Re: Klubi i tironsave

gerald21

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

kafja e madhe eshte ne shkoder kurse ne tirane ka po nuk e kane emrin kafja e madhe?
tunk

Goca

Primus registratum

Tedo , rri ne Tirone e pra , c`ke qe hik ne Durres...?! ene s`i pelqen edhe hik... hajde hajde , as une s`kom shku naj here te Zeusi se aty shkojne ato qe jane gjithe p****... :shrug:

Se mos je edhe ti nga ato?! :idea:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb] Tedo , rri ne Tirone e pra , c`ke qe hik ne Durres...?! ene s`i pelqen edhe hik... hajde hajde , as une s`kom shku naj here te Zeusi se aty shkojne ato qe jane gjithe p****... :shrug:

Se mos je edhe ti nga ato?! :idea: [/qb]
Un shkoj se kom LAvoren atje se per qejf vij n Tr . I Hypim Kerrit ene shkulena me vrap knejna masnej 3 4 Sahati shkojm serish n vendin ton tu prit robt qe do vijn me mjes ...

TEDI

Valoris scriptorum

MIredita Tironca . Ca boni knejna .Eme ku je ti me se je bo per mall ...

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga gerald21:
[qb] kafja e madhe eshte ne shkoder kurse ne tirane ka po nuk e kane emrin kafja e madhe?
tunk [/qb]
Prape ketu ti????
Gerald21-sho.Me nis me fol ca ka n'Tirone e s'ka ne Shkoder nuk maro kurre.Edhe vete e the qe ka n'Tirone kafe te modhe,po vetem emrin se ka kafe e modhe,kurse ne Shkoder s'ka shatervan si ai i parkut Rinia.Jo per gjo,po edhe ne Evrope vetem 2 jane si ai /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ik tashi e mos u duk mo knej se s'ke pasahportizim

Mromaaaaa klubi.Cere bohet knej me?A ju ka mor malli per mu.Kom qen per pescare mer jahuu pranej s'jom duk.Isha ke Durrsi i Tedit edhe i Peneles.
O uno e paske pru kaptinen me ne fun eee?Ka ke qene mer jahuu se ishin nis 10 skuadra me gjuetare e me zagare me te kerku
O Tedo o mashtrus.Ka bohet ai llapisti se kalova sot anej ka dyqoni i vet e se pashe.
Goca goca goca... :kiss: Mo t'mirat n'bote jeni vallai.Se di ke pej jush te mor per nuse.A bohet t'ju mor te gjithave /pf/images/graemlins/laugh.gif :rockband:
Cuna shkelmat i keni pak

dolce_vita

Primus registratum

mroma ........ :wave:
si keni qene dhe c`thote jeta keto kohet e fundt?
mua po ma merr frymen kjo shkolla :smash:

assassino26

Primus registratum

Ububuja goca e vockel...Ma kpute shpirtin qe i rafte pika shkolles.
Lene fare edhe ec me mu ne Tirane te gjujme per peshk te 2 ne Durres /pf/images/graemlins/laugh.gif

mistrec-sarande

Primus registratum

peshkataro te mare masat una qe ne durres te mos kete asnej skaf se na i hedh andej nga italia ti ate pastaj. /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga mistrec-sarande:
[qb] peshkataro te mare masat una qe ne durres te mos kete asnej skaf se na i hedh andej nga italia ti ate pastaj. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
TI shif anej ka Saranda per skafe se ne Durres jam vet pergjegjes trafiku i skafeve,bashke me penelen.Masnej gocen s'kam si e hedh ne Itali une se ne Itali eshte ajo /pf/images/graemlins/laugh.gif

dolce_vita

Primus registratum

[qb] peshkataro te mare masat una qe ne durres te mos kete asnej skaf se na i hedh andej nga italia ti ate pastaj. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
:smash: :smash:
gjuj portakalle ne sarande ti :devil:

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb]
TI shif anej ka Saranda per skafe se ne Durres jam vet pergjegjes trafiku i skafeve,bashke me penelen.Masnej gocen s'kam si e hedh ne Itali une se ne Itali eshte ajo /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
peshko....mire te kam ty me :confused:
e qe thua ti ...skafi nuk me bie ketej nga jom una ...shyqyr qe kemi Malevin /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

Ku ka mo portokalle Saranda mi.Atje vetem nja 2 disco ka qe hapen veres edhe masnej shkeminj edhe gure /pf/images/graemlins/laugh.gif Ama ... ehhh... ne vere....
Ske ci do portokallet /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Dolce,mos e vrit menjen se edhe po erdhi puna ke skafi,jom skafist njish /pf/images/graemlins/wink.gif I kom dhon provat me kohe.VEtem se tashi s'kam me skaf.Me ka njel vetem 1 gomone 3 metroshe me motorr 4 kavalsh te prish /pf/images/graemlins/laugh.gif Me rrofshin lopatat dersa te rregulloj motorrin.
Ho i here na trego ca ke me msu per ca mso,se mase te nimojme

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb] Ku ka mo portokalle Saranda mi.Atje vetem nja 2 disco ka qe hapen veres edhe masnej shkeminj edhe gure /pf/images/graemlins/laugh.gif Ama ... ehhh... ne vere....
Ske ci do portokallet /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
pse me as portokallet e limonat nuk i kane ngel sarandes e :confused: