Puthja me e embel :X

Diavolessa

Valoris scriptorum
Re: Puthja me e embel :X

2003823172049_65.jpe

alpacino

Primus registratum

kot fare puthja me e madhe e shekullit eshte cilesuar ajo e CLARKUT
VIA CON VENTO
020715.jpg

EC ATY CLARK GABLLE
-----------------------------------------------
GERMO TARE GERMO SE ATY DU GJESH QENIN E NGORDHUR

Seriozi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Mistreci:
[qb] Puthja më e ëmbël ?
Kur të puth moderatorja. [/qb]
Vazhdoj te kem te njejtin mendim.
Pa le kur e shoqeron edhe me ndonji te kafshume, prej kenaqsise kuptohet,mrekullia vete.Provojeni se nuk do zhgenjeheni. Hajde rekllame hajde. /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Puthja me e embel :rolleyes: me shokun e ngushte te ish te dashurit, papritur, e pamenduar kurre, ne koridor,nje dere larg te gjitheve,pasionale sa dhe muret po te mos ishin te ngurte do te kishin levizur nga vendi /pf/images/graemlins/blush.gif

Diddy19

Su@mi

Ndodh qe te jene me te emblat ,po qe lene shije te hidhur me pas!! Ndodh atehere kur pasi te ka puthur i duhet te largohet...me duart e tij te kthen shpatullat e tua dhe te thote :"Mos e kthe koken pas!" Me pas te dergon mesazh dhe te thote :It has been great being with you!!Love ty :cry: :cry:

I

insane

Guest

ashtu tha?
Po, e mbaj mend!!

Te henen kam provim, me uroni pak fat (gjithashtu te marten, merkuren, enjten, henen tjeter..rrini dot 1 jave duke me uruar mua? PLIZ?) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Djep

Forumium maestatis

Perseris fjalet e insane-s edhe per veten time! Keshtu qe me uroni fat per kete jave dhe (per vajzat) me puthni embelsisht.

P.S. nga tema nuk kam dale.

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Djep:
[qb] Perseris fjalet e insane-s edhe per veten time! Keshtu qe me uroni fat per kete jave dhe (per vajzat) me puthni embelsisht.

P.S. nga tema nuk kam dale. [/qb]
Le immagini, vive nella memoria
tanto, che ne richiamano
dalla profondità dell'esistenza
potenze grandi e pure
di tuoi baci caldi
e ricchi di fame e dedizïone,

quelle immagini si spengono pallide
al sole della prosa
che batte sul deserto
vasto della mia pagina
bianca: il canto solo
si presenta alle mie labbra e parla.

Djep

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Kam puthur une njehere nje qe lere lere. Sheqer e shkuar sheqerit. Shkova direkt bera analizen e diabetit me pas aq keq u bera /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Uehh...!! :eek:
Po mire me kur paska ndodhur kjo puthje xhanem. Une per te pire nuk pi, kshu qe s'ma merr mendja te kem qene i pire e te mos mbaj mend gje.
Nuk di c'te them... po edhe qe te them "s'eshte e vertete", s'ma mban, se kjo "sheqer e shkuar sheqerit" qe ke permendur ti, jo per gje po eshte shume e vertete. Te me puthesh mua, e te mos ndihesh ashtu (dmth, ashtu si ndihej Fadil Hasa kur i permendnin sheqerin ....llak-llak-llak-llak...qe i binin te fiket) duhet te jesh ose lezbike, ose te kesh marre dozen e trete te heroines brenda 24 oreve te fundit.
Nejse, doren ne zjarr s'e ve, edhe mund te jete mese e vertete. Rendesi ka Lara, qe ti te mos kesh marre diabetin per fajin tim. /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
:kiss:

qeshem

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Puthja me e embel :rolleyes: me shokun e ngushte te ish te dashurit, papritur, e pamenduar kurre, ne koridor,nje dere larg te gjitheve,pasionale sa dhe muret po te mos ishin te ngurte do te kishin levizur nga vendi /pf/images/graemlins/blush.gif [/qb]
same here, vetem se s kishte korridore /pf/images/graemlins/smile.gif

qeshem

Primus registratum

sikur te vihej nje paralajmerim per te gjithe te parriturit, dhe te dobetit nga zemra qe te benin kujdes kur te futeshin ne ca tema nuk do ishte ide e keqe...

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga Djep:

Perseris fjalet e insane-s edhe per veten time! Keshtu qe me uroni fat per kete jave dhe (per vajzat) me puthni embelsisht.

Djepi,te gjithe me provime jena po asnjerit s po i bjen nder mend me na puth...Bahhh ju shkoi jeta tu u anku e tu perfitu prej rastit...cdo arsye eshte e mjaftueshme per me kerku me u puthe nga vajzat! /pf/images/graemlins/laugh.gif

sheida

Primus registratum

Puthja me e embel ??Per disa eshte puthja e pare,ajo qe lag nje "shkretetire te tere me endrra"qe ndoshta i druhen apo i friksohen nje casti kaq magjepes,aty ku fantazia nuk barazohet dot me realen dhe momenti perhumbet ne te ashtuqujturin"perendim sysh".Eshte vetem nje moment por ty te duket nje jete

:kiss: :wub: :kiss:

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Fillimisht postuar nga Djep:

Djepi,te gjithe me provime jena po asnjerit s po i bjen nder mend me na puth...Bahhh ju shkoi jeta tu u anku e tu perfitu prej rastit...cdo arsye eshte e mjaftueshme per me kerku me u puthe nga vajzat! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pse maj kaq shume po te kerkojme a?

Kam puthur 1ren ne 1 'lokal' No-Smocking ne TR... Republic (sikur ishte?)
Ajo sdote.. po ja mbusha mendjen /pf/images/graemlins/smile.gif

sweet eda

Primus registratum

e ku ka lokal "no skmoking " ne TR? vetem nese eshte hap nanji tashi vone.

p.s. brenda temes, puthja me e embel ne mes te shiut

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga insane:

Pse maj kaq shume po te kerkojme a?

Ifije!! :shrug: Ke inat ti??? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kam puthur 1ren ne 1 'lokal' No-Smocking ne TR... Republic (sikur ishte?)
Ajo sdote.. po ja mbusha mendjen /pf/images/graemlins/smile.gif

Po te mos kishe arrite me ia mbushe mendjen ,duke te te njofte, ma merr mendja se do ta kishe perdhunu!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

E shkreta vajze !! :shrug: