"Puthjet sipas shenjës së oroskopit"

ana karenina

Primus registratum
Re: "Puthjet sipas shenjës së oroskopit"

Po, me Iolen isha, qetesohu /pf/images/graemlins/laugh.gif Edhe Lara kot ben se nuk e putha /pf/images/graemlins/lol.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown">Mos i beso Korde /pf/images/graemlins/laugh.gif, hetoje mo thell se i trego kollaj shoket kjo /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif . Pimpo, e kena pa t'gjujtme /pf/images/graemlins/laugh.gif. </font>

Kordelja

Valoris scriptorum

Po nuk puth ti mo shpirt se i qun puthjet jashte mode /pf/images/graemlins/laugh.gif ku ke kohe me puth ti iher /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ehuhahahaaaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif

Helmtho ti thi puth'the?

KoDoShi

Primus registratum

Helmthi puth me korrespondentha /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif me bisht Kodi me bisht /pf/images/graemlins/lol.gif

Jam ahead of time mo, ma ka thene dhe horri i skopit /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Putho aty, oj kjo, ngeli maj podiumit /pf/images/graemlins/laugh.gif. Levize, oj kjo /pf/images/graemlins/laugh.gif. Korde /pf/images/graemlins/kiss.gif , ja ty t'putha, thi ithe? /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kshu normalisht ke demi duhet t;jem una, po s'ma majti me e pa /pf/images/graemlins/laugh.gif. Kush ma thot nanjoni, nga nji deri n'dhjet, sa i eger osht demi kur puth /pf/images/graemlins/laugh.gif. Nuk du skena lufte /pf/images/graemlins/laugh.gif.
</font>

Isabelle

Valoris scriptorum

Kordele ti jua jepke rrobve n'dore llokmen e gojes goce /pf/images/graemlins/lol.gif.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Femiu te kane vone ne dyshim sensualitein /pf/images/graemlins/laugh.gif ashu seksualitetin desha me thon /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mbrohu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Helmtho, mke vulos per sot /pf/images/graemlins/laugh.gif e paske me zamke /pf/images/graemlins/laugh.gif

KoDoShi

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Demi:
Puthjet e tua janë te buta dhe mund te zgjasin me ore te tera

[/ QUOTE ]

Sa paska rrejt autori k'tu /pf/images/graemlins/grin.gif ..e ka pas me t'futme m'duket /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ka pas na nji nga rrethi ngushti me shenjet e Demit /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nejse qe thu ti Helmtho un i jap i noten 8, me mik kuptohet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Ore kush do i t'puthme prej meje tashti? Nuk e di se kur ma jep truni prap.

Pranej i lshokam t'puthmet kur të m'vi për mar mu se ma thoka ne horoskopi e /pf/images/graemlins/tonguee.gif?

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> M'plasi mu cer note m'jep ti se mos kom gjo provim me ty una /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Mu m'dha Kordja 10 ene flet lavderimi /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Sa per ate punen e oreve, robi ka rrejt naaaa sa t'dush ti ka rrejt, se ka ene pun njerezia jo per gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif.

</font>

Isabelle

Valoris scriptorum

Helmthi mos u nxef se 8 te dha /pf/images/graemlins/laugh.gif... sikur te dha cmim inkurajues dhe hajde mo /pf/images/graemlins/laugh.gif !

Kondrapedali

Kondrapedali

Si thot dhe kjo goca, chi si accontenta gode /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Jo mi se s;u xefa me kte, m'bon syt miza kur pash vlersimin e Kordes pranej /pf/images/graemlins/lol.gif . Masnej ky robi si fiktiv ma kishte vlersimin /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif .

Kondre, mi accontento qe c'ke me te /pf/images/graemlins/laugh.gif.
</font>

Kondrapedali

Kondrapedali

Hë më të lumtë

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif më erdhi spontanisht /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif <font color="brown">Edhe mu /pf/images/graemlins/laugh.gif. Shif oren tashi ene m'thuj kur t'hahet buk /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif . </font>

Kondrapedali

Kondrapedali

Po m'haet. Pas 12 minutash jam në tavolinë /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anana

Primus registratum

Hengre e? Une hangra mire sot ohoho. Wrap me sallate greke edhe granola bar e pastaj akullore. aaa cu kenaqa.

U prit se qeka me te puthme kjo tema. Ej e keni provuar te puthni njeri mbasi hane qepe e? Po kur hane edhe mustarde bashke me qepe? Iiiiii....