Re: Klubi i tironsave

TEA

Forumium maestatis
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga insane:
[qb]pershnetje...
na ka marr malli more per tiranen /pf/images/graemlins/frown.gif

ja ku e keni nje pamje te vogel...
unaza_nga_shallvaret_jpg.jpg
[/qb]
III DUKET SHPIA IME /pf/images/graemlins/laugh.gif ME KA MARR MALLI MUVE :'(

Diavolessa

Valoris scriptorum

Hola' Tironsa /pf/images/graemlins/smile.gif Ju pershendes te gjitheve.

Sasso ma sill nje caj mali xemla, se mbeta tuj terheq qurret , me ka zen gripi keq /pf/images/graemlins/frown.gif

TEDI

Valoris scriptorum

MIRMROMA Tironca si u nryset juve knej . si po ia kaloni a u lodhet a jo ... PAPE Cajin po ta sjell un se assasse nuk o ktu o jasht Tirone me sherbim... Maj ene nai shami se nuk te gje gjo ... :thumbsup:

I

insane

Guest

III DUKET SHPIA IME ME KA MARR MALLI MUVE :'(
ku e ke shpine ti mi?

TEDI

Valoris scriptorum

[qb]III DUKET SHPIA IME ME KA MARR MALLI MUVE :'(
ku e ke shpine ti mi?[/qb]
Ke shpia vet mer ku ta kete tjeter... Aty ke tirona ke lagja Shallvareve... :tipsy:

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
Ke shpia vet mer ku ta kete tjeter... Aty ke tirona ke lagja Shallvareve... :tipsy: [/qb]
meqe duket nga foto dua nje "visual" une /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

o mama ke bello tirona lol i pershendes te gjihe ata qe jane shtuar keij grupi kaq te zelecem /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

befshi qef ishalla ketu se do ju shofi zoti ene juve
:thumbsup:

Sarah the Angel

Primus registratum

Nje ku u bo grupi shurupi na bashkoj Turi.
Ka jeni mer qafira se na murr molli.
Komshijo mi boj te fala hoxhes.

TEDI

Valoris scriptorum

Pershnetje juj knej ka lagja tirones . Qe thuj ti hec kur t vish ktu insane do e gjesh . se jo per gjo po ke shallvaret kom nejt nja 2 vjet atje se kom pas punu aty afer... /pf/images/graemlins/tongue.gif

I

insane

Guest

[qb]Pershnetje juj knej ka lagja tirones . Qe thuj ti hec kur t vish ktu insane do e gjesh . se jo per gjo po ke shallvaret kom nejt nja 2 vjet atje se kom pas punu aty afer... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
OK DEAL

ps. tedo paske nr antari te lezetshem ti...

TEDI

Valoris scriptorum

[qb]
[qb]Pershnetje juj knej ka lagja tirones . Qe thuj ti hec kur t vish ktu insane do e gjesh . se jo per gjo po ke shallvaret kom nejt nja 2 vjet atje se kom pas punu aty afer... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
OK DEAL

ps. tedo paske nr antari te lezetshem ti...[/qb]
100 = 1 pra ...

TEDI

Valoris scriptorum

Tironca te dASHUR un po ju le shendene per sot . Po shkeputem nga kompjuteri per tu ulur prane tavolines ku kom icik meze ne raki ktu me i mikun tem per qejf tem .. KUsh do me ardh Bujrum : Hajt na bofte mire dhe Mirupafshim t gjithve ... :thumbsup:

TEDI

Valoris scriptorum

[qb]
[qb]
OK DEAL

ps. tedo paske nr antari te lezetshem ti...[/qb]
100 = 1 pra ...[/qb]
Harrova gjone me kryesore e kom mor me Mik ...

usta_Qima

Primus registratum

ehhh cma shkon mallin e rinise kjo foto ktu poshte mer kalamoja.nuk e di a shkojn prap ciftet nga liqeni po vallai mu per vete me pelqete shum me shku me nai shoqe /pf/images/graemlins/smile.gif sidomos ne pranvere kur filloshin me cel mimosat.(kot nuk thone ... prill mal asaj gjose mos ju ndaj ).ne fillim u shkote si tip shetitje po masanej kalote ne sex ne natyre mcef mas nai ferre me b... ne tok ene me xhajet qe vishin e pergjoshin aty afer. he mer thoni ku i gjeni kto kushte jasht shqiprise /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

LIQENI_ARTIFICIAL2_jpg.jpg

ps:ktu shifen zadrat e vjetra po me mrapa esht i famshmi gjiri i kurvave /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif (quhet me verte ashtu nuk rrej)

TEA

Forumium maestatis

TEK AI PALLATI ME /pf/images/graemlins/smile.gif

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga usta_Qima:
[qb]ehhh cma shkon mallin e rinise kjo foto ktu poshte mer kalamoja.nuk e di a shkojn prap ciftet nga liqeni po vallai mu per vete me pelqete shum me shku me nai shoqe /pf/images/graemlins/smile.gif sidomos ne pranvere kur filloshin me cel mimosat.(kot nuk thone ... prill mal asaj gjose mos ju ndaj ).ne fillim u shkote si tip shetitje po masanej kalote ne sex ne natyre mcef mas nai ferre me b... ne tok ene me xhajet qe vishin e pergjoshin aty afer. he mer thoni ku i gjeni kto kushte jasht shqiprise /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

LIQENI_ARTIFICIAL2_jpg.jpg

ps:ktu shifen zadrat e vjetra po me mrapa esht i famshmi gjiri i kurvave /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif (quhet me verte ashtu nuk rrej)[/qb]
HMMMMM SEC NJALL CA KUJTIME NGA MEMORJA KY VEN KETU

:tipsy:

TEA

Forumium maestatis

[qb]
[qb]
Ke shpia vet mer ku ta kete tjeter... Aty ke tirona ke lagja Shallvareve... :tipsy: [/qb]
meqe duket nga foto dua nje "visual" une /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
TE KOM THON MOS KERKO ME DIT KAQ SHUME KA JETA :smash: :smash:

TEA

Forumium maestatis

mroma iher se me hutun postimet e me parshme /pf/images/graemlins/smile.gif

si ja ngryset ?? ciao tedo se msn nuk puno lol
po sassen se ka pa njeri /pf/images/graemlins/blush.gif amani mo se mos i o çpu kamardarja se nuk di me notu ai dreq /pf/images/graemlins/tongue.gif
po daci ka bohet se ka kohe qe nuk paraqitet ne apel :rolleyes: mos ja ka fut macja bomet ne nje çizme /pf/images/graemlins/laugh.gif

usta_Qima

Primus registratum

une dhe TEA ne nje cast intim /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dogcat.jpg