Psikologji avatareske

TEA

Forumium maestatis
Re: Psikologji Avatareske!

abs avatari flak i kuq , shume apassionant , te karakterizon dhe ka nje paralelizem me shpirtin tat rrebel , flakt jan te pa fuqishem ndaj ajo llava shkon pershtat me djegjen e atyre paradokseve qe vejn limit dashuris tende per jeten :thumbsup:

PS: :wub: :kiss:

abs

nuk e di...

Tea hyp n avion! :cool:

avioni po mushet njerez,po metni pa vend, jepni vedit, gaz... :devil:

se cfare thoni Ju me fjalet e juaja...ju a them njehere tjeter... /pf/images/graemlins/wink.gif

Tea :kiss: back :wub:

Rambla

Primus registratum

qenka jet (xhet = avion privat /pf/images/graemlins/laugh.gif ) i joti abs, jo avion /pf/images/graemlins/laugh.gif . nejse po e bej dhe une nje tentativ, me teper per mettermi in gioco

une qysh kur e pashe heren e pare me pelqeu per ngjyrat , siç tha tea tregojne nje shpirt pasionant , te ndezur flake. pastaj me duket si pamje nga gran canyon (possibile :confused: ) ku hyn nje rreze dielli (ça mrekullie :wub: ). rrezja e diellit per mua eshte simbol jete...

kete me trasmeton mua ky avatar jote :angel:

abs

nuk e di...

Rambla hyp n avion :cool:
avioni s asht avatari im moj, por ato qe mi bajne psikologji avatarit, kane nje t qerasme nga une, vec bileten e avionit duhet ta paguni vet /pf/images/graemlins/laugh.gif

kte bild e kam qysh kur ne pc , se mbaj mend nese asht pamje nga gran canyon... :rolleyes: ngjyrat jane pothuajse te ngjashme me kto me poshte.

Bah...sa konkurenc mi bakan avatarit tem kto ngjyrat... /pf/images/graemlins/tongue.gif

landImg0005.jpg

astrid1.gif

alinos

Forumium maestatis

une do te thoja se ngjan shume si perqafimi i rrezeve te diellit :wink:

Edhe pse objektivizmi do thoshte se asht nje ujevare ne grand canyon, por qe i jane manipulu ngjyrat :rolleyes:

Ku te hypi?! Dhe kur?! :devil:

abs

nuk e di...

menjehere n avion, sofort! :cool:

u pa puna po rrezervoj nje restorant :rockband:

ana karenina

Primus registratum

Ok kalamaja, ju qe u niset udha mbare, per te tjeret nuk ka me vend /pf/images/graemlins/tongue.gif . Mos u merzitni, ka nje avion qe niset pas ca oresh nga 'kotej diskutimesh', eshte avion gjigant e ju nxe te gjithve /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Qetesi ne aeroport ju lutem, mos hapet llafi se me pushuan nga puna :rockband:

Danae

Primus registratum

nje dore e mire ne avion /pf/images/graemlins/smile.gif ia vlen te rrezikosh ne kohe terroriste per nje dore muhabet te kendshe :thumbsup: ciao abs se nje e dy te troket dera.
perqafime

fairy

Primus registratum

Abstract, shume i goditur kuptimi dhe historia. :thumbsup: /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

abs

nuk e di...

Jo po,kadal kadal po ja marr doren ne un...psychologise se avatarave... /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS:ti Coffee, ke hall me ta shkaklu avatarin e di un /pf/images/graemlins/laugh.gif kur ke fillu me pi kafe, perhere te pare, t ka met nje shije n goje, qe as sot s din me e shpjegu /pf/images/graemlins/laugh.gif vecse ajo qe te ka pelqy me shume, ka qene aroma, kshtuqe kur je para pc, mban nje filxhan afer vedit, e ajo aroma dmth nepermjet avullit te kafes qe vjen te hunda jote, ta nxit rendimentin e trunit /pf/images/graemlins/laugh.gif
u se desh harrova,te pelqen kapucino /pf/images/graemlins/laugh.gif

:wave:

ana karenina

Primus registratum

Absi :thumbsup:

Do shprendaheni vete apo ta mbyll aeroportin me dhune? :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Coffee, pa u mbush avioni s ke me fishkellu ok, /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

sot t paskan vu kafe truke para m duket /pf/images/graemlins/laugh.gif se e perdorke kte fjalen "dhune" tan pasion /pf/images/graemlins/laugh.gif

pershnes avatarin me gjethe vjeshte ne pranver me kangen:

pasha cukat qe m ke ne faqe
hajde gjeth t dalim ne baçe
e ta :kiss: pak njat faqe... :rockband:

(ps: krijimtaria, gjyshja absit) :wub:

PSS, Coffee, na pak sebeb dona... :devil:

ana karenina

Primus registratum

E ndjeja une qe kur u hap kjo tema qe se ca kishte qe nuk shkonte, po qe te nisnin e te fluturonin robt ncuq ncuq s'ma priste mendja.
Ehhh thuaj keshtu eshte kur i teket Dickut te auto-psikollogjiset e na ka futur te gjitheve ne mendime te thella tani :rolleyes:

PS: Absi po me ler dy min o derbardhe sa te lexoj lart e poshte ca shkruhet pa merak se po me permbytni aeroportin ju ketej :wink: :tipsy:

PSS: Kafen e kam tranzitore une, sa te gjej nje me te sofistikuar :idea:

personazh

Valoris scriptorum

Hajduti me demek ti gjith diten mbi libra kshu
mbi 1 liber, mbi 1 flete.

thuj po deshe qe thelle thelle nuk t'identifiko avatari. krym qe menohet per peshk kur mso!

abs

nuk e di...

sot ka radhen avatari i LinoS
shamrockkiss.gif

Linosi ec e ec (neper bot, neper boten shpirtrore te njervze), nje dit prej ditesh, gjen nje "gjeth" jonxhe me kater petale, dmth gjeth fati!
e merr ne dore, e gjethi fillon ti flasi, ajo mahnitet, para syve te saj leviznin qindra mijera copeza zemrash si fishekzjarre ne qiell...qe ate dite, nga goja e saj, cdo fjale eshte ngjyrosur me ngjyren e dashurise, te pafundme, te fuqishme ne kuptimin e vecante dhe te gjere te dashurise... :wub: :angel:

:rockband:

PS: Coffee hala coffee ti moj :eek: :wink:

Danae

Primus registratum

kam fillu me mendu se prejmend shkodranet jane njerez te dashtun /pf/images/graemlins/laugh.gif lol

ladouce2005

Primus registratum

ABS, AI AVATARI JOT ME DUKET SI NJE RREZE DIELL QE FUTET FSHEHTAZ MES PERDEVE TE DHOMES SE GJUMIT, NJE MENGJES TE BUKUR VERE...MUNDESISHT DITE E SHTUNE /pf/images/graemlins/laugh.gif
P.S. ABS DU DHE UNE ME HYP N'AVION SE JAM 80%SHKODRANE /pf/images/graemlins/laugh.gif

^_^

Primus registratum

Akoma hapur kjo teme mer , ndryshojini titullin bejeni jo Psikologjia por Psikologjisja e avatareve. /pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...

P.S. ABS DU DHE UNE ME HYP N'AVION SE JAM 80%SHKODRANE

HYP moj Zemer, e meqe je shkodrane merr edhe tan familien me vedi :angel:

me kte rast po laj borxhin /pf/images/graemlins/tongue.gif
aargon.jpg
<---i nguli syt me tan talentin psikollogik qe zotroj :tipsy: une
ksaj fotos dhe them: - Lady LD me gjith bukurin e brishtesine e lekures tande, ai shikimi jot i nje pantere qe thote: as nepermend mos te shkoje te futesh brenda `kufijve t mije, :devil: je i/e gllaberuar`. brrrrrrrrrrr,ky shikimi. :devil:

e absi thot me vedi: jo po, fjalt jane te teperta ktu.

:rockband:

---------------------
pa kohe...