Re: Klubi i tironsave

Guest
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga Artui:
[qb]
Fillimisht postuar nga Proto:
[qb]qafsh mu kush tka genjy re tedi /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pse mio me pasken genjy... :confused: [/qb]
e po se te shofin kshu si te vockel /pf/images/graemlins/laugh.gif nders abrenda teje esh nje ujk /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif yyyyyyyyyyyyyyy

assassino26

Primus registratum

[qb]
[qb]
[qb]qafsh mu kush tka genjy re tedi /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pse mio me pasken genjy... :confused: [/qb]
e po se te shofin kshu si te vockel /pf/images/graemlins/laugh.gif nders abrenda teje esh nje ujk /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif yyyyyyyyyyyyyyy[/qb]
Ohu sa ta nxjerresh ate ujkun ti qe ma ma per mrena te kon honer ty ujqit e tjere qe rrin perjashta...Jo per gjo po ti e ke ujkun e zbut se e ma mren.

Guest

Ohu sa ta nxjerresh ate ujkun ti qe ma ma per mrena te kon honer ty ujqit e tjere qe rrin perjashta...Jo per gjo po ti e ke ujkun e zbut se e ma mren.

a turo cne une ujk mo ti je ujku /pf/images/graemlins/wink.gif une per vete jam enjgjell blu /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

O Manu edhe sonte me sa shof une na rrejte per ate kafen...,Un ju uroj te gjitheve naten e mire ndersa gocat pervec naten e mire kane edhe 1 kiss te fuqishem prej meje edhe shifna me kismet zoti neser.po su pame neser pasneser se s'bon po su paraqita dijeni qe me ka nodh nai gjo e ronde shum...,
Tashi ti Manu mos shif qe un po them do flej se po i re deres icik me fort ti e nigjoj te trokitja e 5,mrena jam un s'kom ku shkoj...,Desha me e pi i kafe po kafja nuk pihet vetem...,
Noten trima

assassino26

Primus registratum

po se te shofin kshu si te vockel /pf/images/graemlins/laugh.gif nders abrenda teje esh nje ujk /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif yyyyyyyyyyyyyyy[[/QB]
Ktu e pash un ujkun /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

oeee turo une sjam si ty qe i shof njerzit vetem na pamja e jashtme /pf/images/graemlins/wink.gif

po iki cik se me trashe /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

[qb]oeee turo une sjam si ty qe i shof njerzit vetem na pamja e jashtme /pf/images/graemlins/wink.gif

po iki cik se me trashe /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
amon mi goce se me le pa gjume edhe ti tani...Pse mi ku e di ti qe un i shof njerzit nga pamja e jashtme?Un du me i pa edhe nga ana e permenshme qe thu ti po nejse se e paske kap keq me mu,po te pershenes edhe pse me ke mor inat edhe te puth me zor se kshu me qef e di un qe s'do ti edhe te them noten e mire edhe see you ishalla ne Shqiperine e lire

eM

Paper Moon

Kam nje dy ore ne Af keshtuqe erdhe ketuja per nje doru muhabet!

hehehe /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

eM

eM

Paper Moon

Jam lodh e shkreta e pate sa gabime bera! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

[qb]
[qb]oeee turo une sjam si ty qe i shof njerzit vetem na pamja e jashtme /pf/images/graemlins/wink.gif

po iki cik se me trashe /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
amon mi goce se me le pa gjume edhe ti tani...Pse mi ku e di ti qe un i shof njerzit nga pamja e jashtme?Un du me i pa edhe nga ana e permenshme qe thu ti po nejse se e paske kap keq me mu,po te pershenes edhe pse me ke mor inat edhe te puth me zor se kshu me qef e di un qe s'do ti edhe te them noten e mire edhe see you ishalla ne Shqiperine e lire[/qb]
ujin e zi kom per te qit /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/smile.gif mos ma ver re se jam tu bo shaka serjoze /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Paper Moon:
[qb]Jam lodh e shkreta e pate sa gabime bera! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
pape mu sme ke per muhabet se me zuni prape ora 3 e notes ika un tashe edhe noten e mire...Lajm i fresket fare...,ne Tirane po bi shika nja 10 minuta qe ka fillu,un kom harru xhamin e makines hap neser e kom qull sedilen mrapa,mjer ai ose ajo qe mor per pasagjer...

assassino26

Primus registratum

O tea naten edhe ty yllo edhe thnx...
Uroj te kesh kalu masdite te bukur edhe flasim prape pasneser...
Kiss

assassino26

Primus registratum

[qb]
mos ma ver re se jam tu bo shaka serjoze /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
E mor vesh qe je tu fol seriozisht po ika tashi se me flehet e kisha bo ne men me fjet heret po ti ta mer shpirtin...
Uroj qe tja moresh shpirtin edhe ne krevat cunave si ma more mu ne karrike,nejse mo noten edhe see you

assassino26

Primus registratum

Tashi seriozisht naten e mire se marova fare..,ju kthej pergjigje neser ne mjes po patet me me thon nai gjo...Qe ne 6e 30 ktu me keni....

Kiss gocave edhe i here po perfitoj nga rasti edhe pershenetje cunave se shum e kane

assassino26

Primus registratum

Mirmjes edhe gezuar faqen e 40....
We are the best...
Ne nuk jemi me te miret por me te mire nuk kemi pare /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

[qb]
Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]Lshoje Lshoje se asaj ja gjejme Dermanin ... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
tedo mos fol kot se me i grusht turinti une tya ta boj turinin si patellxhan /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
PRoto Harron ti je e kom hunden icik te modhe . NUk te Mjafto i grusht ...

TEDI

Valoris scriptorum

Miremengjesi ene kneja Ka lagja Jeme . SI u gdhite Juve . HAjt kush te doje caffe le te vije PO une nuk i kom VIrtuale i kom Reale . Vendin tashme e dini POsht Pub LOrd ndodhem akoma ...

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]Miremengjesi ene kneja Ka lagja Jeme . SI u gdhite Juve . HAjt kush te doje caffe le te vije PO une nuk i kom VIrtuale i kom Reale . Vendin tashme e dini POsht Pub LOrd ndodhem akoma ...[/qb]
Kapucino ene briosh Tedi . Flmnd. Kam than une se je ma i miri kur don /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

PO me N ven ta bo lali po un nuk nxjerr Foto ktu me e pa . Si thot POpulli shif me sy ene plas me zemer ... Per 10 min e ke gati aq sa edhe do ti te vish ketu ... Ika dhe erdha se me erdhen nja 2 vasha ...

durrsaku

Forumium maestatis

Bashkohet uji i pijshëm me kanalet e ujërave të zeza, nga Brryli te Vasil Shantoja

Plasin tubat e Lanës, fekalet ndotin Tiranën

Ec atyyyy Kryeqyteti yne i dashur /pf/images/graemlins/tongue.gif