Re: Klubi i tironsave

TEA

Forumium maestatis
Re: Re: Klubi i tironsave

/pf/images/graemlins/laugh.gif

noten e mire TIRONSA /pf/images/graemlins/smile.gif gjum t'omel

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb]Mirmbrema te gjitheve. Nje pershendetje dhe e gezuar ju pyet per kafe. Eshte LAVAZZA sot, si thoni? /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Un gati jam si gjithmone ne pritje kot

William Wallas

Forumium maestatis

Klubi tironsave ... Assa nuk o tironc ... Tedi o nga kodra kuqe ... me thone qe kodra kuqe eshte ne Tirane , eshte isoj si me thene qe Vatikani eshte ne prefiri te Baghdadit ... TEA ... TEA bi era lezhe i km larg .... me i llaf ... che cazzo fatte alla pagine 54?

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Wallsingham:
[qb]Klubi tironsave ... Assa nuk o tironc ... Tedi o nga kodra kuqe ... me thone qe kodra kuqe eshte ne Tirane , eshte isoj si me thene qe Vatikani eshte ne prefiri te Baghdadit ... TEA ... TEA bi era lezhe i km larg .... me i llaf ... che cazzo fatte alla pagine 54?[/qb]
Kush te ka thon ty i here qe un s'jam katunar tirone edhe i gjo tjeter ti ca dreqin do ke faqja 54 mir ne se ne jemi tu prit faqen 55

William Wallas

Forumium maestatis

[qb]Mirmbrema te gjitheve. Nje pershendetje dhe e gezuar ju pyet per kafe. Eshte LAVAZZA sot, si thoni? /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Se il caffe' e quello giusto ... ogni momento e quello giusto ... quindi trombate

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif

noten e mire TIRONSA /pf/images/graemlins/smile.gif gjum t'omel[/qb]
o Tea notn e mire edhe ty edhe gjumn e omel

Pafsh ne enderr ca te dush ti... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Emanuela

Forumium praecox

Kam henger nje pica sot te Juvenilja qe u kenaqa.
E vetmja here qe me pelqyen. /pf/images/graemlins/laugh.gif Me sa mora vesh kishte patur datelindjen kuzhinieri prandaj. /pf/images/graemlins/wink.gif

William Wallas

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Artui:
[qb]
Fillimisht postuar nga Wallsingham:
[qb]Klubi tironsave ... Assa nuk o tironc ... Tedi o nga kodra kuqe ... me thone qe kodra kuqe eshte ne Tirane , eshte isoj si me thene qe Vatikani eshte ne prefiri te Baghdadit ... TEA ... TEA bi era lezhe i km larg .... me i llaf ... che cazzo fatte alla pagine 54?[/qb]
Kush te ka thon ty i here qe un s'jam katunar tirone edhe i gjo tjeter ti ca dreqin do ke faqja 54 mir ne se ne jemi tu prit faqen 55[/qb]
une le e rrit ne Tirane ... ky ja bo ca dreqin do te faqja 54 ... e pike e zeze ... te klubi kuksianve bona konkursin po nuk me pranune ... troppo pulito thane ... non fai per noi

William Wallas

Forumium maestatis

[qb]Kam henger nje pica sot te Juvenilja qe u kenaqa.
E vetmja here qe me pelqyen. /pf/images/graemlins/laugh.gif Me sa mora vesh kishte patur datelindjen kuzhinieri prandaj. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Mos na permen pizat amon ... se kur i kujtoj me bohet mishi kokerr ...
PS : jam ne Napoli une ...

William Wallas

Forumium maestatis

[qb]Ik i here te klubi i italioneve se ktu se morim vesh gjermanishten ne amerikonet...[/qb]
Me plasi mu se se merrni vesh ju amerikonet ghermanishten

assassino26

Primus registratum

E vetmja here qe me pelqyen. /pf/images/graemlins/laugh.gif Me sa mora vesh kishte patur datelindjen kuzhinieri prandaj. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Edhe ktu te kjo kafja ktu ke une ka ditlindjen kamarieri ke nai menje ti pime nai kafe.... /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Emanuela Shko KE LION PARK po deshe PIzza te mrekullueshme ... HAjt Noten emire njehere TIronca se po mvje gjume ...

mostro

Putraku

[qb]
Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]ptuuuu!!spo gjej qe nuk po gjej rrobat e banjos!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :rockband: [/qb]
Kput nja 1 gjethe plepi edhe dil njite me super atak para edhe marsh.[/qb]
Jo lale se kom kujtime te idhta me keto qethet ene me ataqrat.kom kalu nja tre muj te mire ne spital dhe per pak sa nuk ma pren,se qe njit njish me kosken e objektit.
Per zotin qe nuk rrej....... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]ptuuuu!!spo gjej qe nuk po gjej rrobat e banjos!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :rockband: [/qb]
budall i le ke shoja ime mrome mer se ti kafshoi qeni /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

doja me thon shpoja /pf/images/graemlins/laugh.gif hihihi /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

tshkume plako tshkume se me te pre 1 koke me mire ti presin te dyja a ka kuptim shqiponja e flamurit tone pa 2 koka ashu edhe ne nuk kena kuptim pa 2 koka.... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

Guest

Fillimisht postuar nga usta_Qima:
[qb].....lale me vjen keq po skam kohe me jua hedh shuem qurret se do merrem me fejesen time ..........
--------------------------
Thuj dhe i her shum se vallai me knoqe. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
u knoqe ti /pf/images/graemlins/laugh.gif gzohem shume /pf/images/graemlins/laugh.gif

DMTH SHUMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Proto:
[qb]doja me thon shpoja /pf/images/graemlins/laugh.gif hihihi /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Bjeri icik edhe te miat se edhe te miat atje kan njel....