Re: Ramja e Flokeve
Shkruajtur më 18. Nëntor 2002 15:01
--------------------------------------------------------------------------------
Mjeku popullor, alopecia andronegjike qe esht me e zakonshmja vjen per shkak te prodhimit tej mase te hormonit DHT, dhe shumica e ilaceve qe perdoren per kete kryejn ndalimin e prodhimit te ketij hormoni ose mosmarrjen e tij nga folikulat. Pra shkaku dihet dhe ilace ka shume, mjafton te besh nje kerkim ne internet per DHT treatments dhe keni per te gjetur me shume info.
==================================================
Fiksimi, falemnderit per shkresen tuaj.
Ne artikullin Ramja e Flokeve kam folur per problemin e flokeve.
Une e dij se ka mjaft ilaqe te ndryshme te cilat disave ju ndihmojn por jo te gjithve.
Gjithashtu e dij se nese personi i ka humbur te gjitha floket (qel apo tullac total) eshte e mundur ti kthehen floket duke perdor prodhime te caktuara natyrale te cilat nese e tejkalon dozen vetem pakez do ti dalin flok edhe aty ku jan shume te padeshiruara (ishte nje proces gjygjsor ne nje shtet te perendimit ku nje femer e akuzonte "Doktorin"...)!
Une jam i kujdeshem dhe profesional ne profesion dhe nuk baj eksperimente me njerez, qe nenkupton se nese e beje nje ilaq te ri per ndonje problem se pari e testoi ne vete e me pastaj i jepi tjeterkuj dhe asnjehere nuk me ka ndodhur qe dikush te me ankohet (ne medicine ilaqet qe i prodhon farmacia nuk mund ti testojne vet sepse thon se jan vetem per te semure e jo per te tjeret, e realiteti eshte se efektet negative mund te jen shume serioze) . Ne realitet shume pacienta me jan falenderuar per ndihmat qe u kam dhene.
Une shume probleme shendetsore i zgjedh por nuk jam ne gjendje ti spjegoj shkenctarisht se si arrihen keto rezultate pozitive (e dij se Zoti i madheruar me ndihmon per te arritur keto suksese) se perndryshi per cdo problem te zgjidhur do te fitoja nga nje titull dr sc njihere ne medicine e me pas ne lami tjera qe jan te lidhura me medicine.
Aktualisht jam duke bere film dokumentar per disa semurje (femije) te "pasherueshme" nga ana e medicines, dhe ndoshta ketu do te mund te spjegoj sukseset te cilat nuk do te mund ti mohoj asnje shkenctar i medicines.