Re: Klubi i tironsave

Alba Shehi

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Jam ele unaaaaaaa! Jam bo si zog nate,e s'me ze gjumi,po vallaj jam tu ik tashi. Boll e zgjata se s'ka lezet! Megjithese m'duket sikur po zgjohem ne mengjes ashtu si ty o Artui. Papapapaa me ato zhurmat e makinave te Tirones(se helbete,aty te 21-shi fillojshin qy m'gjashte m'gjesit) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mos harroni i "Lori Kafe" per mua. (i kane bere gje ndonje reklame te re kohet e fundit? se ate "Ca po thoje?...." e bene boze /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ) Merreni makiato po deshet se un ashtu e pijsha! /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif Ikaaaaaaaaaaa! /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

ciOo albushe lepurushe!!!ene fli ka i cik,qe te jesh perher ne form....baj baj /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Albushe:
[qb]Jam ele unaaaaaaa! Jam bo si zog nate,e s'me ze gjumi,po vallaj jam tu ik tashi. Boll e zgjata se s'ka lezet! Megjithese m'duket sikur po zgjohem ne mengjes ashtu si ty o Artui. Papapapaa me ato zhurmat e makinave te Tirones(se helbete,aty te 21-shi fillojshin qy m'gjashte m'gjesit) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mos harroni i "Lori Kafe" per mua. (i kane bere gje ndonje reklame te re kohet e fundit? se ate "Ca po thoje?...." e bene boze /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ) Merreni makiato po deshet se un ashtu e pijsha! /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif Ikaaaaaaaaaaa! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
O lal un po kaloj sot anej ka Mjelma po pi i makiato edhe po e vej ne emrin tat /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif Hajt mo ca te bejme ti bime qylit.
O Putrarko ma kalofsh edhe ti diten sa me rehat edhe ishalla shqelmin sa me shpejt Italise edhe ti...

Alba Shehi

Primus registratum

E shikon ti? S'm'iket mu. Ti Artuo vej ene 10 po deshe ne defter se t'kom qeras une! /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps. Sa ka vajt makiatoja te Mjelma,se alla alla, cdo dy-tre muaj shkojne e ngrene cmimet lokalet atje.
help.gif
/pf/images/graemlins/tongue.gif

Tani ika me verte. Jom tu e terheq veten pas menge qe te largohem ka ekrani. :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

[qb]E shikon ti? S'm'iket mu. Ti Artuo vej ene 10 po deshe ne defter se t'kom qeras une! /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps. Sa ka vajt makiatoja te Mjelma,se alla alla, cdo dy-tre muaj shkojne e ngrene cmimet lokalet atje.
help.gif
/pf/images/graemlins/tongue.gif

Tani ika me verte. Jom tu e terheq veten pas menge qe te largohem ka ekrani. :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Shi si filloi tu pyt per cmimet tashi edhe tha te qeras une edhe tashi e boni gati kthesen /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Ik e lal ik se ne jena ne pun der sa te vi tjetri me na ndrru slevizim prej ekranit...
help.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Miremengjesi Tironca Si u gdhite Juve . Kush do nai caffe Le te vije ktu ke lagja ime se po e boj Zemren Gur dhe po ju jap Caffe... :tipsy:

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Wallsingham:
[qb]
Fillimisht postuar nga Artui:
[qb]
Fillimisht postuar nga Wallsingham:
[qb]Klubi tironsave ... Assa nuk o tironc ... Tedi o nga kodra kuqe ... me thone qe kodra kuqe eshte ne Tirane , eshte isoj si me thene qe Vatikani eshte ne prefiri te Baghdadit ... TEA ... TEA bi era lezhe i km larg .... me i llaf ... che cazzo fatte alla pagine 54?[/qb]
Kush te ka thon ty i here qe un s'jam katunar tirone edhe i gjo tjeter ti ca dreqin do ke faqja 54 mir ne se ne jemi tu prit faqen 55[/qb]
une le e rrit ne Tirane ... ky ja bo ca dreqin do te faqja 54 ... e pike e zeze ... te klubi kuksianve bona konkursin po nuk me pranune ... troppo pulito thane ... non fai per noi[/qb]
ncyq ncyq ncyq biri botes ka zbrit prej Zall Basdari e do me shit men tani qe o prej TIRONE . :smash: :smash: :smash:

TEA

Forumium maestatis

Gjes Gjes TIRONSA /pf/images/graemlins/smile.gif

o Sasso e lexova deklaraten qe ke von me siper lal e me bohet qefi qe e shkrujte se vallai bilai ishin tu shku gjonat per .... . Nese futena ketu ne AF eshte per te kaluar nja to ore me bo qyfyre .

Dhe i gjo tjeter as une e as REA nuk vim dote per vitin e ri ne TIRON sepse do na vin prindrit . /pf/images/graemlins/smile.gif Po muve me ka marr malli shume per TIRONEN /pf/images/graemlins/frown.gif

Emanuela

Forumium praecox

Mirdita te gjitheve.
Ora tani ne tirane eshte 12 50. Kohe e keqe, me me shi, lageshtire dhe pak balte si gjithmone.

U merzita ne mengjes se e piva kafen vetem, se nuk me erdhi asnje nga ju. :mad:

Guest

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]
Fillimisht postuar nga Proto:
[qb]alo alo /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/wink.gif emanuela e shtypa turin motra ja mora kalane na brenda eh politikaaa
[/qb]
Ej proto,hajt mi shtyp dhe mu nji cik shpatllat,se me kane ngri se ftofti!!a po din me shtyp besaa!??=[/qb]
amon miii shi shi ma hoqen trunin fare /pf/images/graemlins/laugh.gif

o putra ta boj i masazh me shpulla po deshe kshi si ujvare /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif apo se kemi ne gjak ne politikonsat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]Ika dhe Erdha un Tironca t dashur Ka po shifena Masdite ...[/qb]
bye /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Alba Shehi

Primus registratum

Ja erdha una prape! Bika shi andej eeee? Bobo,hajde imagjino llucen qe do pushtoje rruget tani /pf/images/graemlins/laugh.gif . (medet,kur dilja nga shpia gjithmone furnizohesha me boje dhe lecka /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif )

A ka met ala kafe eeeeee?

TEA

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/wink.gif

erdha prap una /pf/images/graemlins/smile.gif jo per gjo po me e zhgarravit noi çik kete faqe se njeli po ven numro /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: ç'kina albushe ??? tek ty mjergull e tek une shi /pf/images/graemlins/frown.gif u pa kjo pune :smash: :smash:

Guest

[qb]
Fillimisht postuar nga Proto:
[qb]A little bit creazy /pf/images/graemlins/blush.gif [/qb]
:rolleyes: :confused: :confused: Apo e kam gabim une?[/qb]
shum ne rregull e ke ta mshtes menimin deri ne rronxe fareee /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Mirmroma Tironca si u ngryset juve anej . Keni pas naicik shi apo hic Se ktej u mytem ... :cool:

usta_Qima

Primus registratum

hi poplli tirones.
A keni von re i gjo ndryshe nga heret e tjera ke postimet e mija ???
Nejse spo jua them,mundohuni ta gjeni vet...
Ca ka ndryshe tek postimet e mija ???????
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif