Mire flm. Ti ku je? Je bere per fotografi dhe per nje te puthme :kiss:Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb] ciao tironca...si jeni me shnet??? [/qb]
Un shkoj se kom LAvoren atje se per qejf vij n Tr . I Hypim Kerrit ene shkulena me vrap knejna masnej 3 4 Sahati shkojm serish n vendin ton tu prit robt qe do vijn me mjes ...Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb] Tedo , rri ne Tirone e pra , c`ke qe hik ne Durres...?! ene s`i pelqen edhe hik... hajde hajde , as une s`kom shku naj here te Zeusi se aty shkojne ato qe jane gjithe p****... :shrug:
Se mos je edhe ti nga ato?! :idea: [/qb]
Prape ketu ti????Fillimisht postuar nga gerald21:
[qb] kafja e madhe eshte ne shkoder kurse ne tirane ka po nuk e kane emrin kafja e madhe?
tunk [/qb]
TI shif anej ka Saranda per skafe se ne Durres jam vet pergjegjes trafiku i skafeve,bashke me penelen.Masnej gocen s'kam si e hedh ne Itali une se ne Itali eshte ajo /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga mistrec-sarande:
[qb] peshkataro te mare masat una qe ne durres te mos kete asnej skaf se na i hedh andej nga italia ti ate pastaj. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
:smash: :smash:Fillimisht postuar nga mistrec-sarande:
[qb] peshkataro te mare masat una qe ne durres te mos kete asnej skaf se na i hedh andej nga italia ti ate pastaj. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
peshko....mire te kam ty meFillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb]TI shif anej ka Saranda per skafe se ne Durres jam vet pergjegjes trafiku i skafeve,bashke me penelen.Masnej gocen s'kam si e hedh ne Itali une se ne Itali eshte ajo /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga mistrec-sarande:
pse me as portokallet e limonat nuk i kane ngel sarandes eFillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb] Ku ka mo portokalle Saranda mi.Atje vetem nja 2 disco ka qe hapen veres edhe masnej shkeminj edhe gure /pf/images/graemlins/laugh.gif Ama ... ehhh... ne vere....
Ske ci do portokallet /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]