Re: Klubi i tironsave

Emanuela

Forumium praecox
Re: Re: Klubi i tironsave

Mbrema!

Ja na erdhi dhe 1 Shtatori dhe mesa shikoj grupi i Tironcave po mblidhet i teri. Tani bo ju bej gati ate kafen time se me kishte mare malli per tju dhene nga nje kafe.

Ju befte mire /pf/images/graemlins/wink.gif

Miremengjesi Tironca.Gjumashe.... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Jam shume nervoze dhe mezi po pres sa te n'a vije peshkatari ,qe t'a ndaje peshkun me ne....Ishalla ka kap ndonje gje,se kishte dy jave qe kishte mbet pa gje :shrug: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anana

Primus registratum

Miremengjes. Erdha une para peshaktarit. Mezi po pres te mbaroje kjo dita e fundit e punes para se te fillj pushimet. Uffaaaa. C'do bej sikur jam e semure per pjesen e dyte te dites. As me durohet me fare

Anana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb] Mbrema!

Ja na erdhi dhe 1 Shtatori dhe mesa shikoj grupi i Tironcave po mblidhet i teri. Tani bo ju bej gati ate kafen time se me kishte mare malli per tju dhene nga nje kafe.

Ju befte mire /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
E ben turke ti? Mua me pelqen kafe turke me llum edhe qe ta kthej. Mire do qe te na shifje edhe nje cike filxhan me be ca llogje...

Po kot nuk te thone Yllka shembullore.... /pf/images/graemlins/smile.gif Dmth do te n'a vish taman ne Tirane tani.... /pf/images/graemlins/laugh.gif ????
Edhe une vdes me pa icik filxhan....kam pasur nje komshije.....qe po t'a kisha prap ketu.....ia kisha numeruar peshqit ,pa i zene akoma peshkatari.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anana

Primus registratum

9 dite do rri. Mami i ka thirr qe tani motrat. Ka nja gjashte, me gjithe kalamajt nja dy a tre per koke, plus nuset e cunave, u be dasma. S'do me leje me dale po ca t'i bej. Kam mbi 2 vjet pa e pa...

Me demek tani po u boke shembullore.... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Hajt mo ca ti besh ..qejfe shqipetari ....me mbledh farefisin :sleep: ....se mos te martojne mi :eek: ...????Se t'a bejne dhe kete ....te sjellin nji gallof ne shpi ,e pastaj thone ....c'a t'i bejme ...n'a pa bota /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Ja miredita iher . O Ema akoma se ke bo caffen me se sa u zgjova une ene sjom tamom n formen e duhur ...

erisa

Primus registratum

o Tedo ca gjumashi qenke mo cun...ej yllka po u martove mos harro na sjellesh llokume se do t'vim per qoke :thumbsup: :thumbsup:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga erisa:
[qb] wa ca po nodh kshu??
pse po na hiken ky peshkatari se se mora vesh fare une??
kapi noi peshk ai edhe ska mo nevoj me peshku knej??

iiiiiii sa gjynof qe po hiken ai ...
po shyqyr qe m'puthi mu per here te funit :goofy: /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Jo mi jo Erisa,se thashe qe do iki edhe do kthehem te henen,po nejse thuj vetem ti ma paske var,se s'qeka kujtu njeri tjeter per mu...
Ja per ty puthjet e para per sot :goofy: /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Mirdita popull si ju ka uni juve un u bona nja 3 dit qe jam shesh fare...faji ditlindjes..sasso kan njel ca birra te ftohta vllai tem ke na i menje? /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Uno,ca jane keto pytje retorike qe ben...I semuri pyetet,ti me komposto sme ke ardh,kshuqe ec me birra.
Ore qafir,po sa shekullore u bere :tipsy:

disku

UNI

dy dysha shkova ...u plaka ene un mo ...ca me bo na iken vitet prej shalesh mer spo dim ca bohet lol

Hajde gzuar iher ta pim nji per shendetin e qeveritarve se per tonin skemi ca pijm /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

U Plake Uno,u plake ene ti...Duhet me fillu me u interesu per daten e pensionit tashi edhe icik /pf/images/graemlins/laugh.gif Mos e lej mas dore.Sa per shnetin e qeverritareve, jo nji,po 2 i nrej ,s'ta prish,gjynof te shkretet fukarej

Anana

Primus registratum

Epo naten pra. Sa hyra une, paskan ik te gjithe. S'a per tu martu Erisa, me eshte bere babi sic u behen mamate cunave qe thone martohu martohu. Dhe ai do krushq te mire qe ti kete per muhabet e te pije raki se ashtu kenaqet. Kane edhe teka pale, se pak po kemi vete...Me e gjet burrin me Curriculum. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Emanuela

Forumium praecox

Mirmbrema !

Patjeter qe di te bej edhe kafe turke. Gjithashtu di te shikoj edhe filxhane. per kete pyesni edhe Tedi-n. Ai e di shume mire, dhe ka mbetur i cuditur se te gjitha gjerat qe i shikoja te filxhani i dilnin. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nje te puthur per Tedin dhe Sason gjithashtu edhe nje kafe per Sason te komodinia si dhe nje kafe per Tedin poshte komodines /pf/images/graemlins/tongue.gif Per ju vajza po pergatis kafe turke /pf/images/graemlins/wink.gif

erisa

Primus registratum

a mi yllk edhe babit vetem aty i rrjedh catia.ene e do shqiptare pale.Ku ta gjejme shqiptare mes maleve t'veriut ku jemi ne?

ej emanuela per mua bo i caj me limon se kafja m'bo dom.
:sleep: :sleep: :sleep:
a mer peshkatare edhe kto tjeret e kan ndjere mungesen tate po zdun me fol mo Se ajo Moira njeli tu thoni ishalla ka peshku ishalla vje i peshkum etj . :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

:kiss: erisa si shpirt je,po ate peshkatarin duhet me e kap me shkelma qy ktu e qy atje :smash: :smash: ..... /pf/images/graemlins/laugh.gif