Re: Klubi i tironsave

tushi

Valoris scriptorum
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb]
Fillimisht postuar nga tushi:
[qb] Kondra erdhe ti ather po qesim peshkun jasht si thu ti :confused: [/qb]
Jo mo Tush mos e nxirr hic se po vij dhe une.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ok moj un e ti e Moira a the kshtu se mos t'keqkuptova :confused:

Guest

Po Tush je keqkuptu..
Une ti,ti dhe une ..e asnje tjeter... /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

[qb] Po Tush je keqkuptu..
Une ti,ti dhe une ..e asnje tjeter... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Tashi jom duke keqkuptu une ktu :eek: Car po nodh mer se gjithmone gati duk e kap peshkun me rreshket ka duret.
Moira pse e ke kaq fryke martesen ti mi ylii?Sikur je djeg i here ka qumeshti me dukesh...Mos i fryj kosit tashi /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kondre,cere te paska gjet mer lanet?UNe se kisha seriozisht kur thash ate qe thashe.Nejse...
Ruj grun ere se do njelesh thate si puna ime :angel:

/pf/images/graemlins/laugh.gif Tushi asht i zanum.. :sleep: nga fillimi e deri n'fun ketij klubi .Po deshet kapeni n'tema tjera.. :devil:

tushi

Valoris scriptorum

si kam pas qef asiher kushtet n'fillime lidhjesh ...plus edhe Moira asht tregu e mir me mu /pf/images/graemlins/frown.gif m'ka lan me ba ça kam dasht /pf/images/graemlins/laugh.gif e di ç'ke ti nji zgjidhje do ta gjejme mos u merzit

[qb] si kam pas qef asiher kushtet n'fillime lidhjesh ...plus edhe Moira asht tregu e mir me mu /pf/images/graemlins/frown.gif m'ka lan me ba ça kam dasht /pf/images/graemlins/laugh.gif e di ç'ke ti nji zgjidhje do ta gjejme mos u merzit [/qb]
:lol: Si bo dreqi ,sikur do t'me tradhetoje.. :shrug: icik eksperience nuk te ben dem.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb]
[qb] si kam pas qef asiher kushtet n'fillime lidhjesh ...plus edhe Moira asht tregu e mir me mu /pf/images/graemlins/frown.gif m'ka lan me ba ça kam dasht /pf/images/graemlins/laugh.gif e di ç'ke ti nji zgjidhje do ta gjejme mos u merzit [/qb]
:lol: Si bo dreqi ,sikur do t'me tradhetoje.. :shrug: icik eksperience nuk te ben dem.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
tradhti :confused: ça asht ajo fjale mizore Moirush???

Guest

Une tradhetine nuk e njoh..vetem po me njohu ajo mua.. :shrug: /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

[qb] Une tradhetine nuk e njoh..vetem po me njohu ajo mua.. :shrug: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Tradhtia po munohet me te njoft,po ti spo i jep muhabet hic /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum

[qb] Une tradhetine nuk e njoh..vetem po me njohu ajo mua.. :shrug: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Si bo dreqi /pf/images/graemlins/laugh.gif a thu se ka pas pun me mu :lol:

Guest

[qb]
Si bo dreqi /pf/images/graemlins/laugh.gif a thu se ka pas pun me mu :lol: [/qb]
Ka ndonje Tush tjeter Forumi??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum

po m'duket si emisioni tentation eiland po nuk e jap vedin fantazije /pf/images/graemlins/laugh.gif jam burr me mustak e jo do si do /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

E di qe je me mustak...se te kam then 100 here e vetmja gjo qe sme pelqejn tek ti ato jane.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

[qb] E di qe je me mustak...se te kam then 100 here e vetmja gjo qe sme pelqejn tek ti ato jane.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ME trego mua cfare te ka pelqter tek ai edhe ste kane pelqyer mustaqet???
Ai eshte veshllapush,hundderr,syte e tij jane aq te bukur sa sja ndajne per asnje caste veshtrimin njeri-tjetrit,Buzet i ka te came faqet si byce...ME trego se me teper nuk jam thelluar ti shoh ndonje gje te bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nqs ti ke pare dicka na thuaj :idea:

Kondrapedali

Kondrapedali

O Peshko, sa paskan qen tu uru që të m'shkeli makina ër daj. Un kujtova se veç ti m'kishe inot po e shof që me qen mo i miri s'qeka kollaj /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Tashti të m'shofi të m'njofi Tushi mu. Un i hap derën e ai me vrap hudhet me mor Yllin tim. Pa sa jon degjeneru kto shqiptart :smash: .

Tush, ty ta kam gjetun nji far femnet q1 me lan ment e kres
164833790

Mos t'shof ma q1 vjen e bubrron knej :tipsy:

tushi

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] O Peshko, sa paskan qen tu uru që të m'shkeli makina ër daj. Un kujtova se veç ti m'kishe inot po e shof që me qen mo i miri s'qeka kollaj /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Tashti të m'shofi të m'njofi Tushi mu. Un i hap derën e ai me vrap hudhet me mor Yllin tim. Pa sa jon degjeneru kto shqiptart :smash: .

Tush, ty ta kam gjetun nji far femnet q1 me lan ment e kres
164833790

Mos t'shof ma q1 vjen e bubrron knej :tipsy: [/qb]
Kondra u tha u ba qyre po ju tham edhe naten e mire /pf/images/graemlins/laugh.gif Fantazije apo vjen e m'percjell pak deri te dera :wave:

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] tusho,prit i here se fantazija eshte duke me percjelle mua /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Fantazija po na përcjell t'gjithve përiherë! Notën Tush e gjum t'omël :tipsy: . Peshko, po hiki se kom i hale pun :shrug: . Vazhdojm nesër po deshe.

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb]
Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] tusho,prit i here se fantazija eshte duke me percjelle mua /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Fantazija po na përcjell t'gjithve përiherë! Notën Tush e gjum t'omël :tipsy: . Peshko, po hiki se kom i hale pun :shrug: . Vazhdojm nesër po deshe. [/qb]
Kondre ik ti edhe mos e vrit menjne fare...Fantazine e ke lone ne dur te sigurta. :angel: