Psikologji avatareske

^^MIA^^

Forumium maestatis
Re: Psikologji Avatareske!

S'dua te lexoj cfare jam duke lexuar ndaj.
Metafore ishte batuta ime,e jotja?

^^MIA^^

Forumium maestatis

Ashtu them dhe une nga psikologjisja ime per geshtenjezen e poshte. /pf/images/graemlins/wink.gif

ana karenina

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
X Geshtenjezen :
Se pari ,komplimenta per avatarin, nje nga me te bukurit per mua ketu. Thnx /pf/images/graemlins/smile.gif Te une dukesh femer shume e ndjeshme. Ke nje sensualitet te admirueshem. Shume femra te kane zili feminilitetin tend ekspresiv. E dashur, une jam shume ekspresive por jo sensuale. Sipas mamit jam si tip orteku qe marr c'te gjej perpara nga nxitimi dhe pakujdesia /pf/images/graemlins/laugh.gif Kam qene gjithe jeten me shume cunake sesa femer, vazhdoj te jem! Je e kudogjendshme dhe i qendron prane atyre qe kane nevoje per ty. Kjo eshte nje e vertete e madhe /pf/images/graemlins/smile.gif Je shume krenare per veten dhe ke te drejte te jesh. Nuk jam dhe aq. Jam shume kritike dhe te gjithe me thone qe difekti im me i madh eshte qe nuk ia njoh vlerat vetes. Nuk eshte kritike e sforcuar, vertet, thjesht nuk i them dot te bardhes gri... Megjithate nuk me vjen as turp nga vetja, ka shume pjeseza te saj qe i adhuroj dhe shume te tjera qe i dua aq shume sa mos heq dore edhe pse bien ndesh me c'me rrethon! Embelsia jote te ben shume te afrueshme me njerezit. Jam gjithcka pervecse e embel /pf/images/graemlins/laugh.gif sidomos virtualisht /pf/images/graemlins/laugh.gif Nuk eshte ne natyren time, jo se nuk dua /pf/images/graemlins/shrug.gif Di te respektosh dhe ndaj te respektojne. Ketu ke te drejte, jam tolerante dhe di te degjoj. Me duan shume sepse flas troc e nuk kam prapaskena. Nuk para bej keq! Nuk je impulsive, por e shkujdesur. Jam impulsive dhe e shkujdesur /pf/images/graemlins/laugh.gif Shkujdesja i dedikohet perkedhelise. Je vajze e perkedhelur dhe te pelqen kjo gje. Jam e perkedhelur por jo e perkedhelur ne kuptimin e pare te fjales. Kam qene e rendesishme ne familje dhe vazhdoj te jem, kam pasur njerez te dedikuar ndaj meje dhe jam mesuar te kem mbeshtetje. Kjo me ben njecike egoiste dhe njecike tekanjose /pf/images/graemlins/smile.gif Pjesen tjeter e kam arritur ose menderosur vete me forcat e mia /pf/images/graemlins/laugh.gif Nuk e ve aspak ne dyshim qe duhet te jesh dhe shume kinge si paraqitje dhe qe kujdesesh shume per veten. Jo zemer, jam mese e thjshte dhe kujdesem mesatarisht per veten, varet cfare pike referimi perdor. Perpiqem te pi qumesht dhe ha nje veze ne mengjes, te mos ha panine ne dreke por supe ose sallate, shmang coca colan per ta zevendesuar me komposton qe ben mami /pf/images/graemlins/smile.gif Nuk lyem pothuajse kurre, kam pak rroba dhe ato mese te thjeshta dhe 'te mbyllura'. E teproj me alkolin dhe oraret e gjumit, rri ne diell si zhapik dhe sporti i vetem qe praktikoj eshte noti. Ke parukierja shkoj vetem per te prere floket /pf/images/graemlins/laugh.gif Perpiqem te lexoj me sa mundem. E vetmja here kur abuzoj me veten eshte kur merrem me njerez te semure mendersiht dhe e bej shpesh, semundje profesionale kjo! Ke personalitet te forte por je shume melankolike si femer. Kam personalitet hekuri por jam zgerlaqur shpesh. E mira ime eshte qe bie gjithmone me kembe ne toke, rralle kam thyer hundet, vetem kur kam dashur t'i thyej vete! Nuk jam melankolike, te pakten jo qe pas adoleshences. Ndjen me shume se cmendon. Kam frike se ndjej dhe mendoj ne te njejtin intensitet! Per dashurine ti pranon dhe vuajtjen, mjafton te mos te te prekin dinjitetin. Kur vuan te kane prekur dinjitetin zemer, jane te dnerthurura fort keto te dyja. Vuaj kur nuk kuptoj, po kuptova e hedh pas kraheve lehte. Je tekanjoze, sigurisht kjo lidhet me perkedheline. Vetem me mamin /pf/images/graemlins/laugh.gif Je e cilter po aq dhe finoke ( zotesi kjo ). E cilter po, finoke fare, po fare ama /pf/images/graemlins/shrug.gif Te pelqen familja dhe te pelqen ta kesh nje ti. Ke nevoje per dike qe te te mbeshtese ne hapat e tua dhe te te hape si njeri qe te mos rrish kruspull. E kam kete ves, ashtu jam mesuar. Vetem nuk ndjehem shume e forte dhe e zonja! Ke thjesht nevoje per perkujdesje, pasi gjithcka ecen vete me ty. Sakte, kam qene gjithmone me fat /pf/images/graemlins/laugh.gif Megjithate nuk kam nevoje vetem per perkujdesje, do ishte tejet e merzitshme si eksperience /pf/images/graemlins/laugh.gif Mos ki shume besim te njerezit edhe pse shpesh te duket sikur ske. Kam besim sepse kam zgjedhur te kem. Pak here jam zhgenjyer, aq pak sa me mjafton mos heq dore nga besimi. Duhet te jete besim realist, nuk thurr kurora me dafina per njerezit rreth e rrotull meje. Di te njoh! S'mund te te pershkruaj dot me teper. Mendoj qe ti kam thene te gjitha. /pf/images/graemlins/wink.gif Shume faleminderit, keto besoj vlejne per te gjithe avataret e mi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

[/ QUOTE ]

^^MIA^^

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Tani s'e ndryshoj me! /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Dhe e ndryshove...cne ky ndryshim?? /pf/images/graemlins/booki.gif

ana karenina

Primus registratum

Ah, tani qe je ti psikologja duhet ta kuptosh edhe 'pse'ne, hyn ne psikologjisjen avatareske edhe kjo /pf/images/graemlins/smile.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Ose paniku moshes /pf/images/graemlins/smile.gif.Sdq do e shpjegoj ne nje kohe me te pershtatshme /pf/images/graemlins/wink.gif

karamel

Primus registratum

E vetmja zone qe nuk hy per te lexuar ne forum eshte jo e Programeve dhe te Programuesve dhe kjo per shkak te avantarit te a1, so a1 ne rast se qellon te lexosh kete postim, goca e excorsistit qe ke vene ti sa here qe e shikoj me terrorizon!

S

Scorpion

Guest

Se ti ne fakt je shume sensuale, mjafton te shohesh ato 2 doberman qe ke ne avatar /pf/images/graemlins/wink.gif

karamel

Primus registratum

Dobermanet e mi jane te urte /pf/images/graemlins/smile.gif ndersa avantari i a1 eshte me te vertet i frikshem

i_own_u

Primus registratum

m'fal po ti ku e dallon qe esht femer ajo...? /pf/images/graemlins/smile.gif

ti je e apasionuar e ksaj rrace...? flitet qe kan ate difektin e kafkes qe i ritet deri ne 4 vitet e para