Re: Klubi i tironsave

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga erisa:
[qb] o Tedo ca gjumashi qenke mo cun...ej yllka po u martove mos harro na sjellesh llokume se do t'vim per qoke :thumbsup: :thumbsup: [/qb]
Po t jesh PArazit ene ca kohe ske tjeter ca me bo vetem me flejt Gjume ...

TEDI

Valoris scriptorum

Miredita iher Knej ... Rrofsh Eme Per caffen ene per :kiss: se ma qite gjumin ene tani jom gati t rri 24 ore per qejf tem se gjume kom bo majaft sot . Si po ja kaloni iher knej ka kjo lagja ktuja . Ika dhe erdha une te boj i xhiro t shof ca Vasha me Pantallona se m ka mor malli ...

erisa

Primus registratum

ej o Tedi po a je m'tirone ti??Pse edhe atje ska ca t'bosh e ??Mire ne ktu qe tham edhe zdalim dot jasht po tina atje Bo qef o cun bo, se t'ka ardh dita .

hika une iher se m'filloj msimi se ai presori t'bo nomin me ardh 2 minuta me vonese.

hajt shnet iher :wave: :wave:

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] ej o Tedi po a je m'tirone ti??Pse edhe atje ska ca t'bosh e ??Mire ne ktu qe tham edhe zdalim dot jasht po tina atje Bo qef o cun bo, se t'ka ardh dita .

hika une iher se m'filloj msimi se ai presori t'bo nomin me ardh 2 minuta me vonese.

hajt shnet iher :wave: :wave: [/qb]
Po sado kur je Papune sado qejf t bosh jo tere kohes je me shoke e shoqe se ne ata punojne ...

DAC

Primus registratum

ardhiiiiiiiiiiii.........ardhiiiiiiiiii

si ja keni kalu i her se na ka mor molli me shkrujt ktu (flas per vete kuptohet)

Ku e kom ate peshkatarin mer amon ....... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nji pershendetje per te gjith tironcit dhe tironen bashk se ishte bo me u martu me tironen...me qe kan plas martesat knej

Ku o ajo qe o ka veriu ..... se mos e nimojm ku i dihet :thumbsup: :thumbsup:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga DACI:
[qb] ardhiiiiiiiiiiii.........ardhiiiiiiiiii

si ja keni kalu i her se na ka mor molli me shkrujt ktu (flas per vete kuptohet)

Ku e kom ate peshkatarin mer amon ....... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nji pershendetje per te gjith tironcit dhe tironen bashk se ishte bo me u martu me tironen...me qe kan plas martesat knej

Ku o ajo qe o ka veriu ..... se mos e nimojm ku i dihet :thumbsup: :thumbsup: [/qb]
O Daco,i paske maru pushimet eee...M'ka njel pishmon qe s'ta qerasa i birre,po fajin e ke vete.Me ate gjone qe m'solle ti,kom korr sukses t'modh /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ene tashi qe je anej duku nai here ne msn edhe na trego si kalove knej :smash:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :kiss: erisa si shpirt je,po ate peshkatarin duhet me e kap me shkelma qy ktu e qy atje :smash: :smash: ..... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Se di mer jahuu pse m'ka kaq inot kjo goca,vetem me ma rras me shkelma e ka menjen,une i shkreti vec me e puth e ferku menoj :shrug:

Mirembrema Tironca .A ka ngel ndonje kafe per mua ...??O Yllka a i bere gati valixhet???Hajt rruge te mbare dhe behu e gjalle... :kiss:

erisa

Primus registratum

e mer peshatare kush te rref te do(kte ma tha zeqoja)po se mora vesh ca gjoje tkishte sjell ai Daci ty se na bone kurjoz? :tipsy: :tipsy:

hajt noten tironca ju paca sa malet :sleep: :sleep: :sleep: :sleep: :sleep:

hot

Hotgirl

[qb] a mi yllk edhe babit vetem aty i rrjedh catia.ene e do shqiptare pale.Ku ta gjejme shqiptare mes maleve t'veriut ku jemi ne?

[/qb]
500 km me siper /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Nga nji birre per sasson edhe ddacin qe na kish mungu..daco ja ktu mer qafir se kena koh pa e pi ka i te shkumzume ne.. /pf/images/graemlins/wink.gif
Ho mer peshkatar si shef me inot se tamon i ndava birraat un e daci ka 3 ti nji... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hoto po ti mi kalamo shejton care do knej apo ti je ajo qe sjell mezet.....ku osht emanuela kur duhet mer?? meqe osht firegirl na duhet me bo zjarrmin :angel:

TEDI

Valoris scriptorum

ja sonxhorno iher knej ka nahija jone . Ca bohet popull si po ja kaloni knej . Une mire bereqaves damoni nisem me i tur knej ka shqipria ene kthehem pas 10 ditesh . Po deshet me i bo t fala nai qyteti t Shqipris m thoni ...Ika ene erdha arrivedociiiiiii Ah se per pak desh harrova KA i :kiss: :kiss: Vashave ene i birre cunave ...

O Tedo ,rruge te mbare e ia kalofsh mire :wave: Nga une mos i bej te fala asnjonit,se te gjithe i kam mare inat(tani po e njoh marsin edhe si planet i luftes.... :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif )

ARJELA

Primus registratum

per ty se te kam xhanjo mi Moira zbutii cik nervat se do na marsh ne qft o tkeqen mos bej ashu po un shyqyr te kam sot tye ti na qenke ne bad mood :kiss:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] O Tedo ,rruge te mbare e ia kalofsh mire :wave: Nga une mos i bej te fala asnjonit,se te gjithe i kam mare inat(tani po e njoh marsin edhe si planet i luftes.... :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif ) [/qb]
Ok me u tha u bo ...

sweet eda

Primus registratum

ku jeni tironca, kom pas i grup t;modh me tironca para nja ca ditesh, jom kenaq e kom bo qejf tuj bredh sa me i restorant , ne tjetrin...sa me i plazh ne tjeterin, pasanej, m'dul mesi venit tuj bajt rroba, se nerrova shpi e jo keput, e nrydha doren, e mos e pyt mo, se jom bo telef!!

disku

UNI

Mirmjes tironca...i birre per sasso se osht i vetmi qe e merito ktu ju te tjeret jeni lapanjose /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] ku jeni tironca, kom pas i grup t;modh me tironca para nja ca ditesh, jom kenaq e kom bo qejf tuj bredh sa me i restorant , ne tjetrin...sa me i plazh ne tjeterin, pasanej, m'dul mesi venit tuj bajt rroba, se nerrova shpi e jo keput, e nrydha doren, e mos e pyt mo, se jom bo telef!! [/qb]
Po ti mi sa more vesh qe erdha une anej nrrove shpi....Pranej me thoshin mu,e ke gabim kte adresen se kjo shpi eshte e lire,merre me qira po te dush me thane. :kiss: :kiss: :kiss: un tyja se te kam shume xhan
Uno,rrofsh plako,t'kom kujtu mrome se ashu kisha i sebep,ene lashe nam duke pi birra.Si del shpise era e birres edhe per nja 1 jave /pf/images/graemlins/laugh.gif