Re: Klubi i tironsave

marko

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Mirmroma te gjithve, ne ka i Trions tjeter!
Bofshi kokrren e qefit!

esvathi

Primus registratum

Rapresent: Vorrn e Bomit /pf/images/graemlins/laugh.gif :cool: /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Pershendetje Knej ka lagja jon e Tirones dhe mireseardhem serish ne gjirin tone te Omel te Lagjes Ton .... Mjesi Tironcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :cool: :cool:

William Wallas

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga lissus:
[qb]....hey o katunar tirone

...a doni tu a boj nji foto un iher

ec vendosuni ne pozicion

1...2...3....paf

amici.gif

..vdeksha une per ju sa bukur kena dal[/qb]
Ti tregoj mire katunaret e tirones une ty ... ... ... po sta thyva pasqyren e makines

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]Tiron e re gati per sulm!![/qb]
Nga fillohet sulmimi, nga e majta o nga e djathta /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Wallsingham:
[qb]Po me duket mu ... apo te gjithe ato qe kane fol ketu i kam pa anej nga join #shkodra?[/qb]
Sepse Per hidherimin tone te thelle Te Forumit u bashkuam me Grupin e Shkodres... Por tani t shifni ju... :cool:

TEA

Forumium maestatis

PAHHHHHHHHHHH ç'kenaqesi o kur hyn ne shpin e re e sheh qe eshte polt e perplote /pf/images/graemlins/laugh.gif

ika une iher e do vi ma von pasi te maroj lekthionet /pf/images/graemlins/wink.gif
a dopo .

PS: wb walls

dolcettina

Primus registratum

uaa... sa bukurrrr si qeka bere faqja e forumit, gjif yla, flamura, kukla , ngjyla... sa bukul mi mamiii... ju lumsin dockat te gjifve mo!

Nje pershendetje per te gjithe... ne vecanti pel lali Turin:)

dolcettina

Primus registratum

..ene LISSUS mo paska dash me fol... na preu fare nga te qeshmet.. humor anglez!

dolcettina

Primus registratum

qyqe po shkodra nga doli? sa i jashtem qe qeka bo ky forumi ... s u merrka vesh gjo, nejse mo...

bofshi qejf te gjithe anej ku jeni... ene te fala!
ciao ciao /pf/images/graemlins/smile.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Wallsingham:
[qb]Po me duket mu ... apo te gjithe ato qe kane fol ketu i kam pa anej nga join #shkodra?[/qb]
Lajm i ores se funit Per TIrocat /J #Tironsat

ec Atyyyyyyyyyyyyyyyyyyy NIgjove wallo ene se vje aty ke kick ban po shave tironcat... pershendetje tironca ene iher

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb]bah klub i degjeneruar /pf/images/graemlins/smile.gif
o TEA jam duke te prit eee /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
ik ere se une erdha e nuk ishte aty ftyra jote me me prit :mad: grrrr

kushe di ku kishe ik me livadhit ti e vje keteu e na thu dhe te degjenerum /pf/images/graemlins/tongue.gif " shih rrushi rrushin e digjet " i thuhet atij llafi /pf/images/graemlins/laugh.gif

dolcettina

Primus registratum

Tedushi.. si hapet faqja e chatit? se po e bej prove, por sme jep asnje shenje... ma kallxo spejto eee

dolcettina

Primus registratum

aman mi TEA, na e quke dhe rrush ate harapin, na i boke gjith at kompliment, ai sdi se nga vje rrushi, e jo me..

dolcettina

Primus registratum

o xaxi Turiiiiiiiiiiiiii.. dove sei??? ade pejto pejto.. se po caj una!!! /pf/images/graemlins/frown.gif mole ves a jo?

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga dolcettina:
[qb]Tedushi.. si hapet faqja e chatit? se po e bej prove, por sme jep asnje shenje... ma kallxo spejto eee[/qb]
Ahere nese je me mirc futu si gjithmone ke shqiperia .nejse je me jawa ahere duhet te kesh ne nje vend qe thote dhoma ose room dhe ti shkruaj tironsit. Ika dhe erdha une sa te shkoj deri ne shtepi ...
:smash: