Puthja me e embel :X

Diavolessa

Valoris scriptorum
Re: Puthja me e embel :X

amore4.gif

sweet eda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Next-:
[qb] po udhetimi Worcester - Boston sa zgjat [/qb]
ama dhe ti po s'dite edhe kete udhetim sa zgjat, varja fare mo.
po keshtu si e ke nis ti me duket se zgjat me shume se cduhet.

Diavolessa

Valoris scriptorum

Dy here hyra sot ne dush
dy here dola..e thare
Puthjen qe me le ne gushe
Nuk desha uji te ma marre....

firenze

Primus registratum

Puthja me e embel per mua eshte ajo e mengjesit . hmmmmmmmmm po e embel fare aman :X

nuk ka gje me te bukur kur je akoma ne :sleep: (gjum) dhe te zgjojn buzete e embla te partnerit duke te puthur letshem :wub: :wub: loveli

Seriozi

Primus registratum

Lara kam permend gje emer une,JO!Se jo per gjo por edhe ti me sa mbaj mend une(dhe kam kujtesë te forte jo per gjo) moderatore je,apo jo. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Seriozi

Primus registratum

Eh ke te drejte, po une behem nervoz kur ja kam vu syrin ndonjones dhe ajo s'ma var.Nejse mo ma var s'ma var une bej detyren time si kurvar,keshtu me ka mesuar gjyshi mu,prandaj dhe e shkel syrin papushim.

firenze

Primus registratum

o mistreco qeke me te vertet Mistrez i modh ti me /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

firenze

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Mistreci:
[qb] O muzgu çfare je ti çun apo goc se nuk e kuptoj dot. [/qb]
po ta them mo yll per mos me te len naten pa gjum /pf/images/graemlins/wink.gif jam anej nga seksi femer :kiss:

Seriozi

Primus registratum

T'hongsha seksin atehere :kiss: meqe jemi te erosi na lejohet.Nuk duhet vetem te shkruajme dhe te lexojme por edhe ta provojme. /pf/images/graemlins/wink.gif

firenze

Primus registratum

pse me llaf eshte ai /pf/images/graemlins/wink.gif me thuj kohen dhe venin /pf/images/graemlins/laugh.gif

:kiss:

olti

Neo

Dora e saj noton ne ajrin e dhomes dhe afrohet prane trupit tim; aq afer sa me prek. Butesia e duarve topolake ben te rrenqethet mishi, por ndoshta s'ishte butesia e duarve, por dashuria qe ndjeva ne ato momente. Dora vete sikur te ishte e pakontrolluar shkon tek beli i saj dhe e afron prane vetes. Dy trupa te ngjitur vetem per njeri tjetrin. Gjoksi i saj ngjitur mbi timin dhe zemra e saj qe rreh mbi timen. Dy zemra qe rrahin njekohesisht dhe ritem me dhe per njera tjetren. Vetem me pas buzet afrohen dhe prekin njera tjetren. Puthje e lehte dhe e gjate; e gjate e gjate por jo aq sa duhet. Ne keto momente deshiron vertete te ndalesh kohen dhe te qendrosh pergjithmone aty; me te dhe per te. Puthja shpejtohet pak; buzet levizin me shpejt dhe gjuha fillon punen e saj. Njera dore e saj perkedhel me embelsi nga faqet, veshi, floket dhe tjetra i ka te lidhura gishtat me doren time. Ndersa dora tjeter e imja e pas kurrizit te saj e shtrengon fort pas vetes; aq fort sa ben dikush kur do vertete.

E keshtu duke u puthur, shikuar, perkedhelur qendron ore e ore te tera. /pf/images/graemlins/smile.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

...dhe zemra e saj qe rreh mbi timen...

Kjo eshte e pamundur Neo /pf/images/graemlins/wink.gif , praktikisht qendrojne ne kahe te kunderta /pf/images/graemlins/wink.gif

olti

Neo

E di ti se ne ato momente cdo rrahje zemre ndjehet ne tere trupin? /pf/images/graemlins/smile.gif