Re: Klubi i tironsave

mostro

Putraku
Re: Re: Klubi i tironsave

:smash: turqeta te gjithe cunave e gocave te me halles tone.si ja keni kalu mer yahooo?paskeni fillu xha nga konnga ehh?he mer ja u lumsha,ju kenofte zemra per heri....

assassino26

Primus registratum

o Putrako ka ishte ajo mehallla jote mer cun te vime edhe anej ta morim i konge se osht edhe ramazon jo per gjo

mostro

Putraku

hajde asso hajde,vetem se ketej nga una nuk tallena neve.ktu ene pse osht ramzon,nuk vejme re,ja kena nis me raki ene me mish derri qe heret ne mengjezzzz.thuj tani jina apo jina musluman te mire neve kneja.sidoqoft ne talia jom tani per tani.

TEDI

Valoris scriptorum

E kur vje muji ramazonit as kom honger e as kom pi . pershnetje tironca ka jeni ka sjeni.... :tipsy:

assassino26

Primus registratum

Ec mer putrarko se edhe konga e thote kur te vij muji ramazonit do ja shtrojme me meze e raki...Masnej edhe icik ilegal dum ne se e kena ilegalitetin ne gjak na e ka lon amanet nona parti.

assassino26

Primus registratum

ku jane gocat mer jahuu se i japin lezet sofres.ka jeni mi goca...?Tea,Dolcettina,Ersi,Scrubi,Protoja,etj etj ku jeni se na thate syte jo per gjo po edhe na jepni lezet,se u kthym si klub pijanecesh.eshte 2mij lek tekja ktu nuk bohet dot robi tape ashu kollaj fare

Alba Shehi

Primus registratum

Ja po paraqitet n'baze i goc. /pf/images/graemlins/laugh.gif Nuk m'ngel hatri ene po t'mjepni i teke /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

Albushe mir e bone qe erdhe,A te njelet hatri ta jap[ dopio lala jot se kom hall se tekja te ze edhe se di si e ke pijen.mos e ke me sherr edhe na thy nai dritare...Se dere nuk kemi fare

Alba Shehi

Primus registratum

Vallaj desha me thene qene fillim t'mjepnit nje dopjo,po thashe se do merrnit per pijanece /pf/images/graemlins/tongue.gif Po deshe bejm gare kush bohet tape i pari. (kam frike se de e gjem veten tu i ra njoni-tjetrit kshu: :smash: :smash: )

TEDI

Valoris scriptorum

Albushe miresenaardhe ktu ke sofra jon komkryq n shesh t shpise .. Ja bujrum dhe gezuar ..Assasse ke mor Peshk me vete sot te kaloj une apo jo ... :thumbsup:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Albushe:
[qb]Vallaj desha me thene qene fillim t'mjepnit nje dopjo,po thashe se do merrnit per pijanece /pf/images/graemlins/tongue.gif Po deshe bejm gare kush bohet tape i pari. (kam frike se de e gjem veten tu i ra njoni-tjetrit kshu: :smash: :smash: )[/qb]
Mu me ze pija me vonese ksuqe kam frike vetem
help.gif
mos ju shof juve tu kerku
help.gif
edhe une qe :sleep: flej gjume edhe nigjoj :rockband:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]Albushe miresenaardhe ktu ke sofra jon komkryq n shesh t shpise .. Ja bujrum dhe gezuar ..Assasse ke mor Peshk me vete sot te kaloj une apo jo ... :thumbsup: [/qb]
Plako ka barku i javes nuk me gjinet mo peshk mu se masnej nuk quhet mo i fresket ai.Un e zej sot peshkun edhe qameti mas 2 ditesh s'ka mo.I lirohet veni ne frigorifer te riut qe do vije. :tipsy:

TEDI

Valoris scriptorum

Naten e mire e Tironca ka jeni e ka sjeni ja kalofshi mire dhe bofshi qejf ka po shifena neser me gjona te reja ...Assasse ka po vij anej ka lagja jote iher ... hajt se shifena mo vone ne ... :thumbsup: :thumbsup: Ene Sa per PIje Kismet nai dite bojm kush ja mat Tempraturen njonitjetrit... :tipsy: :tipsy: :tipsy: :tipsy:

assassino26

Primus registratum

o Tedo me kto sfida se ke mire muhabetin me mu se te mor vallai nai dite atje ne breg te detit qe te mos e moresh vesht a je ne det apo je ne rone.E pi rakine me opinge vllai jot.Rralle po ama kur e pi e pi me bidona.plus qe atje e kemi peshkun direkt ke zgara sa ta qis un ka rrjetat.
Atje edhe ty nuk te ze jo pa merak,eshte klima,kodrinore malore qe e avullo alkolin para se me shku ne tru

TEA

Forumium maestatis

mroma TIRONSE /A si ja keni ndrys ... papaapap ketej nga talja ka fillu acari /pf/images/graemlins/frown.gif

erdha me sasse erdha:) savle TEDO /pf/images/graemlins/smile.gif

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] :smash: turqeta te gjithe cunave e gocave te me halles tone.si ja keni kalu mer yahooo?paskeni fillu xha nga konnga ehh?he mer ja u lumsha,ju kenofte zemra per heri....[/qb]
turqeta PUTRAKO e wb /pf/images/graemlins/smile.gif si ke qen ti mer yahooo se ka ni grupi mugesen tate ...

assassino26

Primus registratum

o tea shyqyr qe erdhe ylli se i dhe lezet venit,ktu verdalle jam une...Mase po vje edhe Tedi sonte knej se di kshu sikur tha
help.gif
Do ket hum rrugen. /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

eM

Paper Moon

Miresejugjeta te dashur bashke qytetare te TirOnes! Eshte kenaqesi te besh prap lloqe me juve!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Take care
eM

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]
Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] :smash: qb]
turqeta PUTRAKO e wb /pf/images/graemlins/smile.gif si ke qen ti mer yahooo se ka ni grupi mugesen tate ...[/qb]
vallai m bohet qefi qe nigjoj fjale te tilla,vetem se kom honger nji te ftofme po ashtu brinje me brinje ama,dhe me ka plas nje herpes buzeve qe osht tu mi hudh m tok.po ju si jini mire aneja??ktu vec te ftohtit po na shtohet dhe fryka si me dore mer yahooo.bohet fjale per lufte te modhe ne fine setimana.zoti t na ruj koken dhe te na nez vatrat.turqeta a tutti.... :sleep:

Guest

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]E kur vje muji ramazonit as kom honger e as kom pi . pershnetje tironca ka jeni ka sjeni.... :tipsy: [/qb]
vazhdojeni icik ket kongen se e kom fiksiim /pf/images/graemlins/laugh.gif

:thumbsup: