafen ti dhe kaq e kishe... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

Cer kafe mi...Un s'du kafe virtuale se me eshte bere goja zeher po lidhi corcafet edhe ishalla se ke shpine ne katet e larta se erdha une me makine te te mar edhe te me japesh kafe me verte.
Shkruj edhe i cik adresen ktu se per 5 minuta me ke aty.

assassino26

Primus registratum

Nji e di une,po i kerkove kafe ksaj iken kjo avullon...
Nejse se tashi shkoi vone po iki po e pi kafen vete edhe po e mor i sy gjume.Se di a do me zeje gjumi se S'me ktheu pergjigje Lea por do e provoj...
1 kiss gjigant te gjitha gocave te Klubit edhe vecanerisht Tea-s se sot se kam pare fare.Edhe Lean e puth po Lean kam per ta llapaqis me te puthme qe ne Rinas,do ja bej faqet brima brima,e gjith beshtyme.Pse jo nga 1 puthje te vecante te gjitha gocave te klubit ne vecanti te gjithave.
Cunat i pershenes edhe shume e kane.O Ustajo po ti me ka ke hum...?Mire tha Tea me duket ka ardh ... i ri ne fshat qe u zhduke ti se s'ka munsi tjeter.
Notn e mire ka tironsi qe fle me vone se te gjithe edhe cohet me hjeret se te gjith....

LEA

Primus registratum

kemi gjysem ore qe derdellasim ne msn. boll u cirre. /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LEA22:
[qb]kemi gjysem ore qe derdellasim ne msn. boll u cirre. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ora eshte 4 mjesit..,Ja tashi edhe un do i bej me ne fund 2 ore gjume shifna ne oren 6 e 30 prape.
Naten e mire Lea

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Artui:
[qb]
Fillimisht postuar nga DAC:
[qb]Booooooooo....pse re ala je tu puth ti eeeeee.......
Hikere dreq thy qafen anej lanet.....[/qb]
Kush ta thu qafen ere pizeveng... /pf/images/graemlins/laugh.gif ,ik er dreq ti se isha une i pari.Masnej un kom dhon fjalen qe e puth Tean sonte sa se ka puth njeri :rockband: ,kshuqe der neser ne mjes mos u duk fare se s'ke gjo ne vije :sleep: .
Kismet ka java tjeter duku i here se mase del gjo edhe per ty. /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy: [/qb]
mos u zini mos u grini se maçoku o i imi /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

mirdita iher si ja ngryset e si ja gdhit /pf/images/graemlins/smile.gif

ma sa shoh xhan xhin se paska dor njeri mbi tastier . ika une iher hajt pra ja kalofshit sa me mire kete vikend /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Mroma Tironca Si po ja kaloni knej . Hajt bofshi qejf dhe ja kalofshi mire ...

dolcettina

Primus registratum

holaaaaa... c'kemi grupi?.. c;na thoni ndonje te re? ... per lalin Turin erdha.. qe eshte artist bote eshte... GEZUAR BAJROMIN ene ma puthni i cik Tironen qe marova fare per te!

naten e mire dhe bofshi shume qejf.. dhe mos harroni te na shkruani ndonje info nga Tirona, ne ven qe te merreni me llakallakat e lagjes /pf/images/graemlins/tongue.gif

dolcettina

Primus registratum

Harrova pershendentjen qe kisha pergatit me zemer e shpirt per ju:

Me kengen Youm wara Youm me rastin e Bajromit ju pershendes te gjitheve, te gjithe ata qe e njofin e kuptojne se sa klas eshte.. te tjeret qe nuk e njohin.. kerkojeni dhe degjojeni.. ju pershendet goca logel, Dolcettina tao tao te xifve! /pf/images/graemlins/tongue.gif

DAC

Primus registratum

Si u gdhit mer ......apo s'jeni gdhi ala......
mirpra se nigjona ma von fleni fleni .....po mos harroni firmen e TURIT.........

C'po knon gjeli more ...hajde pikiaaaa pikaaaaa
c'ohu moj goijoce ...se na zbardhiiii dita e hajde
mere moj mere cunineeeee edhe hajde.....
mere moj gushpullumin eeeeeeee
Jarna larnane...............
Keno gjeli moreeee.hajdeee mjes permjes i jeseeeee
cohu moj goijece lai moj syt e zeijese e hajde meremoj mere cuninene
mere moj mere cunineeeee edhe hajde.....
mere moj gushpullumin eeeeeeee...
Jarna larnane...............

HECNI NESHTI TUNUNI...oooooooooopppppaaaaaaaaa :rockband:

TEA

Forumium maestatis

ejjjjj ç'kina tironsa / se ketej ka talja bo içik ftoht po ec mo se ngrofena me oxhak.

me keni pa gjo ka ka firu usta_Qima re , se me k abo merak :rolleyes:
help.gif
mos i ka nodh noi gjo mer amani se ka me dhon provimin tani aija.

Smack Smack

usta_Qima

Primus registratum

njatjeta poplli.me falni per mungesat se kom qen duke studiu /pf/images/graemlins/laugh.gif ,po mesa shof edhe ju paskeni pas pun se ja paskeni var fare.
TEA mos mu boj merak se nuk me gje gjo muve ,ene po pate ftoft me thuj se te nrof lali jote me gjith qef. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Alba Shehi

Primus registratum

Tungjatjeta o tironsa! Si jeni tu e kalu? Ju puth fort se me paska marre malli. Shifena! /pf/images/graemlins/wink.gif