Re: Klubi i tironsave

TEA

Forumium maestatis
Re: Re: Klubi i tironsave

eh punto nero /pf/images/graemlins/tongue.gif

shtu ka qef poplli mer çun me shkrujt me citime ... qe kush te futet per here te pare te jet direkte n'tem se per ca po flitet

sa mikprites jena mer yahooo /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Mroma Tironca Si u ngryset Juve . Kush ka po vje me pi nai caffe ktu ke Klubi jem ... Ika dhe erdha ...

TEA

Forumium maestatis

Mroma tironsa /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tedo mire ja bone qe pive kafen ti une per vete pres Emanuelen /pf/images/graemlins/smile.gif

po sassoja ku o me sa ne thau syte :confused: ...mos i ka nodh noi gjo mo amani ... anej nga ato venet qe iken me peshku ai :rolleyes: /pf/images/graemlins/frown.gif

ti Duce ku je re ??? hmm me duket sikur jom tu bo apelin /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

ciao ciao

E JA KALOFSHIT MIRE FESTEN E CLIRIMIT JU TIRONSA QE JENI N'TIRON . /pf/images/graemlins/laugh.gif

Emanuela

Forumium praecox

Erdha une. TEA me fal qe te lashe te presesh. Por me kishte vene bashkia ne komisionin e pergatitjes se festave. /pf/images/graemlins/tongue.gif Tani jam e lire. Mund ta pijme nga nje kafe. Kush eshte ne europe gesuar festen. Se ketu ne Shqiperi ora 1 05 eshte.

GEZUAR DITEN E FLAMURIT

ESHTE TAMAM DITA PER FESTE DHE MUZIKE :rockband:

TEA

Forumium maestatis

mire se erdhe bella /pf/images/graemlins/smile.gif
Tani me duhet te lej stafeten /pf/images/graemlins/laugh.gif po ma qit ne ate kafe se kom içik ngut /pf/images/graemlins/smile.gif

Emanuela

Forumium praecox

ta bera shpejt mi. Shpresoj ta kem ber te mire. Ik pra se mos te pengoj. Dhe GEZUAR /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup:

mostro

Putraku

TIRONSA si po niheni sot ne kete dite te madheee?
A u kane nrit flamujt kuq e zinj anej neper shpira ene pallate?ene ne kneja ne mergim,jina tu festu me te modhe! :rockband:
Megjithese una punoj,vallai kam me e puth njiher flamurin fort,po ashu sic boni isa boletini,te ajo fotoja....dhe masnej do iki m'pune.
shifena dhe tuqeta te gjitheve.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

Gjes gjes TIRONSA /pf/images/graemlins/smile.gif GEZUAR DHE NJE HERE FESTEN E FLAMURIT :rockband:
une per veten time sa u çoca e putha flamurin qe kom tek dhoma :thumbsup: po ju ???

Rrofte Shqiperia .

TEDI

Valoris scriptorum

Mjesi Tironca si u gdhite Juve . Hajt PIme ka i caffe knej la lagja Jeme ...

lorena

Primus registratum

mirmengjesi grupi... ckena Mire tju Puff Lori i cik te faqja...
O tedo po e vij po e marr i kafe anej nga lagjja jote se mos e ke larg se taksirat masanej do vish te me marresh me scooter /pf/images/graemlins/laugh.gif ..bej shaka se e di qi je sakat akoma /pf/images/graemlins/laugh.gif

Alba Shehi

Primus registratum

Miremengjes tironca! Si po i kaloni festat mor amon. Ktej ka kontinenti festohet Thanksgiving. Me eshte dashur te laj nje gjel sot qe... :eek: :eek: :eek: Per zotin,ai i Mr. Bean s'ishte gje fare!
Ika iher dhe gezuar festat!

assassino26

Primus registratum

Mroma tironsa erdha sa me puth icik gocat dhe do iki...Faqen po e lej ktu se helbete i teket nanjones edhe e puth /pf/images/graemlins/tongue.gif
Mo shum flasim te dielen se sot po iki se kom pune.

Kiss Kiss per te gjitha gocat edhe pershenetje pak edhe per cunat....

ina_dani

Primus registratum

apapapa
si keni qen mire?Une jam e re ne forum po nuk mund te rrija dot pa i dhen nje pershendetje speciale te gjithe tironsave mbare boten.........shnet dhe jet

TEDI

Valoris scriptorum

Mroma Tironca a shpejt Erdhe ene sa shpejt ike mer Tur . As i caffe sna dhe ,kshu birre se ekspresin e kisha fik...