Re: Klubi i tironsave

Diavolessa

Valoris scriptorum
Re: Re: Klubi i tironsave

Tronafile, hajduten e lagjes kena pas tyve e ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Noten nje here /pf/images/graemlins/smile.gif Smak, jo jo nje te kaçme me ta hek gjumin duhet te jete pak a shume ora 7 e ca te darkes andej nga ju /pf/images/graemlins/smile.gif

:sleep: :sleep: :sleep:

mostro

Putraku

cer osht kjo paturpesi qei bohet ketij popllit te ndershem te tirones mer amon!!!!!!!jo vetem qe nuk mujta me hyj me nick e pare,i cili ishteTRUMCAKU,por nuk gjej as edhe avatarin mer yahooo.ptuuuuuu...
Ska gjo,importonte osht qe u gjetem prape me njoni tjetrin.pershendetje te gjithe tironsve.....

tirana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga diavolessa:
[qb]
Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]Tiron e re gati per sulm!![/qb]
Nga fillohet sulmimi, nga e majta o nga e djathta /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ballor dhe shpinor, me dy koh :)

Alba Shehi

Primus registratum

Mora vesh qe te gjitha kioskat te lana jane prishur. I kane lene icik si germadhe por te pakten i kan rrezu. Hajt shnet tani se po me myllen syte.

marko

Primus registratum

Hallall jau boft zoti, ene pershnetje ka ona ime!
Tashi, sikur te ishit t'gjith tifoza ne me Tironen, do ishte parajs fare!
Po nejse, jo kushdo eshte i perkryer(lol)

Para Tironaaaaaaaaaaaaaaa!

TEDI

Valoris scriptorum

MIremengjesiiiiiiiiiiiiiii Tironca ka jeni e ka sjeni . Tranofile Ne tironen E kena Ne Zemer . Na majafto aq...

H

harap

Guest

ca do sulmoni ju mer aman . se ju ju ka sulmuar Edi rama me kohe
kujdesni pjesen prapa /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Ej po mire me gjithe ata tirocna nuk del njeri me i thon ktij mrroklles ik urte ti se ka po t vjen dhe n shkoder me te sulmu...hec ti re mushu se ka tirana kalo me hik n shkoder..

jona20

big bum bam...

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb]ca do sulmoni ju mer aman . se ju ju ka sulmuar Edi rama me kohe
kujdesni pjesen prapa /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
pse fyn kaq keq tironen ti harapo /pf/images/graemlins/tongue.gif

llapaqeni

Primus registratum

qere thoni ju re gazept e dreqir.po mire mer kjo tema kur isha para nja gjys ore nuk ishte ka dreqi e cpiket kaq shpejt.amon mer si jena ne taroncit si yje te partis jemi /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

O Tedo si nuk te gjeta on line er burre
me duheshe sot
Po e boj i prove mos e gjej kte punen tate ishalla e gjej thuj se po se gjeta hataja e modhe na gjeti

marko

Primus registratum

Amon mer amon sa te bukur e kena ate kadosh Tirone.
Sa her e shof me vje me qajt, se u bo kaq vjet pa shku.
Po ene ne Tironsat si ylla jena vet, le gocat qe i kena ylla me bisht fare, me te hik petlla kur i shef!
Leje ca folin kto rrethet kot per Tironen, se onderr e kon po ho, e shifshin i here ne 8 vjet kur vishin nai ekskursion, ose po te ishin shembullore i bishin ne Tirone.
Para Tironaaaaa!

TEDI

Valoris scriptorum

ASSASSE JOM KE PUB LORD MER TI E DI ...

MROMA IHER KNEJ KA LAGJA JON

TEA

Forumium maestatis

mromaaaaaaaaaaaaaaaaaaa TIRONSA /pf/images/graemlins/smile.gif

wewewewewe me ne funde u duk dhe Llapaqeni /pf/images/graemlins/wink.gif ç'kina kojshio ???
te boj içik apelinu une ketu hmmm..... daci, prototipi , sweeti ........bo sa mungesaa

TranofiljA

Primus registratum

Une desha me dit nga eshte assassino???
Jo per gjo po du me e pyt si po i shko ai plani i lokalin ne Tirane!!!

TEDO di gjo ti e?

Diavolessa

Valoris scriptorum

Tronofile , xemla e ke petalet e fresketa. Mos u merr me assasina /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

o tironsa ho me ca po bani ju si po ja kaloni kto dite te ftohta nentori ? :thumbsup:

TranofiljA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb]Tronofile , xemla e ke petalet e fresketa. Mos u merr me assasina /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ti gjo e omel qe m'perkedhel gjithmon (se di si e ke hallin /pf/images/graemlins/laugh.gif ), me assassinon eshte vec pune bizinesi...se m'ka premtu qe do me marri si kamariere.

Maro shkolla goce, m'duhet nje pune ne Tirane...se knej nuk shtyhet mo

H

harap

Guest

bejini qejfin vetes kur sjua ben njeri /pf/images/graemlins/smile.gif