Me rregull ti shkurtosh floket deri ne lekur, eshte mire per floket e reja qe do te dalin, me te shendosha.Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] Mjeku popullor
Kisha degjuar njehere ne shkolle te mesme qe po te qethesh tullac te forcohen floket. A eshte e vertete??
.. sidoqofte sot ne mengjes u bera tulle dhe qenka freskllik i modh, mu knoq kaptina! [/qb]
Perveç vllait qe me beri nje si pun komplimenti me gjysem zeri, te gjith te tjeret qe me kan pare deri tani u kan tall tu m'thon qe dukem si i arratis nga Solliciano (burgu Firenzes). M'ka dal koka si Qamushi vaktit /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif
Bir bir si pullum dukesh /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/qb]
Per bostonasit, hithra shitet ne natural food store (emri i dyqanit eshte dicka e tille) prane Harvard Square. Quhet Nettle Tea. /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga Isabelle:
[qb] (Hithren nuk di se ku mund ta gjesh )
[/qb]
Po moj, Kamomili eshte mesele...Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Kamomili qeka UNIVERSAL /pf/images/graemlins/tongue.gif
E shef Muno /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[QB] Nuk dua te dal nga tema po masi dola nga kokrrujtsi po shifsha per kuriozitet disa fije floku nga te miat ne mikroskop dhe shifni ça gjeta!!
Po ktyre si i bohet???
=================================================
Me cajin e perfituar nga fletet e arrave,1 liter
do te mjaftoi, e lani koken, edhe me nje sapun te fort dhe me pas e shperlani vetem me cajin si me lart pa perdorur fare uje, dhe problemi zgjidhet brenda disa minutash ne teresi.
Eshte per tu habit se si disa faktore i bejne njerezit te qethen ne vendin e gabuar dhe ne kohen e gabuar. :wink: /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
...Nejse qeka nji rehatllik e nji freskllik qe hallall ja boj hijes se frikshme qe m'ka ra n'surrat.
Jam serioz ne rekomandimet qe kan te bejne me shendetin.Fillimisht postuar nga Vincent:
[qb] Me fal qe po nderhyj po a je i sigurte per ate
lengun e arrave se moos e ben si puna e doktorr Cekes [/qb]
Lexo ne temen Si pregaditen cajat (ne kete rast me uje shume te val).Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]Eshte per tu habit se si disa faktore i bejne njerezit te qethen ne vendin e gabuar dhe ne kohen e gabuar. :wink: /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
...Nejse qeka nji rehatllik e nji freskllik qe hallall ja boj hijes se frikshme qe m'ka ra n'surrat.
Eshte bere si e zakonte kjo pune /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe cehrja mas te qetmes dmth /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mjeku Popullor, nuk e mbaj mend si pregatitej ai caji me gjethe arre se une mblodha ne pranvere nje thes, e kam thare edhe e kam vendosur ne ambjent te erret e te fresket, plus per sa kohe perdoret ky caji per te lare koken dhe sa shpesh gjate nje jave? [/qb]