Psikologji avatareske

^_^

Primus registratum
Re: Psikologji Avatareske!

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] Avatari eshte si puna e nick_ut qe zgjedhim.....

E vendos sipas deshires..jo per tu identifikuar me te..por thjeshte se te pelqen ty si person.

Ne se te tjereve ju bie ne sy apo jo..eshte dicka me se indiferente! [/qb]
Me lind nje pyetje, i keni me sinqeritetin me te madh keto qe thoni ????
Jo sepse po te jete keshtu nicku jot pap i bie te shprehi Shpendrriteset e Lushnjes ndersa avatari faqet e Glamour, ne fakt me sa di une Glamour e ka redaksine ne Lushnje. :-P :tipsy:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Yes yes ..me sinqeritetin me te madh!!!

Nickun s'e kam nderru noi here e me Shpenderritesit Lushnjes s'ka te bej fare. Kur e kam vendos ikyt nick po lexoja Zio Paperone /pf/images/graemlins/laugh.gif e me pelqente teper patokja paperine!

Kurse avatari im ..sic thashe gjithkush e kupton sipas deshires o fantazise se vet....per mua tregon thjeshte nje diamant te bukur tek gishti dhe nje pale ruaza te bukura! Materialiste mbase por.... de gustibus nn est disputandum!

^_^

Primus registratum

Pap, qe nuk e ndru nuk e ke ndru tash e shume kohe ket e dime, po me thane te drejten nuk po marr vesh e ka fajin laptopi im apo diamanti jot te gishti se une ma fort shof te kuqin e buzeve /pf/images/graemlins/tongue.gif

D-J

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Penelja e V.G.:
[qb]
Fillimisht postuar nga **** Darlington Delarge:
[qb] ti avateret i dahske qe te te ebjne qefin te tjeret /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Kot s`i hapa dhembet une... /pf/images/graemlins/wink.gif

Diku ti s`i je pergjigj pytjes sime , ose do i jesh pergjigj ne menyre jashte teme , keshtu qe une kerkoj nje pergjigje setrioze mundesisht. /pf/images/graemlins/smile.gif

[/qb]
una tu pergjigja jo jashta teme po brenda fare po ca ti bej Anes ma hoqi dhe me la jashte /pf/images/graemlins/tongue.gif

tanija do munohem me tdhon i pergjigje mrena temshe me i llaf me thon prap ca thash siper po me icik "spin" me qen nrregull, kuptohet aq ne rregull sa mund te behet nje "Vulgar King" (ky eshte emri im i ri, te pelqen?) /pf/images/graemlins/laugh.gif

avatarin tim imagjinoje keshtu se nje avatar te tille sdi ku ta gjejme: trupi im - kompesata jote, Peneli jot - dora jote /pf/images/graemlins/laugh.gif . te pelqeu mi?

Vulgar King :tipsy:

D-J

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Ana Flokekuqja:
[qb]
Fillimisht postuar nga **** Darlington Delarge: Sa per Ana its a highly charged erotic name, per mua te pakten /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/blush.gif [/QB]
oh noo... you shouldnt feel embarrassed about your name /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vulgar King :goofy:

Goca

Primus registratum

[qb]
avatarin tim imagjinoje keshtu se nje avatar te tille sdi ku ta gjejme: trupi im - kompesata jote, Peneli jot - dora jote /pf/images/graemlins/laugh.gif . te pelqeu mi?

Vulgar King :tipsy: [/qb]
Shume .Ka fillu tu me pelqy c`do gje e jotja :lol: , perfshi edhe emrin e ri... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tani , po ta gjeta avatarin , ke per ta vone ?! Apo s`ta mban me nxjerr trupin ne publik?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Zgjidh...

pittrice.gif

pittrice.jpg

ana karenina

Primus registratum

Sec kam nje parandjenje te keqe per kete temen(me falni ndjenje se parandjenjen e pata qe ne fillim kur u hap /pf/images/graemlins/laugh.gif ). Me duket se do shpik nje rregullore te re, ku temave me spec si kjo e Dickut do tu vendos dogane :devil:

Vulgar King je ne kerkim te nje avatari dhe rastesisht gjete nick te ri apo je ne kerkim te muhabetit avataresk psikologjik :confused: /pf/images/graemlins/tongue.gif

D-J

Forumium maestatis

:eek: :eek: :eek:

dogane specash vej sa te dush ti vetem drynin mos ja vej /pf/images/graemlins/tongue.gif

aaa te lutem shuem gjetja e avatarit ishte qe ne fillim ne axhenden time...po mbasi e vrarva trunin shuem thash me mir po gjej nikun ne fillim qe ti pershatet avatarit se sa avatarin qe ti pershtatet nikut :rolleyes:

Pen!!!!! ate te dytin vetem se po te me pyesin ku e ke koken sdi si ca tju them /pf/images/graemlins/laugh.gif . Mir te tjerat po dhe ne avatar sdo me ndahen floket e kuqe... A dalim noiven jashte teme dhe lejm ktoja te psikoavarisin?

P.s postimi im i fundit ne kete teme :cry:

Vulgar King :cool:

Goca

Primus registratum

[qb] Pen!!!!! ate te dytin vetem se po te me pyesin ku e ke koken sdi si ca tju them /pf/images/graemlins/laugh.gif . Mir te tjerat po dhe ne avatar sdo me ndahen floket e kuqe... A dalim noiven jashte teme dhe lejm ktoja te psikoavarisin?

P.s postimi im i fundit ne kete teme :cry:

Vulgar King :cool: [/qb]
Ok , ik te thashethemet kur te vish se do e gjesh gati folene tone....

Sorry moderatore... e qepa. /pf/images/graemlins/frown.gif

Danae

Primus registratum

/pf/images/graemlins/smile.gif e une qe mendoja se gjithcka imja ishte trasparente,per mua eshte kaq normale /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rambla

Primus registratum

nese e keni vene re te avataret e mi jane "qenie" (spo dija si ti quaja) me krahe , dtmh mund te fluturojne, jane absolutisht te lire, mund te thithin ajrin e paster...(e shihni si e kam lidh dhe me statusin poshte emrit /pf/images/graemlins/tongue.gif )

..kot se di pse me erdhi ta shpjegoj ketu

ana karenina

Primus registratum

Kemi nevoje te flasim, te shkruajme, te mendojme e si kembim duam te kuptohemi :thumbsup:

moonlight

Primus registratum

Avataret ketu jane si rrobat tona te jashtme. Transmetojne dicka por jo gjithcka. Disa duan te rrine lirshem, disa duan te duken bukur, disa kerkojne vemendje, disa fshihen pas tyre...

Odea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga moonlight:
[qb] Avataret ketu jane si rrobat tona te jashtme. Transmetojne dicka por jo gjithcka. Disa duan te rrine lirshem, disa duan te duken bukur, disa kerkojne vemendje, disa fshihen pas tyre... [/qb]
Moon-i, sa bukur flet o goce. Te lumshin duret qe e shkrujt se te gjitha ato qe doja te thoja i ke shkrujt per mu. /pf/images/graemlins/smile.gif

Odea

gezim lame

Primus registratum

Odea, une psh verej se ti nuk e ke gjetur akoma se ke te drejten per te perdorur veshje falas per veten tende ... vazhdon e perdor ato qe te dhurojne te tjeret /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

Mendoj se dhe me anen e nje avatari ke mundesi te pasqyrosh personalitetin.
Shumekush fillimish terhiqet nga e bukura ne paraqitje,por me pas veren qe nuk eshte ajo qe i pershtatet.

Odea

Primus registratum

Ximo, jom dembele ene i du gjonat e gatshme pranaj....lol

Plus, ku di une se si te vendos nje avatar tjeter nga ato te dhena nga forumi. Me thoni mu ju si ta venos nji qe me pelqe mu (une kam kohe qe e kam nje ne mendje por sdi si ta vendos e marrte e mira) dhe pastaj bohet kjo pune.

Mgjth, jam pak e rezervuar me avataret pasi jam njeri qe sme pelqen shume ndryshimi si dhe nuk me pelqen te tregoj shume per veten. Mendoj se personat kane mundesi nepermjet avatareve te tregojne 3 gjera: 1) gjerat qe iu pelqejne, 2) gjerat qe shprehin karakterin e tyre, si dhe 3) gjerat qe do donin te ishin.

Te treja keto jane te nderthuara me njera-tjetren dhe menyra se si i kam vendosur gjithashtu shfaq menyren se si ato vijojne ne trurin e personit sipas mendimit tim.

Psh, dikush zgjedh engjej pasi keto iu pelqejne shume dhe kushdo qe i zgjedh trego nje shpirt femijeror e te paster, dike qe do harmoni ne jete dhe kjo tregon gjithashtu qe ata do donin te ishin kjo harmoni perderisa iu pelqen. Nuk e di por une gjithmone kam pasur pershtypjen qe gjithcka qe dikujt i pelqen eshte pikerisht gjeja qe do donin te kishin apo ishin. Ndoshta jam gabim, ky eshte thjesht perceptimi im.

Mgjth, mendoj se vendosja e avatareve eshte dicka shume e zgjuar pasi jo vetem qe jep insights (sdi si ta perkthej, sorry) mbi karakterin e personit, por edhe mbi ate qe do kishin deshire ata. Na jep nje mundesi me teper per te njohur personin me te cilin po bashkebisedojme. Edhe per zgjedhesin e avatarit kjo eshte nje menyre per te shprehur veten dhe per te percjellur edhe mesazhe te ndersjellta apo te fshehura.

Kaq kisha une! Ndonje gje per te shtuar, you guys?

Odea :wave:

abs

nuk e di...

mua psh, me duket avatari i zog, sikur ai ka dasht me u ba tenor, mirpo zanin e kishte shume bas, e per t`a hollu, e ka kap msuSja e kantos per fyti, si me i pas vu kollaren...dhe ja liron e shterngon simbas tonalitetit... /pf/images/graemlins/tongue.gif :devil:

-----------------------

:rockband: :rockband: :rockband: