Puthja me e embel :X

loaded

Primus registratum
Re: Puthja me e embel :X

Fillimisht postuar nga irene:
[qb] sikur te vihej nje paralajmerim per te gjithe te parriturit, dhe te dobetit nga zemra qe te benin kujdes kur te futeshin ne ca tema nuk do ishte ide e keqe... [/qb]
Per respektin qe kam une per disa vlera,dhe forcen qe kane ato per te mbajtur pilastrat e asaj qe per mua quhet "jete",te para te gjitha me "albitrin e lire" me del spontanisht:qe disa gjera ti shoh te denja vetem per ne koshin te plehrave.

Fakti qe me vjen per te vjelle,mendoj se tregon me shume se jam i dobet nga stomaku dhe jo nga zemra.

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Fillimisht postuar nga insane:

Pse maj kaq shume po te kerkojme a?

Ifije!! :shrug: Ke inat ti??? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kam puthur 1ren ne 1 'lokal' No-Smocking ne TR... Republic (sikur ishte?)
Ajo sdote.. po ja mbusha mendjen /pf/images/graemlins/smile.gif

Po te mos kishe arrite me ia mbushe mendjen ,duke te te njofte, ma merr mendja se do ta kishe perdhunu!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

E shkreta vajze !! :shrug: [/qb]
Fakt: NUK e perdhunova..edhe pse ajo sdote te bente ca gjona dhe thoshte "Hiqi durt" /pf/images/graemlins/laugh.gif
sipas teje ajo kishte shku per dhjam qeni...

Diddy19

Su@mi

Fillimisht psotuar nga insane:

Kam puthur 1ren ne 1 'lokal' No-Smocking ne TR..

Se harrova me te pyt....pse din me puth ti a??? :eek:

edhe pse ajo sdote te bente ca gjona dhe thoshte "Hiqi durt"

do te kete pase arsye te forte..se ndryshe... :shrug:

sipas teje ajo kishte shku per dhjam qeni...

:eek: :eek: Ca do thush??

:kiss:

P.S Ika une se kam provim neser ,s kam kohe me u marre me aventurat e tuja!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

I

insane

Guest

edhe une jam si shalqini: duhet me prove /pf/images/graemlins/wink.gif
pastaj hec e mthuj...

personazh

Valoris scriptorum

shif se mos e hap shalqinin nga poshte ajo insane-o ...se kshu tip jokonformiste duket /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Ej..ketu flitet per puthje...Cioè limonare..ajo puthja francese ..o si o /pf/images/graemlins/laugh.gif

Jo th e th /pf/images/graemlins/smile.gif

personazh

Valoris scriptorum

puthja eshte e embel kur paraprihet nga nji shikim qe t'perfshin kok e kom e t'bo me harru ça nodh perreth.

Diavolessa

Valoris scriptorum

Po s'ka gje ketu jam una /pf/images/graemlins/laugh.gif Ene po bej mundje me Tea_n cila do e perjetoj e para : /pf/images/graemlins/blush.gif

personazh

Valoris scriptorum

ishalla s'e keni me "soglia del dolore" limitin e gares e pap /pf/images/graemlins/tongue.gif

disku

UNI

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] ishalla s'e keni me "soglia del dolore" limitin e gares e pap /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Hajdutit i paskan vjedh hurmat /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

viSara

Primus registratum

Ma ka dhene nje vajze me gjysmen e moshes sime sapo u kthyem nga plazhi .......nuk mund ta harroj

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

nuk e di se si e konceptoni ju puthje te embel nejse ma spiegoni pak /pf/images/graemlins/laugh.gif nejse nje puthje qe se harroj ka qene jasht shteti nje e huaj e pa pare ishte varja e kaluar e harruar /pf/images/graemlins/wink.gif

Danae

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Xingaro:
Fakti qe me vjen per te vjelle,mendoj se tregon me shume se jam i dobet nga stomaku dhe jo nga zemra. [/QB]
aktuale,kjo shprehje meriton nje nobel.