Ilir Bllaca
Primus registratum
Re: Puthja me e embel :X
Edituar
Puthja me e embel eshte ajo francese /pf/images/graemlins/laugh.gif
Edituar
Puthja me e embel eshte ajo francese /pf/images/graemlins/laugh.gif
Vazhdoj te kem te njejtin mendim.Fillimisht postuar nga Mistreci:
[qb] Puthja më e ëmbël ?
Kur të puth moderatorja. [/qb]
Le immagini, vive nella memoriaFillimisht postuar nga Djep:
[qb] Perseris fjalet e insane-s edhe per veten time! Keshtu qe me uroni fat per kete jave dhe (per vajzat) me puthni embelsisht.
P.S. nga tema nuk kam dale. [/qb]
Uehh...!!Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Kam puthur une njehere nje qe lere lere. Sheqer e shkuar sheqerit. Shkova direkt bera analizen e diabetit me pas aq keq u bera /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
same here, vetem se s kishte korridore /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga albana:
[qb] Puthja me e embelme shokun e ngushte te ish te dashurit, papritur, e pamenduar kurre, ne koridor,nje dere larg te gjitheve,pasionale sa dhe muret po te mos ishin te ngurte do te kishin levizur nga vendi /pf/images/graemlins/blush.gif [/qb]
Pse maj kaq shume po te kerkojme a?Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Fillimisht postuar nga Djep:
Perseris fjalet e insane-s edhe per veten time! Keshtu qe me uroni fat per kete jave dhe (per vajzat) me puthni embelsisht.
Djepi,te gjithe me provime jena po asnjerit s po i bjen nder mend me na puth...Bahhh ju shkoi jeta tu u anku e tu perfitu prej rastit...cdo arsye eshte e mjaftueshme per me kerku me u puthe nga vajzat! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]