Re: Re: Klubi i tironsave
Mirembrema te gjithve... me erdhi llafi qe paska plas preokupimi ktu per mu dhe Turin... amoni shifni punet tuja ene mos na nderhyni, se ju smerrni vesh nga kto gjojna.. ju lutmi shume... ku e kam lali Turin i her una se ai ndrit dynjollikun, ai omelson dynjon, eshte moooo.... ene fjalet nuk e pershkrujn ashtu tamom si eshte, vetem qe e kam shume shume xhan una se est lali Turi aiii... est si spilt ai est si zemel /pf/images/graemlins/smile.gif edhe ti DACO munsisht mos na fut ndermjtsa, thuji kunotes mos tremet ene kshu te rrish qete ene ti... po mo c'na thoni nai gjo te lezetshme? Shume te drejte ka Blendi kur thote qe ktu filloni e boni ca muabete qe skane pike kuptimi, te pakten per ne qe vijme ti lexojme me vonese, me pak sherre goca, me pak grusht, se ska lezet, na kallxoni i cik psh se c'behet nai e re andej nag Tirona jone, se marum ne knej.. megjithse une sja kom nevojen kujt, se kom ali Turin mu qe mi trego te gjitha, esht sa per i milet nja ashtu! /pf/images/graemlins/smile.gif
o laliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii te puc ele te pelcafoj folt foltttt... ele kus na ka inot ele gizili ksu na paft! /pf/images/graemlins/tongue.gif
Pershendetje te gjithve... dhe ne vecanti Tedit qe esht smun, dhe pastaj Blendit, qe kur shkruante per ato kujtimet e Tirones... sigurisht qe nuk mund te rrishe pa u mallengjyer!
ika ciaoooooooooo kalamonaaaaa
ele puci lali Turin /pf/images/graemlins/tongue.gif