Re: Klubi i tironsave

assassino26

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga Sarah the Angel:
[qb]Nje ku u bo grupi shurupi na bashkoj Turi.
Ka jeni mer qafira se na murr molli.
Komshijo mi boj te fala hoxhes.[/qb]
Komshie nji mi ku paske ardh edhe ti....Hoxhen ta kom thon un per ty kom per ta hudh ka minarja po kom hall dreqin se e zevensojne se osht mush tirona me hoxha /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]mroma iher se me hutun postimet e me parshme /pf/images/graemlins/smile.gif

si ja ngryset ?? ciao tedo se msn nuk puno lol
po sassen se ka pa njeri /pf/images/graemlins/blush.gif amani mo se mos i o çpu kamardarja se nuk di me notu ai dreq /pf/images/graemlins/tongue.gif
po daci ka bohet se ka kohe qe nuk paraqitet ne apel :rolleyes: mos ja ka fut macja bomet ne nje çizme /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Nji mi ku jom edhe une shnosh e mire edhe me komordare te pacpume
help.gif
help.gif
Nji ku shpetova me duket

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]
tirana1.jpg

Me ka marr malli per tu ul tek shkallet e universitetit /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
O Tea po s'eshte as mosha as stina tashi me u ul atje mi lal.Kur te vish ti knej do ulna me Turin tat me nai ven tjeter /pf/images/graemlins/wink.gif do knojm der ne mjes :rockband: masnej te :tipsy: keputur do ja marrim nai sy gjume :sleep: nga darka kuptohet

assassino26

Primus registratum

Sonte kemi dasem te gjithe ta festojme ciftin me te bukur sonte e martojme hajde te pijme sonte nga 1 gote raki po kenoj me zemer o me gjith shoqni hajde ta pime sonte nga 1 gote raki e te na trashegohet .... .... ec atyyyyyyyyyyy

TEDI

Valoris scriptorum

Mjesi knej Tironca si u gdhite Juve... /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Mirmjes Tedo edhe mirserdhe...
ca do moresh?Te zakonshmen?Kamarier 1 kafe te shkurter edhe 1 dopio konjak per Tedin qe ti dali gjumi

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga assassino26:
[qb]Mirmjes Tedo edhe mirserdhe...
ca do moresh?Te zakonshmen?Kamarier 1 kafe te shkurter edhe 1 dopio konjak per Tedin qe ti dali gjumi[/qb]
BOJI ME MIRE 2 TE MOS LODHESH ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga ASSASSINO:
[qb]Kshu boja kamariere qe te mos lodhesh Boji 2 mir e Ka TEDI,sill 2 shishe
help.gif
help.gif
:tipsy: [/qb]
Do me na Bo tap qy me mjes e . Po ndarket ca do pime ne mer... :smash: :smash: :smash:

assassino26

Primus registratum

Ndarket me kismet mase ka ardh furnizimi edhe pijme nai shishe tjeter /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy: :tipsy: :rockband:

TEDI

Valoris scriptorum

Ok PO iki nga ndermarrja ime une dhe para se me hik n shpi po kaloj ka ty ... Merri masat...

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]Ok PO iki nga ndermarrja ime une dhe para se me hik n shpi po kaloj ka ty ... Merri masat...[/qb]
Njesiti guerril eshte lajmeruar rruga eshte e lire,kujdes te gropat e Lionit se po na thy edhe komen tjeter edhe masnej vitin tjeter i thu mirupafshim patericave,traktet mcifi te tubi i patricave

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga usta_Qima:
[qb]albushe e kena dhe foton tate mos kujto se ja hudhe. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

eekhoorn.jpg
[/qb]
papapapapap ç'paske qen mi Albushe !!! te kom thon me 100 here basta a fuma le canne . po ti nuk m'nigjo muve .

TEA

Forumium maestatis

po cer te kom bo mi amon se ma hongre ate melcin te gjalle

iiii mos me thuj qe ato krostinet me milsa qe kam ngren mrom kan qen te bera me melcin tate :mad: grrrrr

PS: mire qe e di te pakten qe ato si puna jote i i bo lekura sholl prej :smash: :smash: :smash: . jo per gjo po nuk lodhem ne una tu harxhu fiato :tipsy: :thumbsup:

TEA

Forumium maestatis

O Tea po s'eshte as mosha as stina tashi me u ul atje mi lal.Kur te vish ti knej do ulna me Turin tat me nai ven tjeter do knojm der ne mjes masnej te keputur do ja marrim nai sy gjume nga darka kuptohet

o sasso ne ven mer yahoo nuk ta prish TEA ty . po kom frike mos te na kapi xhaxhi lici e te akuzon per VIOLENZA AI MINORI

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

shi si ma PASKA MOR TERS KJO MUA ME DUKET. /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif
PO PSE MI CA DO BEJ UN QE TE ME KAPI XHAXHI LICI MUA.Nejse ti e di se un per mir i shkreti po pune me policine nuk du te kem fare un se amon i kom shum inot ato venet e polocave/Edhe puna kur me con atje s'du me shku coj nai tjeter

TEA

Forumium maestatis

o sassooo pse nuk e ke hap msn me :smash: :smash: :smash: :smash: :mad:

TEA

Forumium maestatis

[qb]shi si ma PASKA MOR TERS KJO MUA ME DUKET. /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif
PO PSE MI CA DO BEJ UN QE TE ME KAPI XHAXHI LICI MUA.Nejse ti e di se un per mir i shkreti po pune me policine nuk du te kem fare un se amon i kom shum inot ato venet e polocave/Edhe puna kur me con atje s'du me shku coj nai tjeter[/qb]

TEA

Forumium maestatis

[qb]shi si ma PASKA MOR TERS KJO MUA ME DUKET. /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif
PO PSE MI CA DO BEJ UN QE TE ME KAPI XHAXHI LICI MUA.Nejse ti e di se un per mir i shkreti po pune me policine nuk du te kem fare un se amon i kom shum inot ato venet e polocave/Edhe puna kur me con atje s'du me shku coj nai tjeter[/qb]
mps i var turiçkat mo sasso . smack smack /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

i ca stilesh qi perdor kyna do me na e deh tedin fare qy ne pike te mjesit papapapa cpaske qen mer /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

o tironsa si jeni ju mre ju pershendes une dhe ju puth te xhifeve tek facja /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup: