Psikologji avatareske

^^MIA^^

Forumium maestatis
Re: Psikologji Avatareske!

Mire e ke dhe falas i jep ,po mjere atij qe i bie per hise /pf/images/graemlins/laugh.gif.Duhet me te te qendru larg jo per gje se sje aq e serte sa thuhet ..mund te jesh me shume /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

Kusho edhe fotografe te kishte qene Lipsi kaq qarte s'do kishe dale /pf/images/graemlins/winkwink.gif Pergezime Lipso, shyqyr s'te njef thuaj, je me fat /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Kusho, ti mos fol se me ty s'kam qene e serte /pf/images/graemlins/laugh.gif. Kurse sa per fatin osht relativ /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/smash.gif. </font>

^^MIA^^

Forumium maestatis

Mos Helmth se Geshtenjeza e urren ate fjale,e preke te thembra e Akilit.Prit kur te egersohet tani /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Ke fjale mi? /pf/images/graemlins/eek.gif </font>

^^MIA^^

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
<font color="brown"> relativ </font>

[/ QUOTE ]

DIku kam lexuar qe e urren kte fjale /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> U qyqa, thash se cer fjale mi, po ate e rregullojm ne /pf/images/graemlins/laugh.gif. RELATIVISHT /pf/images/graemlins/laugh.gif </font>

^^MIA^^

Forumium maestatis

Per mua nise merre me te mire se ajo sdo thelbin e jo prapashtesat.Aha e hengre ,prit stuhi te ngrihet /pf/images/graemlins/tonguee.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Ehe, le te bubullije /pf/images/graemlins/laugh.gif, kom cader me vete /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif .
KUsho, aj lev ju /pf/images/graemlins/pickellonja.gif, mos nigjo gojet e liga qe dun me na ngatarru, se t'ngatarrume jemi boll /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif .

</font>

ana karenina

Primus registratum

<font color="brown"> relativ </font>

[/ QUOTE ]

DIku kam lexuar qe e urren kte fjale /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Moj ti /pf/images/graemlins/laugh.gif qenke e frikshme ti moj, u dashka bere kujdes me ty /pf/images/graemlins/eek.gif

Kusho I lav ju tu /pf/images/graemlins/laugh.gif RELATIVISHT /pf/images/graemlins/lol.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Aj RELATIVISHTLY nju it /pf/images/graemlins/laugh.gif </font>

^^MIA^^

Forumium maestatis

Geshtenjeza jam RELATIVISHT e frikshme /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

Jo jo, relativiteti s'hyn hic ne sasine e frikes qe me percjell, e kam te qarte sasine e perjetimeve une, s'ka edhe keshtu edhe ashtu! /pf/images/graemlins/laugh.gif kushon e du me relativitet se ja sot me la pa dreke dhe e du me pak, neser kur te me ushqeje do e du ma fort, e keshtu me rradhe /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Sigurisht sbehet llaf per frike ne ndjesi.E frikshme ne vezhgime /pf/images/graemlins/wink.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> S'ka gjo se kush zihet duhet thon. T'rritet doza prap ty, sa t'm'shofesh me i tas fasule n'dor /pf/images/graemlins/laugh.gif. </font>

^^MIA^^

Forumium maestatis

Mos e meso keq se do na e shendoshesh e na merzitet cupka /pf/images/graemlins/smile.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Po ku shton ajo meeeeeeeee, ku ma gjen te shtonte.

E kam kushon per mis /pf/images/graemlins/pickellonja.gif , mo ma ngacmoj njeri /pf/images/graemlins/laugh.gif... jo per gjo po e ngacmoj vet /pf/images/graemlins/laugh.gif. </font>