Re: Klubi i tironsave

I

insane

Guest
Re: Re: Klubi i tironsave

booooooooooo ju ste leni kohe me lexu. mos patshim klasa ne se direkte i mushni 20 faqe ju ...
si ju kam?

assassino26

Primus registratum

Mire jena plako mi jena ti si ja ke kalu...?Te njejten verejtje u kom bo edhe une,po snigjone hic... /pf/images/graemlins/laugh.gif

dolcettina

Primus registratum

Mirembrema te gjithve... me erdhi llafi qe paska plas preokupimi ktu per mu dhe Turin... amoni shifni punet tuja ene mos na nderhyni, se ju smerrni vesh nga kto gjojna.. ju lutmi shume... ku e kam lali Turin i her una se ai ndrit dynjollikun, ai omelson dynjon, eshte moooo.... ene fjalet nuk e pershkrujn ashtu tamom si eshte, vetem qe e kam shume shume xhan una se est lali Turi aiii... est si spilt ai est si zemel /pf/images/graemlins/smile.gif edhe ti DACO munsisht mos na fut ndermjtsa, thuji kunotes mos tremet ene kshu te rrish qete ene ti... po mo c'na thoni nai gjo te lezetshme? Shume te drejte ka Blendi kur thote qe ktu filloni e boni ca muabete qe skane pike kuptimi, te pakten per ne qe vijme ti lexojme me vonese, me pak sherre goca, me pak grusht, se ska lezet, na kallxoni i cik psh se c'behet nai e re andej nag Tirona jone, se marum ne knej.. megjithse une sja kom nevojen kujt, se kom ali Turin mu qe mi trego te gjitha, esht sa per i milet nja ashtu! /pf/images/graemlins/smile.gif

o laliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii te puc ele te pelcafoj folt foltttt... ele kus na ka inot ele gizili ksu na paft! /pf/images/graemlins/tongue.gif

Pershendetje te gjithve... dhe ne vecanti Tedit qe esht smun, dhe pastaj Blendit, qe kur shkruante per ato kujtimet e Tirones... sigurisht qe nuk mund te rrishe pa u mallengjyer!

ika ciaoooooooooo kalamonaaaaa

ele puci lali Turin /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Mirembrema ketej . Si ja kaluat . Artui Lejen e kom mor une se ma ka dhon bashkia ... Hec ti do vish te pish nai caffe ktej... :cool:

assassino26

Primus registratum

Shif mer kush me paske ardh muve...Omelsina ime spilti im lepulusja e vockel,ketlusja xemla e lalit te vet...Si te kom lali tuja mi zemla e vockel?Ja mir se erdhe i here se na kish mor malli edhe e kisha i parandjenje qe do vite ylli ime sonte...O xemla te puth fort fort fort sa fuqi kam edhe te them qe je sum e mile edhe te kam xhan xhan xhan sa nuk shkruhet fare me shkronja po duhet me e shkrujt me xhevahire sa xhan te kam.Puci puci fort fort un tyja edhe kalofsh mire te shkola edhe ne jete.

Kissssssssssssss.kissssssssssssssss

dolcettina

Primus registratum

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. lum una pel lali Turin!!!! qe est ALTIST est shume shume shume shume shume shume shume shume shumeeee... i mil, est zemer est shpit esht .... ku e di una, sdi a ka fjale tjetel ce ta meritoje krahasimin me lali Turin, ele una te kam shum shum shum xhan, ele te puc folt folt foltttt... ele.. ca desa me fon una, hmmmmmmm... ah po... JE YLLL!!!!

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]oooo turqeta turo /pf/images/graemlins/smile.gif
e turqeta te gjithve /pf/images/graemlins/smile.gif ssi ja keni kalu ???

PUTRAKU madh thi je ti :smash: tani bene :thumbsup: [/qb]
turqeta Tea si je ti zemra,Ishalla shifna sonte anej ka msn-ja...

dolcettina

Primus registratum

puj puj puj... syte e kqi ne ... te qenit t'zi! se kushedi ka nai sybardh qe na lexo /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga dolcettina:
[qb]iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. lum una pel lali Turin!!!! qe est ALTIST est shume shume shume shume shume shume shume shume shumeeee... i mil, est zemer est shpit esht .... ku e di una, sdi a ka fjale tjetel ce ta meritoje krahasimin me lali Turin, ele una te kam shum shum shum xhan, ele te puc folt folt foltttt... ele.. ca desa me fon una, hmmmmmmm... ah po... JE YLLL!!!![/qb]
Bo sa e mire eshte kjo mer jahuuu...,ma hoqi trunin fare nuk di ca tii them tjeter sa e mire e sa e omel eshte...Mu marun fjalet mer jahuu me nimoni mer jahuuu se e kam shum xhan edhe nuk di si ti them sa e mire eshte se eshte me e mire se sa di un llafe

assassino26

Primus registratum

[qb]puj puj puj... syte e kqi ne ... te qenit t'zi! se kushedi ka nai sybardh qe na lexo /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Duhet me var nai hurdhe neper postimet ne xemla se na kan inat qe ti je kaq e omel edhe un lali jot te kam kaq sum xhan...

dolcettina

Primus registratum

astu menoj ele una lali! /pf/images/graemlins/tongue.gif cke ti do i fem nones una te na boj i cik kryp /pf/images/graemlins/smile.gif

assassino26

Primus registratum

[qb]astu menoj ele una lali! /pf/images/graemlins/tongue.gif cke ti do i fem nones una te na boj i cik kryp /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
:thumbsup:
Ok xemla masnej te plasin nga inati kta qe na kane inat se s'kan ca te na bejne se nuk na morin me dot ne msysh... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dolcettina

Primus registratum

laluciiiiiiiiiiiiiiiiii... ta ta /pf/images/graemlins/smile.gif ... ca desa me te fon una ty? hic asigjo, ah po... ni xo vetem.. ce je shum i mil ele oce oce una ty! /pf/images/graemlins/smile.gif

dolcettina

Primus registratum

uh halova me te pyt a e ke pa posten ti? sepshe ni zog me fa mu ce te ka al ni mesaz i li /pf/images/graemlins/smile.gif zogu me fa eeee sdi xo una

assassino26

Primus registratum

[qb]laluciiiiiiiiiiiiiiiiii... ta ta /pf/images/graemlins/smile.gif ... ca desa me te fon una ty? hic asigjo, ah po... ni xo vetem.. ce je shum i mil ele oce oce una ty! /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Edhe un tya oce oce edhe je sum e mil se harrova fare,desa me ta thon qe shpare po harrova...
Puc puc per ty nga lali jot edhe te kaom really sum xhan

assassino26

Primus registratum

[qb]uh halova me te pyt a e ke pa posten ti? sepshe ni zog me fa mu ce te ka al ni mesaz i li /pf/images/graemlins/smile.gif zogu me fa eeee sdi xo una[/qb]
e di e di se me fa ele mu xogu sa ela edhe e pase posten una edhe e pase qe me kishte sjel nji xog i mire sum nji email sum te omel...Po edhe mua me tha xogu qe ty te kiste ardhi i xho te posta po s'di gjo Ksu me fa xogu...Ik sif i here se mase sme ka rrejt xogu muve

dolcettina

Primus registratum

iiiii /pf/images/graemlins/frown.gif mu sme ka al akoma xo /pf/images/graemlins/frown.gif ... kam me sku me e kap ate xogun se ost bo vjelajdut /pf/images/graemlins/frown.gif (((( fuji ti lali se akoma sma ka sjel mu ai /pf/images/graemlins/frown.gif (( ftyla postel, ftyla bombaldume /pf/images/graemlins/frown.gif

assassino26

Primus registratum

[qb]iiiii /pf/images/graemlins/frown.gif mu sme ka al akoma xo /pf/images/graemlins/frown.gif ... kam me sku me e kap ate xogun se ost bo vjelajdut /pf/images/graemlins/frown.gif (((( fuji ti lali se akoma sma ka sjel mu ai /pf/images/graemlins/frown.gif (( ftyla postel, ftyla bombaldume /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Ja tregoj un xogut :smash: :smash:

dolcettina

Primus registratum

skulja puplat ele pel mu /pf/images/graemlins/smile.gif lalalallalalalal kul jam me lali Turin una bohem galipe /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Artui ti spaske nevoje per Ndihmen time ke agjensia ja ku e ke gjet vete ti ... :thumbsup: