Re: Klubi i tironsave

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Re: Klubi i tironsave

NOten e mire dhe bofshi qejf Tironca te dashur . Ka po shifena Damoni ...

DAC

Primus registratum

Ca jete eeeeeeeeeeee interesante shifni mi goca se qaheni prej nesh masanej burri huj bo kerkesen ka shpia pa qira ,,,,,,,i shkreti ene sa kishte per te bo ...........hahahahaha....per menimin tim do ti rrugullojm PAPERINEN ... :smash: :smash: :smash: :smash:

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]oooo kush paska ardh , evgu me syza t'mdhoja /pf/images/graemlins/laugh.gif

po kon me shume lezet keto vizitat keshtu re /pf/images/graemlins/wink.gif sa hap e myll syte .
masanej putrako pa merak lal se kur te vish tina me berrcolla e qofte nga ato te pazarit ri do e gjesh te shtrume , ne rrakia rraki , e ne mezja meze .

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
mroma tea /pf/images/graemlins/smile.gif
si je sot (pas infortunios)

TEA

Forumium maestatis

ti daco shttttttttt e lene paperinen jasht seeeee i ziu ti ..more vesht apo jo.. mora thuj /pf/images/graemlins/smile.gif

e dyta shif nga faqia tjeter se ka ne goca DACO /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: :smash:

usta_Qima

Primus registratum

Insane ku je ne Pensylvania ti ??? Mos me thuj qe je ne Philly. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga insane:
[qb]
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif

si je sot (pas infortunios)[/qb]
mire lal mire /pf/images/graemlins/wink.gif pse ksihe noi hall ti :smash: :smash:

I

insane

Guest

[qb]
Fillimisht postuar nga insane:
[qb]
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif

si je sot (pas infortunios)[/qb]
mire lal mire /pf/images/graemlins/wink.gif pse ksihe noi hall ti :smash: :smash: [/qb]
epo pike e zeze..
kujdesesh per shndetin e te tjereve te rrahin...
po cbera o aman,.. /pf/images/graemlins/frown.gif

ustajo.. jo jo jam nga ana tjeter, nga pits

Alba Shehi

Primus registratum

Insane,do na vish per Thanksgiving kshu eeeee??? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Hajde hajde se do bejme ndonje dore te mire. /pf/images/graemlins/tongue.gif Juve te tjereve ju puc se ju kam xhan. Ika una tashi. Bye!

Guest

si jeni mire /pf/images/graemlins/laugh.gif pak si menerva me dukeni po ska gje se o ju kaloje /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

kissssssssssssssssssssssss /pf/images/graemlins/laugh.gif

Emanuela

Forumium praecox

Mirmengjesi! Ka njeri apo hic si gjithmone ne gjume ne kete ore. Une po leviz nje here po shikoj se mos don ndonjeri ndonje kafe andej nga krahu tjeter i rruges. /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Cruel_Intentions

Primus registratum

amon se po vdes per i kafe. Kam per te mesuar ter naten dhe duhet te rri zgjuar.
Si kot sot. Neser kam provim (do e qaj fare), ju qofshi mire toroncat e mi te dashur. Pershendejte bashkqytetarve te mij , megjithse larg...
ju kam xhan,
-B

TEDI

Valoris scriptorum

Miremjesi Tironca te dashur . Si u gdhite Juve . PEr Caffe JOm Gati Emanu Ka po vjen ti ta pime nje ... :cool:

lorena

Primus registratum

ckemi tironsaa mire e eeee.... une kafen e du t'ma sjelli nonjoni me tabaka aman

TEDI

Valoris scriptorum

HAjt me se po e boj zemren gur po ta sjell un ...

Qe ku e ke Ene t boft MIre ..

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga lori81:
[qb]ckemi tironsaa mire e eeee.... une kafen e du t'ma sjelli nonjoni me tabaka aman[/qb]
o ylloo Smack Smack /pf/images/graemlins/smile.gif

ku je ti mi ne uni?? hajde tek una se ta bej une kafen /pf/images/graemlins/wink.gif

TEA

Forumium maestatis

Mroma tironsa /pf/images/graemlins/frown.gif Koha o e keqe , eshte hera e 5 qe semurem ne kete stagione pffffffffffff

Alba Shehi

Primus registratum

Ej,vallaj mu md'uhet i kafe se'sben se kam nje test sot qe po s'e mora ,me piu e zeza! Mundesisht te forte dhe me qumesht. /pf/images/graemlins/laugh.gif Rrofsh o Emanu se na kenaqe me kto kafet e tuja!

Po juve te tjereve si u kam? Proto me paska ik shpejt sot. Kam fillu me e past xhan dreqin! /pf/images/graemlins/laugh.gif (mgjthse eshte... /pf/images/graemlins/wink.gif )

ERMIRI

Primus registratum

[qb]Mroma tironsa /pf/images/graemlins/frown.gif Koha o e keqe , eshte hera e 5 qe semurem ne kete stagione pffffffffffff[/qb]
o TEA kafen ty ka qef me ta sjell daci ..........se o cun i mir dreqi........ene besoj se e merito.......... /pf/images/graemlins/laugh.gif

DAC

Primus registratum

BOOOOOOOOOOO..........kta sikur na rujn ne mer jahu ....po pse mer BOND kush pritshe ti qe tja cote kafen.....hahahahahahah
Si do ja boj thuj me kimet...sic di vet ...hahahhaha :thumbsup:

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga JAMES BOND:
[qb]
[qb]Mroma tironsa /pf/images/graemlins/frown.gif Koha o e keqe , eshte hera e 5 qe semurem ne kete stagione pffffffffffff[/qb]
o TEA kafen ty ka qef me ta sjell daci ..........se o cun i mir dreqi........ene besoj se e merito.......... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
tu pensi alla tua vaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif
DACI nuk ka turp me ma thon vet /pf/images/graemlins/wink.gif