hahahaha Manu urime dhe ty.ne ket moment ke bo 69 postime.numer domethenes ky /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Emanuela:
[qb]Usta_Qima ? URIME
Keni bere 100 postime ne forum.
E /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup: dhe nje here URIME[/qb]
ma tregoi zogu... ( 1 spiun dreqi qe eshte ai... )[/QB][/QUOTE]Fillimisht postuar nga insane:
Perfshi ne mu ktu eee??? /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga REA:
[qb]Miremengjesiiiiiiiiii TIRONCA /pf/images/graemlins/smile.gif
JU DU FORT MER YAHOOO /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ksu ti ksu... dhe qe thu ti.. qe sthe gjo.. ika tashtina se kam shkollina... te puc folt lali Tuliiiii.. ele pam pam pel te xifa ato glifsat qe ta prishin qejfin ty! /pf/images/graemlins/smile.gif Lum si ty... /pf/images/graemlins/tongue.gif , e te shkretat ato /pf/images/graemlins/laugh.gif ( mos u nxef re /pf/images/graemlins/wink.gif )Fillimisht postuar nga Pilgrim Eyes:
[qb]Apo s'te besoj une ty reeeeeeeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:
Fillimisht postuar nga Pilgrim Eyes:
E du e du.... /pf/images/graemlins/smile.gif Me fal.....a do ma tregosh se si ta perdor?
Se jam i ri ne kete fushe
Si te dush miMu me lusin [/qb]
ku je ti mi se na thave syte nga te dyja anet /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Proto:
[qb]ku jeni more rrusha /pf/images/graemlins/laugh.gif jeni shuem t emire ju kam shuem xhan /pf/images/graemlins/smile.gif per zotin fikiiiim ju kam /pf/images/graemlins/laugh.gif
cao :tipsy: [/qb]
rrofsh lale /pf/images/graemlins/smile.gif sa e o9mel qe je /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Emanuela:
[qb]Flm TEA, e di qe eshte vone per kafe, por insane ne kete ore e pelqen. /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ja erdha une se une ketu verdalle isha . Do me Puthesh ???Fillimisht postuar nga lori81:
[qb]gjes gjes gjes... ktu sa pershendesin robt,, sbojn dy pare muhabet te hajrit,,, sa thon:" mirdita ju puc fort .. pllaq pllaq" ene ciao masanej iiii
hecni ktu shpejt..po ju puc ene une fort i her...[/qb]
Edhe omelsina vete ka pa dolcettinen edhe i ka vjedh emrin se s'ka munsi te jete omelsina mo e omel se dolcettina
...
/pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy:E i shkreti ti ca taksirati te paska gjet... /pf/images/graemlins/wink.gif Kismet ka java tjeter po vi edhe une ,me vujt me juuuu.Kom i ashu gjoje te longshme BMW edhe mezen e di ti mooo e kom merak vete edhe po e ndaj vujtjen me ju se gjynof poplli.Kom hallin vetem si do ja bejme me u kthy ne shpi se e kena larg dreqin edhe kena me u detyru me u kthy ne kom dreqin se do harrojme me i dhone makines /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga TEDI:
[qb]eheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee . Ajo e djeshmja u maru iku ai bobi n shpi mori prape ... Sot n dreke n shpi ja futa ca dupie per qejf ene tani n darket prape ai bobi po la borxhin . Ka mor raki prape . Me mori n qafe ... /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]Fillimisht postuar nga ASSASSINO:
[qb]A ka njeri ktu me ma bo i kafe apo te iki ta pi me nai lokal knej verdalle?S'du me dal tashi se sa kam ardh nga peshku edhe jom i lodh pa kisha shku me e pi te TEDI.O TEDO a dole gjalle mrome nga peshku me?A teproi nai cik raki appo e thate te gjithe me ate trimin atje nga ty.[/qb]