Ti tregoj mire katunaret e tirones une ty ... ... ... po sta thyva pasqyren e makinesFillimisht postuar nga lissus:
[qb]....hey o katunar tirone
...a doni tu a boj nji foto un iher
ec vendosuni ne pozicion
1...2...3....paf
![]()
..vdeksha une per ju sa bukur kena dal[/qb]
Nga fillohet sulmimi, nga e majta o nga e djathta /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]Tiron e re gati per sulm!![/qb]
Sepse Per hidherimin tone te thelle Te Forumit u bashkuam me Grupin e Shkodres... Por tani t shifni ju...Fillimisht postuar nga Wallsingham:
[qb]Po me duket mu ... apo te gjithe ato qe kane fol ketu i kam pa anej nga join #shkodra?[/qb]
Lajm i ores se funit Per TIrocat /J #TironsatFillimisht postuar nga Wallsingham:
[qb]Po me duket mu ... apo te gjithe ato qe kane fol ketu i kam pa anej nga join #shkodra?[/qb]
ik ere se une erdha e nuk ishte aty ftyra jote me me pritFillimisht postuar nga HaRaP:
[qb]bah klub i degjeneruar /pf/images/graemlins/smile.gif
o TEA jam duke te prit eee /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Ahere nese je me mirc futu si gjithmone ke shqiperia .nejse je me jawa ahere duhet te kesh ne nje vend qe thote dhoma ose room dhe ti shkruaj tironsit. Ika dhe erdha une sa te shkoj deri ne shtepi ...Fillimisht postuar nga dolcettina:
[qb]Tedushi.. si hapet faqja e chatit? se po e bej prove, por sme jep asnje shenje... ma kallxo spejto eee[/qb]