Re: Klubi i tironsave

assassino26

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Ta din te gjithe edhe te plasin nga inati qe ne te 2...e kemi shum xhan njoni -tjetrin.
Omelsin je fare omelsine.

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga dolcettina:
[qb] /pf/images/graemlins/tongue.gif tao taoo... e lexove emailin ti lali???[/qb]
Jo mi zemra pse me ke nis email?Ja tashi e lexo me vrap lali jot...Rrush te kom zemer

assassino26

Primus registratum

[qb] /pf/images/graemlins/tongue.gif tao taoo... e lexove emailin ti lali???[/qb]
wow Dolcettina ime me kishte nis email mua....Pa sa e omel qe ishte mer jahuu...Muaaahhh muaaahhhhhhh per lasticinen me te embel ne bote...Te kam zemer te kam.

dolcettina

Primus registratum

.. . ele una e kam shum shum xan ele oce oce lali Turin.. jo po ta dine te xif.. ele ato qe thone krype krype... /pf/images/graemlins/smile.gif jo pel xo pol est si spilt lali Turi, ca ti boj una, vete e ka fajin qe est aq i mil, jo una /pf/images/graemlins/tongue.gif

dolcettina

Primus registratum

ika una lalushi... puci folt... ele puj puj puj mos na bij syshe.. se mi kan syte si dac kto knej /pf/images/graemlins/tongue.gif ene i cik u vje inot kshu qe.. /pf/images/graemlins/smile.gif

bofs qejf lali... ele na kujto eeeee /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

[qb]ika una lalushi... puci folt... ele puj puj puj mos na bij syshe.. se mi kan syte si dac kto knej /pf/images/graemlins/tongue.gif ene i cik u vje inot kshu qe.. /pf/images/graemlins/smile.gif

bofs qejf lali... ele na kujto eeeee /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Xemla mirupafshim ele befsh qeif.Nuk te harron lali Turi ty...Ik e shif emailin edhe ti tashi /pf/images/graemlins/wink.gif
Mpuaaaahhhhhhhhhhhhhhh

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Proto:
[qb]o usta qima sa xhan qe te paskam une tya more muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
ksaj i thon dridhe Like dridhe me lesh kombinati.... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif Para 5 minutash i thoshte i tjetri te njejtat llafe....

TEDI

Valoris scriptorum

Mroma Tironca te dashur . SI u ngryset sot juve . Ika dhe erdha Nje Puthje madheshtore kush e do . Per gocat kuptohet se cunave po u jap kai gote konjak... :tipsy:

Alba Shehi

Primus registratum

Kto t'puthmet i jep ti Tedo,por noi Th&TH nga Tirana nuk na the hic. Sikur kishe ca. Ca bohet ktu iher? Une si gjithmone ju kam xhan te tereve. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Jam dendur ne kafe,dhe kafeina po me ndez trute e kokes. Kush do ndonje seance llafollogjie le te me njoftoje: Dr. Albushe Pakcmendura,Rr.Anashkalimi,Pall.Fantazia,Shk.0.5 Ap.5000 /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

ui car keni bo mer ma keni cu temen ne fun qi ju raft pika ishalla /pf/images/graemlins/laugh.gif po pse mo une do ju angrej juve /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

o kalamoja si jeni ju ? /pf/images/graemlins/smile.gif une pershendes te gjithe ne vecanti tedin emanuelen usta qimen lol dhe albushen se me shkrivi me ket postin e funit hihihi sa mendje pjellore qi qeke mi goc o se mos haroj pershesndes dhe rean /pf/images/graemlins/smile.gif

o turo ho me rri rri se usta qimen e kam xhan una ka qeshkur /pf/images/graemlins/smile.gif po ti mos thuj ashu per mua e more vesh :mad:

ja keshtu po iki tani ciaooooooooooooooooooooooooooo /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Proto:
[qb]ui car keni bo mer ma keni cu temen ne fun qi ju raft pika ishalla /pf/images/graemlins/laugh.gif po pse mo une do ju angrej juve

o kalamoja si jeni ju ? une pershendes te gjithe ne vecanti tedin emanuelen usta qimen lol dhe albushen se me shkrivi me ket postin e funit hihihi sa mendje pjellore qi qeke mi goc o se mos haroj pershesndes dhe rean /pf/images/graemlins/smile.gif

o turo ho me rri rri se usta qimen e kam xhan una ka qeshkur /pf/images/graemlins/smile.gif po ti mos thuj ashu per mua e more vesh

ja keshtu po iki tani ciaooooooooooooooooooooooooooo /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ik thy qafen te morte m*** shalet se e qelbe muhabetin fare.S'le njeri pa pershenet edhe muve hic.... :mad: :mad: Ta mash men ta mash,po edhe un se kom problem se nga inati jot me pershenet dolcettina omelsina ime mu qe vlen sa per 100 pershenetje tuat.Plas nga inati ti po deshe :mad: :mad:

usta_Qima

Primus registratum

Ej rrini urt se e ja u leshova Proton e ju shkyu fare. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Lshoje Lshoje se asaj ja gjejme Dermanin ... /pf/images/graemlins/wink.gif

Alba Shehi

Primus registratum

Hej ,pasi bera rremuje dynjane me dozat e mia te kafeines,erdha serisht ketu. Seancat e mia te llafollogjise i degjoi vete Dr.Albushe Pakcmendura duke e bere koken me dhalle se c'e kishte. /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: Mire qe s'kisha ndonje pacient se do e kisha Albushizuar fare(dhe medet hajde duroi dy si une /pf/images/graemlins/tongue.gif )

Ti Proto,ben nga nje Taaaaa ketu dhe iken me vrap. Pse ore kshu do e hudhesh ktu te Klubi ti eeeee? :smash:
Kurse ju te tjeret qe jetoni ne Tiranen tone te dashur,se mos na thoni ndonje gje. Papapapa,mazalla se nxirrni noi llaf per pluhurat,rruget,zhurmat e gjullurdite atje. He pra na thoni c'Pube te reja jane hapur eeee...,c'lokale kane filluar te frekuentohen me shume kohe vjeshte eeeee..., kush ka bere poza me te bukura eeeee... /pf/images/graemlins/tongue.gif e keshtu me radhe. Ouuuu ika une se kafja vazhdoka efektin e do pertoni me lexu mesazhe me te gjata pastaj. Paaaaaaaaciiiiiiiiiim! /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Thashetheme nga tirona . rr elbasonit po zgjerohet unaza po zgjerohet pluhur sa te duash pa drita jemi ujin si gjithmone me orar dhe te perzier me uje te zi . Pubet me te frekuentume jane Cannon Kahlua Calvin Rozafa e re . Pastaj ka dhe pubet e kalamojve ... Koha eshte xhom per me hik me u la n det ene iher . Noten o ftofte .
RRi te rrime ketej ne tironen tone Heroike . Do mo gjo tjeter apo te sjell i caffe Lori Caffe Gold ...

usta_Qima

Primus registratum

Proto foton tate kur do e shofim ktu,se shumice i kena pa.Hajt veje i foto mos te vej un nanji nga ato te mijat. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Dum foto...Dum foto...Dum foto...Dum foto...Dum foto...Dum foto...Dum foto...Dum foto...Dum foto...Dum foto...Dum foto...Dum foto...
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Alba Shehi

Primus registratum

Aman o Tedo ma sill nje makiato nga ato te mirat. Lori,Don Kafe,Murati do Brazil e c'te jete ,vetem nga ato ekspreset e Tirones te qitet!