Psikologji avatareske

ana karenina

Primus registratum
Re: Psikologji Avatareske!

Lipso me psikologjis icik mua ti i her, si me sheh ne te ardhmen te shendoshe apo te dobet? /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Psikologjizmi ska lidhje me parashikimet e dashur /pf/images/graemlins/smile.gif.Megjithate kushoja jot e tregoi qe je elegante e qe e tille do mbetesh /pf/images/graemlins/wink.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Kushua vetem ate tha, se c'thua ti eshte gje tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Iolkeeeee, pa me tefteros njecike ti, ku hengri kjo mizerja? /pf/images/graemlins/laugh.gif </font>

^^MIA^^

Forumium maestatis

Geshtenjeza do e bej psikologjine e avatarit tend sapo te mesohem me kte te riun qe ke /pf/images/graemlins/smile.gif

ana karenina

Primus registratum

Shi kjo pabuksja /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lipso sa te psikologjisesh ti e kam ndryshuar une xhan /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> E nga e di ti qe osht pa buk Lara? Lara direkt pergenjeshtro /pf/images/graemlins/laugh.gif Shpifje /pf/images/graemlins/laugh.gif. </font>

ana karenina

Primus registratum

E vertet, gjalpi ishte dashuria per njeri-tjetrin, po ju si materialiste qe jeni s'do e kuptoni kurre /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Une s'e ha gjalpin se me shnosh /pf/images/graemlins/laugh.gif. Lara, aj suerrrrr qe s'isha fare mizore dhe s'e dijsha qe t'kishin lepi gjalpin /pf/images/graemlins/laugh.gif. Jom dakord me ty, osht poshtersi /pf/images/graemlins/laugh.gif.</font>

Anana

Primus registratum

Ua pashe doner une e kujtova se flisnit per doughnut. Oh c'na kujtuat doughnut. Ato me cokollate brenda sa te mire qe jane.

Donught and coffee, aahhh

^^MIA^^

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Yllka mos ia nderprit me frymezimin Lipsit te lutem! /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif Po pra me respekt per psikologen /pf/images/graemlins/tipsy.gif .Geshtenjeza kur te ndrosh avatarin do psikologohesh /pf/images/graemlins/grin.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> O gra, na qiten pri shpije /pf/images/graemlins/lol.gif . </font>

^^MIA^^

Forumium maestatis

Thashe ku me iken psikologjite /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif
Me zuri tmerri me zuri /pf/images/graemlins/devil.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Ja kjo direkte me llafin e keq /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

E prisja une, e thashe, nje materialist s'e kupton dot ate lloj dashurie /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Hajt, kush do boj hallv per sevap tashi /pf/images/graemlins/laugh.gif </font>

Kordelja

Valoris scriptorum

Helmtho, t'hongsha papjonin ciklamin /pf/images/graemlins/lol.gif

Lara, ti je tere nektar, leri keta te latyrisen ne gjalpe.