Re: Klubi i tironsave

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Re: Klubi i tironsave

Noten e mire TIronca dhe ja kalofshi mire . Ka po shifena damoni . Ustajo se je dhe usta . Futu ne radhe se je i pari ne liste po he ...

usta_Qima

Primus registratum

Kom hall se tremen gocat. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Alba Shehi

Primus registratum

Une per vete s'tremem hic. Qite o usta se ktu n'boten virtuale mund te besh c'te duash! /pf/images/graemlins/wink.gif Me thon te drejten ene une s'e kam qit timen se kam pas friken e njejte. Po e nxori Ustai,Proto dhe Tedi premtoj qe do e nxjerr edhe una. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Alba Shehi

Primus registratum

ps.Behet fjale per foton ne s'gaboj /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

I

insane

Guest

hi tironsa.
si ju kam juve?
une e kisha pushim kete weekend keshtu qe skam shkrujt hic fare, shoh qe i keni mush ca faqe pa mua.
ndonje gje qe kam humbur? ( se pertoj me lexo tere ato mesazhe )...
me beni te ditur mos vdes injorant ok?

Emanuela

Forumium praecox

Pershendetje te gjitheve.
Erdha une me nje kafetier me vete. Si thoni jeni epr kafe? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb]Pershendetje te gjitheve.
Erdha une me nje kafetier me vete. Si thoni jeni epr kafe? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
gati me ke mu...Ku e pi kafen ti se erdha ne seconde.E paguj vete mos u trem edhe timen edhe taten

Guest

Fillimisht postuar nga usta_Qima:
[qb]Proto foton tate kur do e shofim ktu,se shumice i kena pa.Hajt veje i foto mos te vej un nanji nga ato te mijat. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Dum foto...Dum foto...Dum foto...Dum foto...Dum foto...Dum foto...Dum foto...Dum foto...Dum foto...Dum foto...Dum foto...Dum foto...
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
he qite iehre /pf/images/graemlins/wink.gif kam frike se ske ate te verteten /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga Artui:
[qb]
Fillimisht postuar nga Proto:
[qb]ui car keni bo mer ma keni cu temen ne fun qi ju raft pika ishalla /pf/images/graemlins/laugh.gif po pse mo une do ju angrej juve

o kalamoja si jeni ju ? une pershendes te gjithe ne vecanti tedin emanuelen usta qimen lol dhe albushen se me shkrivi me ket postin e funit hihihi sa mendje pjellore qi qeke mi goc o se mos haroj pershesndes dhe rean

o turo ho me rri rri se usta qimen e kam xhan una ka qeshkur po ti mos thuj ashu per mua e more vesh

ja keshtu po iki tani ciaooooooooooooooooooooooooooo [/qb]
ik thy qafen te morte m*** shalet se e qelbe muhabetin fare.S'le njeri pa pershenet edhe muve hic.... :mad: Ta mash men ta mash,po edhe un se kom problem se nga inati jot me pershenet dolcettina omelsina ime mu qe vlen sa per 100 pershenetje tuat.Plas nga inati ti po deshe QB]
uaaaaaaa moj mami sa me frikesoi xhaxhi tuli me teta serenity mua /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

[qb]Kom hall se tremen gocat. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
shuem fjale pak vepra hmmmm

Emanuela

Forumium praecox

Deggjo mbase se din ti. Jam une ajo qe te gjej ty dhe jo ti mua. Kte pune kam, paguhem per kete.
Ku je si perfundim? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]Lshoje Lshoje se asaj ja gjejme Dermanin ... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
tedo mos fol kot se me i grusht turinti une tya ta boj turinin si patellxhan /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

E prune kaptinen Prote...?Mos ki merak se ta shtypun ty ate kaptinen tate...
Mos ki frike ti mos ki,po ca eshte ajo qe sdel ne msn frike eshte edhe pse kshu ne publik bo si trime ti na 7 te shkojne prej frike

Guest

[qb]Per te zezen tate pra. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
cke mi ti ai ka qef /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

[qb]Ej rrini urt se e ja u leshova Proton e ju shkyu fare. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
e shef ca ka than ky shoku o sasse /pf/images/graemlins/laugh.gif

une frike eeeee me morsh te keqen leqe ku kam une ihere se harrova /pf/images/graemlins/laugh.gif hihihihi

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb]Deggjo mbase se din ti. Jam une ajo qe te gjej ty dhe jo ti mua. Kte pune kam, paguhem per kete.
Ku je si perfundim? /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
tashi qe s'je ne Kine e mor vesh une...
RR e Elbasanit...Ec kalo parkun e lojnave del te ambasada zvicerane qe eshte nja 100 m me lart Aty eshte rrugica perballe ndertesa e pare 5 katshe ka 1 flamur te modh te komunitetit uropian edhe 1 kabine polici te dera...,Ec ke ajo dera edhe bjeri 3-4 here jo me e thy fare ke parasysh edhe aty dal un direkt...
Po erdhe ktu kafen e ofron vete veni,po ti ec se edhe tironen e kemi afer edhe shkojm aty perballe radiotelevizionit eshte non stop

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Proto:
[qb]
[qb]Ej rrini urt se e ja u leshova Proton e ju shkyu fare. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
e shef ca ka than ky shoku o sasse /pf/images/graemlins/laugh.gif

une frike eeeee me morsh te keqen leqe ku kam une ihere se harrova /pf/images/graemlins/laugh.gif hihihihi[/qb]
Ti je rob qe edhe ta kan friken edhe ja ke friken...Un hyj te ata qe ma ke friken /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

qafsh mu kush tka genjy re tedi /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

DAC

Primus registratum

CA BOHET KNEJ MER MIRE,,,SI JA KENI KALU MER QAFIRA MAZALLASE JU BI MENJA PER NE KNEJ ,,,MIR MIR PO HO SE PO FILLOJ UN I HER NESHTINA ...