Mu me ze pija me vonese ksuqe kam frike vetemFillimisht postuar nga Albushe:
[qb]Vallaj desha me thene qene fillim t'mjepnit nje dopjo,po thashe se do merrnit per pijanece /pf/images/graemlins/tongue.gif Po deshe bejm gare kush bohet tape i pari. (kam frike se de e gjem veten tu i ra njoni-tjetrit kshu: :smash: :smash: )[/qb]
Plako ka barku i javes nuk me gjinet mo peshk mu se masnej nuk quhet mo i fresket ai.Un e zej sot peshkun edhe qameti mas 2 ditesh s'ka mo.I lirohet veni ne frigorifer te riut qe do vije. :tipsy:Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]Albushe miresenaardhe ktu ke sofra jon komkryq n shesh t shpise .. Ja bujrum dhe gezuar ..Assasse ke mor Peshk me vete sot te kaloj une apo jo ... :thumbsup: [/qb]
turqeta PUTRAKO e wb /pf/images/graemlins/smile.gif si ke qen ti mer yahooo se ka ni grupi mugesen tate ...Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] :smash: turqeta te gjithe cunave e gocave te me halles tone.si ja keni kalu mer yahooo?paskeni fillu xha nga konnga ehh?he mer ja u lumsha,ju kenofte zemra per heri....[/qb]
vallai m bohet qefi qe nigjoj fjale te tilla,vetem se kom honger nji te ftofme po ashtu brinje me brinje ama,dhe me ka plas nje herpes buzeve qe osht tu mi hudh m tok.po ju si jini mire aneja??ktu vec te ftohtit po na shtohet dhe fryka si me dore mer yahooo.bohet fjale per lufte te modhe ne fine setimana.zoti t na ruj koken dhe te na nez vatrat.turqeta a tutti.... :sleep:Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]turqeta PUTRAKO e wb /pf/images/graemlins/smile.gif si ke qen ti mer yahooo se ka ni grupi mugesen tate ...[/qb]Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] :smash: qb]
vazhdojeni icik ket kongen se e kom fiksiim /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga TEDI:
[qb]E kur vje muji ramazonit as kom honger e as kom pi . pershnetje tironca ka jeni ka sjeni.... :tipsy: [/qb]