Re: Klubi i tironsave

Guest
Re: Re: Klubi i tironsave

o emanuela lini mi te flasin se per ket pune jan ata nje llafe ti themi ne e mushin 3 faqe pale nei gja tjeter ti thoshim /pf/images/graemlins/wink.gif
e re juuuu mos e kruni shum me proton se i thashe xhaxhi bin ladenit tju pushkatoje te gjitheve /pf/images/graemlins/laugh.gif

emanuela mire ja bera /pf/images/graemlins/wink.gif
te shkretet kan ngel pa gje me sa duket /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

usta_Qima

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb]Pse jeni kaq mistreca ? :smash:
Ah ju doni dajak, por dajak nga ato te kohes se Skenderbeut. Apo se dini se cdajak benin atehere? :cool: [/qb]
?????????? he i her na ndrico /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

Fillimisht postuar nga Artui:
[qb]
Fillimisht postuar nga Proto:
[qb]po te isha gruja jote ti laja po :tipsy: po meqe sjam kushedi me ca do i kesh bere re dreq mos i kesh bere me qumesht /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po te ishe gruja ime s'do rrishe ktu /pf/images/graemlins/wink.gif po do ishe tjeter ven...,mos i ngatrro gjojnat lal do edhe shum ti qe te behesh gruja e nanjonit.... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
ashu i bej une te dyja jam e forteeee /pf/images/graemlins/laugh.gif jo si ty qe e fut grun ne bodrum /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga usta_Qima:
[qb]
[qb]
Fillimisht postuar nga usta_Qima:
[qb]Manu sa bo pizza ne tiron sa per kuriozitet ??????[/qb]
eshte per free /pf/images/graemlins/laugh.gif uf me falni e se nderhyra kot /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Se kisha llafin per ate pizzen tate lal. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
as une se kisha per ate taten /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

[qb]
Ne tashi sonte dum dajak edhe kafe...sidomos kafe se turn i 3 helbete na ze gjumi...[/QB]
AMon mer amon!ene ku po e no tina kete turn te tret se vallai mos jina kojshi!?se ene una e kom kap ket turnin e tret per komesh e nuk po ik qe nuk po ik kopili!!!

Guest

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]
[qb]
Ne tashi sonte dum dajak edhe kafe...sidomos kafe se turn i 3 helbete na ze gjumi...[/qb]
AMon mer amon!ene ku po e no tina kete turn te tret se vallai mos jina kojshi!?se ene una e kom kap ket turnin e tret per komesh e nuk po ik qe nuk po ik kopili!!![/QB]
hahaha mos thuaj fjale si kopili etj etj se do te editoje xhaxhi tedi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

ashu i bej une te dyja jam e forteeee /pf/images/graemlins/laugh.gif jo si ty qe e fut grun ne bodrum /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kur te fus grun un ne bodrum ty kushedi se ku te kam fut ke parasysh eshte me merita kush ka maerita me shume ti me duket se as per ne bodrum nuk ke merita...
Masnej kush te ka thon ty per bodrumin,shif se e ke ngatarru nga anglishtja me bedrom se te ngatarro ajo anglishtja ty.... /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

[qb]
Kur te fus grun un ne bodrum ty kushedi se ku te kam fut ke parasysh eshte me merita kush ka maerita me shume ti me duket se as per ne bodrum nuk ke merita...
Masnej kush te ka thon ty per bodrumin,shif se e ke ngatarru nga anglishtja me bedrom se te ngatarro ajo anglishtja ty.... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
e lal ti sdi anglisht /pf/images/graemlins/laugh.gif apo te ka msu nonjona /pf/images/graemlins/wink.gif leqe kot them uen kush ta var ty ti prandaj vjen ne forum /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

[qb]
[qb]
Masnej kush te ka thon ty per bodrumin,shif se e ke ngatarru nga anglishtja me bedrom se te ngatarro ajo anglishtja ty.... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
e lal ti sdi anglisht /pf/images/graemlins/laugh.gif apo te ka msu nonjona /pf/images/graemlins/wink.gif leqe kot them uen kush ta var ty ti prandaj vjen ne forum /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Si puna jote edhe une na bashkojne te njejtat halle

Guest

ika una /pf/images/graemlins/laugh.gif
larg turit se me ngjit kot smunjen /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

[qb]ika una /pf/images/graemlins/laugh.gif
larg turit se me ngjit kot smunjen /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ik edhe shif se mos gjesh nji kontinent tjeter me larg se atje ku je se e kam perhapjen e smunjes me rreze te medhoja shume une...
Ti ma ke njit

Emanuela

Forumium praecox

O shejtana pini nga nje kafe prej meje se mbase ju ben mire. /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup:

assassino26

Primus registratum

Tashi edhe i gjo kisha une edhe do ja fus gjumit...
Po me duket mu edhe se di sa eshte edhe menimi juj qe kjo tema ktu po degjenerohet fare...,Hudh njoni e prit tjetri me kunja e me sherre e me sharje sikur kena dal me luftu.Me vjen keq me verte se qe kur e kam hap kte teme kam pas ne menje qe do kete vetem paqe gallate edhe miqsi sic jena vete ne tironsat mo qe na morshin te keqen sa te mire jena.Un nuk jam pronari i temes pasi te gjithe jemi pjestar ne kete teme dhe gjithsecili me postimet e tij ka bere temen qe eshte sot,por do kisha qef qe te tregoshim pak me teper omelsi ktu te veni i omelsines Tirones tone te dashur.A e keni pa mer jahuu sa e omel eshte dolcettina,Tea,Rea,Paperina,Albushja me i llaf te gjithe ju sa te omel jeni..Tashi edhe un vete personalisht kam faj se e kom tepru tashi se fundmi duke ju pergjigj grricjeve te cave(e kupto vete ajo caja se kush eshte).Un do doja qe tema me ner te mos shkoje per lesh.Per kete dua mirkuptimin tuaj...Sa me pak sherre ansi sherre hic fare,A jena tironsa mer jahuu peace edhe dashuri si ka thon edhe papa...
Majaft mo se e bona si fjalim po po me vje shum inat qe ktu kan mor kot ca postime perfshi ktu edhe te miat po sidomos te Protos.
O Proto mos ma mer per ters lal po o mos shkruj fare ktu ose po shkrujte ktu mos rri duke u grric me te gjithe...Po deshe me bo sherr msn time e ke te gjej une edhe msn te tjera edhe aty grricna e zihena sa te dush.
Ok tashi ika edhe po i fus i dore gjume duke uru qe kur te zgjohem neser te mos me kete sha njeri edhe po me ka sha njeri flm shum ja paca borxh....

noten ere se ju merzita

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb]O shejtana pini nga nje kafe prej meje se mbase ju ben mire. /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup: [/qb]
Ho mi ti ku e ke kafen se erdha...,ose ec ti ke une si ta kesh qefin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

alo alo /pf/images/graemlins/laugh.gif
uf asnje ne linje /pf/images/graemlins/laugh.gif

turi per ty une i vras te gjithe /pf/images/graemlins/wink.gif ja ashtu /pf/images/graemlins/laugh.gif emanuela e shtypa turin motra ja mora kalane na brenda /pf/images/graemlins/laugh.gif eh politikaaa /pf/images/graemlins/smile.gif

alo alooooooooo asnje ne linje uffffffffff /pf/images/graemlins/laugh.gif

Alba Shehi

Primus registratum

Artui, je shume i mire! Doja ta beja vete nje verejtje te tille te pergjithshme (mgjthse e kam bere)po ja e bere ti. /pf/images/graemlins/wink.gif Hajt,vetem qyfyre na duhen ktu se boll na mbyt malli e vdiqem per icik Tirone! Me besoni o njerez,kam aq shume mall sa nuk e keni idene dhe ndihem sikur kthehem neper ato rruget e zhurmta te qytetit tone,kur bej muhabete me ju. E pra,ashtu sic thote Artui,mos e prishni kot.

Sa per takimin per vit te ri(mgjthse ka teme tjeter per kete) me vjen aq keq,aq keq,po aq keq sa nuk e keni idene! /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif Jam mergimtare e fresket fare dhe mezi po mesohem duke qendruar larg te dalave,lokaleve,Pubeve e jetes sociale te Tiranes. Beni qejf edhe per muve aty! /pf/images/graemlins/frown.gif Ah lum ju! E dini qe ju kam inat? :mad: Dua te jem per vit te Ri ne TR, te shoh ato rruget e mbushura plot e perplot. /pf/images/graemlins/laugh.gif Ah ika ika tani se me mbyti merzia nga malli. Ju puth fort fort se ju kam xhan. Naten!

mostro

Putraku

[qb]alo alo /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif emanuela e shtypa turin motra ja mora kalane na brenda /pf/images/graemlins/laugh.gif eh politikaaa /pf/images/graemlins/smile.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ej proto,hajt mi shtyp dhe mu nji cik shpatllat,se me kane ngri se ftofti!!a po din me shtyp besaa!?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

O Albushe mos u merzit mi lal se ne do takohemi prape edhe ti do jesh patjeter.Tironen e kemi si shpirt edhe si shpirt do e mbajme der sa te vish ti.Ti vetem mos u merzit lal edhe bej qef edhe atje ku je.

Ja edhe 1 mirmjes tjeter ka tironsi qe fle me vone se te gjithe edhe zgjohet me heret puthje te ngrofta vale per gocat edhe pershentje per cunat....

mostro

Putraku

GJES TUI!Po te thash i cik me perpara qe dhe una boj turnin e tret,po nuk ma vure veshin,kujtove se po u tallsha.....une punoj ne nji hotel,dhe tani kam oren e mengjesit.Qefi ma kishte nonji pace tirone,por ne munges po kenaqena me nonji brioch ne kapuçino,alla italione.
Po ti me se merresh?

shifna artui,ja kalofsh sa me omel diten sonte... :rockband: