Re: Klubi i tironsave

assassino26

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Manu,ti t'me puthesh sa te dush.Per menimin tim Tedin mos e puth.Nuk ja vle.Atje ne Durres vetem me deti la e e ka mlu zhuli.Kur vje ntirone edhe do me e puth nanji i fisit ja pastrojne me shami te lyme me alkol faqen nja 2 cm atror edhe e puthin me majat e buzve /pf/images/graemlins/laugh.gif

gerald21

Primus registratum

sa per qytete shqiperia ka nje dhe vetem nje
hi "SHKODRA"
nje qytet qe laget nga dy lumenjt kryesore te shqiperise, ka gjithashtu dhe detin,
qytet i lashte, i kultures, i sportit,i humorit, i musikes dhe i tregtise per cdo gje NUMBER 1
tunk te gjithve :wave:

dolce_vita

Primus registratum

Geraldi jemi ne tirane ketu yllo..nuk pranojme reklama :smash:
Eja.... pi nje kafe po deshe /pf/images/graemlins/smile.gif
Peshkataro .....ke zon noj peshk sot apo jo :confused:
Dua meze une /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga gerald21:
[qb] sa per qytete shqiperia ka nje dhe vetem nje
hi "SHKODRA"
nje qytet qe laget nga dy lumenjt kryesore te shqiperise, ka gjithashtu dhe detin,
qytet i lashte, i kultures, i sportit,i humorit, i musikes dhe i tregtise per cdo gje NUMBER 1
tunk te gjithve :wave: [/qb]
Laguni ju anej ka Shkodra laguni...shisni 8 shpia ne Shkoder me ble 1 garsoniere ne Tirane /pf/images/graemlins/laugh.gif
Dolce,ku je ti ylli. /pf/images/graemlins/wink.gif Shyqyr qe jemi i here online bashke /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif Me erdhi era meze mua..... /pf/images/graemlins/laugh.gif Dolce,po ti ndigjo gje...????Se mos i djegi fare ai.... /pf/images/graemlins/wink.gif
:wave: Tironsave...ku jane e ku s'jane.... :kiss:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb]
Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] MIredita iher knejna . cere bohet ketuja se u bo kohe pa e fut kaptinen . Qe thuj ti PEnele Durrsi jot rrofte Deti qe keni se per Qytet ene Rob mooooooooo Nejse Vetem Veres qe keni icik gjalleri se per kohe tjeter Ene Varrezat kane mo shume zhurme se Qyteti juj tani N dimer . [/qb]
Jam une jashte shtetit , pranaj te duket Durresi kaq bosh ty zemra... :tipsy:
S`ja din venet ti lale... /pf/images/graemlins/wink.gif ene mu ashtu me duket Tirona ne oren 10 paradite tek sheshi Skenderbe. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
T Keqen LAli nuk po flasim per Stacionin e Trenit aty n Dr ku o ne Banka Taljone qe ka Icik Qarkullim po po Flas per tere Pjesen e Durrsit merre ka Vollga ene hec BUlevardit n bote se shef nai goc Per S Mari vetem I Her Rafmet Paste qe po hiksha n Tr ene isha m Atobus ene Zbriti Treni qe solli Studentat ene Studentet ene vetem Atehere pashe Goca Tamom qe kishe qejf me i pa . SDu me ta sha po sot isha serish me i bar aty ke Vollga sesi u qujte jo zeus po i Emer tjeter Guutern a se si e kishte ene vetem Toca pashe ... :confused:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb]
Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb] Ooo mire se ju gjeta :wave:
Puthje gocave te gjithave,pa dallim feje krahine dhe ideje edhe cunave ka i shkelm bythve,gjithashtu pa dallim :smash: [/qb]
Saso je si shpirt. Te te puthi i cik motla ty :kiss: :kiss: Nje puthje edhe per Tedin qe ka humb fare dhe ankohet per zhurmen :kiss: [/qb]
Kush Ankohet me po ste kom pas fare mi u bone per Mall Se mos nisesh nai Pm ti ... Ika ne erdha PErshnes gjithe TIroncat Knej ka Elbasoni ene MiresejuGjej n TR q

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb]
[qb] Ooo mire se ju gjeta :wave:
Puthje gocave te gjithave,pa dallim feje krahine dhe ideje edhe cunave ka i shkelm bythve,gjithashtu pa dallim :smash: [/qb]
Saso je si shpirt. Te te puthi i cik motla ty :kiss: :kiss: Nje puthje edhe per Tedin qe ka humb fare dhe ankohet per zhurmen :kiss: [/qb]
Kush Ankohet me po ste kom pas fare mi u bone per Mall Se mos nisesh nai Pm ti ... Ika ne erdha PErshnes gjithe TIroncat Knej ka Elbasoni ene MiresejuGjej n TR qe do jem mas 3 oresh ... :wave: Ene i :kiss: Per vashat Knejna ene per Manun :kiss:

dolce_vita

Primus registratum

[qb]
[qb] sa per qytete shqiperia ka nje dhe vetem nje
hi "SHKODRA"
tunk te gjithve :wave: [/qb]
Laguni ju anej ka Shkodra laguni...shisni 8 shpia ne Shkoder me ble 1 garsoniere ne Tirane /pf/images/graemlins/laugh.gif
Dolce,ku je ti ylli. /pf/images/graemlins/wink.gif Shyqyr qe jemi i here online bashke /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
peshko he yllo :wave:
do pime 1 kafe :confused: :tipsy:

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira*:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Me erdhi era meze mua..... /pf/images/graemlins/laugh.gif Dolce,po ti ndigjo gje...????Se mos i djegi fare ai.... /pf/images/graemlins/wink.gif
:wave: Tironsave...ku jane e ku s'jane.... :kiss: [/qb]
si nuk e nigjoj mi ........isha une me peshkatarin ...meze :tipsy:

TEDI

Valoris scriptorum

MIredita POpull . Ca bohet Knejna . Ika ne erdha une ja kalofshi mire ne bofshi qejf ... :kiss: Per Tere Vashat ...

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb]
Fillimisht postuar nga Moira*:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Me erdhi era meze mua..... Dolce,po ti ndigjo gje...????Se mos i djegi fare ai.... Tironsave...ku jane e ku s'jane.... [/qb]
si nuk e nigjoj mi ........isha une me peshkatarin ...meze :tipsy: [/qb]
Sa vi une mcifesh ti.C'osht kjo pune kshu mer jahuu :confused: Ti vazhdo kafen boje se une jom duke zi rakine /pf/images/graemlins/wink.gif Mrome der ne 3 pa 20 aty isha ke kazoni.
Moira :kiss: Ec i here gatuji ti mezet me mire se une

gerald21

Primus registratum

neve nuk i shesim shtepite atje po i leshojme me qira se po bejme trekti ne tirane dhe pastaj ne nuk e leme shkodren qe te vijme ne tirane
se s'ka si shkodren
tunk te gjithve ju ftoj te shkoni dhe te pini nga nje kafe ne kafe te madhe dhe pastaj mund te flisni

dolce_vita

Primus registratum

Ku te mcifem mo amon........nuk i reziztoj dot mezeve ene rakise :tipsy:
Po si te kom njehere....... :wave:

assassino26

Primus registratum

[qb] neve nuk i shesim shtepite atje po i leshojme me qira se po bejme trekti ne tirane dhe pastaj ne nuk e leme shkodren qe te vijme ne tirane
se s'ka si shkodren
tunk te gjithve ju ftoj te shkoni dhe te pini nga nje kafe ne kafe te madhe dhe pastaj mund te flisni [/qb]
Ashtu qofte geraldi,ashtu qofte,por me rezulton e kunderta fatkeqesisht...Hajde edhe ti pi i kafe ne Tirane,ku te gjitha kafet jane kafe te medha /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

[qb] Ku te mcifem mo amon........nuk i reziztoj dot mezeve ene rakise :tipsy:
Po si te kom njehere....... :wave: [/qb]
Une mire jam ylli.Ty si te kam??? :kiss: :wave:
Ja shyqyr qe te zura 1 here vetem per vetem /pf/images/graemlins/laugh.gif

dolce_vita

Primus registratum

[qb]
[qb] Ku te mcifem mo amon........nuk i reziztoj dot mezeve ene rakise :tipsy:
Po si te kom njehere....... :wave: [/qb]
Une mire jam ylli.Ty si te kam??? :kiss: :wave:
Ja shyqyr qe te zura 1 here vetem per vetem /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ppupupupupu.....sa here qe vij une iken ti :smash:
eja te te bej nje kafe :tipsy:

A ka njeri ketu ... :wave: ,se i kam porosit Disaronet....ele kafe..... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Peshkataro... :kiss: mezet po t'i lej ty se kam besim tek partia.... /pf/images/graemlins/wink.gif