Psikologji avatareske

abs

nuk e di...
Re: Psikologji Avatareske!

rrofshin psychologe(a)t e forumit...se na nxorren n drite... Avatarin /pf/images/graemlins/laugh.gif

------------------------

Der kluge Mann gibt auch anderen Gelegenheit Fehler zu machen. /pf/images/graemlins/wink.gif

tushi

Valoris scriptorum

O Abs masi ke shoqni ktu mi pyt iher ça thone per dacin tem :confused: Jam munu vet demek me e analizu po ça se ke se ke lodhesh kot /pf/images/graemlins/frown.gif .Thash ma mir nji vlersim profesional se me lodh trunin kot e mos me arrit gja.Ju faleminderit :wave:

ana karenina

Primus registratum

Postuar nga Ann:
..........................

Dicku ku e gjete Ann ti? Dmth si dola Ann une :confused: Psikologjia ime avatareske po peson tronditje te thella pas kesaj rremuje nickash :cry: Problemi qendron se dikush eshte regjistruar me emrin tim te vertete dhe dikush tjeter akoma me keq eshte regjistruar me emrin tim shkurt :eek: :smash:

iliriano

Primus registratum

Vetetime moj edhe une me emrin tim te vertete jam regjistruar c'te keqe ka /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kurse rasti yt BISOU eshte per tu habitur :eek: pa prashitur e pa vaditur marshallah sa te qenka rritur /pf/images/graemlins/laugh.gif

iliriano

Primus registratum

ABS e hoqe rrezen e drites ti moj te vrafte vetetima,na le ne errsire /pf/images/graemlins/tongue.gif

abs

nuk e di...

Tush, ti vec ruj trunin e fresket e mos e lodh, se daci jot bertet vete kur ta marri uja :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

Ilirian (ti ke avatarin e vogel) /pf/images/graemlins/laugh.gif , por na ban me e `nigju`patjeter emrin tand me shkronja te medha /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

`Driten` ju a kam rregjistru n zemer /pf/images/graemlins/tongue.gif
kshtuqe ky avatari i ri ka tjeter mision /pf/images/graemlins/laugh.gif

-----------------------

Die Sonne unter den Wolken sehen...

ladouce2005

Primus registratum

transparent si vete Absi qe dhe pse pa e njohur fare, transmeton vec miresi e sensibilitet :wub:
sapo lexon dike te gezuar, te trishtuar ose te dashuruar, bashkohet amelsisht me ndjenjen e tjetrit dhe e pergezon ose ngushellon zemergjeresisht :wub: :kiss:

tushi

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga abstract:
[qb] Tush, ti vec ruj trunin e fresket e mos e lodh, se daci jot bertet vete kur ta marri uja :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

-----------------------

Die Sonne unter den Wolken sehen... [/qb]
Dakort moj Abs po per dacin s'po e la un me e marr uja po thash se po e analizon ma gjan prejardhjen,tiparet,perkujdesjen etj.Meifjal du me njoft dacin tem kam e kry.Te flm per sqarimin e par e nks bahesh edhe per t'dytin 2her flm :wave:

D-J

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Vetetima:
[qb] Postuar nga Ann:
..........................

Dicku ku e gjete Ann ti? Dmth si dola Ann une :confused: Psikologjia ime avatareske po peson tronditje te thella pas kesaj rremuje nickash :cry: Problemi qendron se dikush eshte regjistruar me emrin tim te vertete dhe dikush tjeter akoma me keq eshte regjistruar me emrin tim shkurt :eek: :smash: [/qb]
Edhe imja po peson tronditje te thella dhe po pyesja veten nga halucinacionet valle me vjen ndermend ky emer /pf/images/graemlins/laugh.gif ?

Pasi per nje moment sec mu duk tymi i kafes se avatarit tend si gjarprinj haremi qe i perdridhen vajzes se bukur qe ska rene ne dashuri ndonjehere /pf/images/graemlins/laugh.gif

b.k.

Primus registratum

Po mendoja se ngjyrat kane nje aftesi shprehese te jashtezakonshme.

Florus

Forumium maestatis

shume e vertete Triny :idea: mendo qe un vdes per te dale ne nje fotografi ku pervec meje gjithcka te jete bardh e zi :rolleyes:
ska te beje me egoizmin /pf/images/graemlins/tongue.gif

b.k.

Primus registratum

hmmm eshte ceshtje ngjyrash. pak egocentrism po jo shume egoisem /pf/images/graemlins/tongue.gif

ose ndoshta te pelqen thjeshtesia.

ka dhe mundesi qe deshiron te jesh ti, ska nevoje per konture.....

po ka dhe shume mundesi te tjera, sic mund te jete dhe kombinim i te terave /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

:eek: kombinim i te dyjave eshte me ca ke thene deri tani!

duhet te marr pjese me shpesh te kto temat e psikologjise qe ta njoh veten :idea:

po ujkun ku shkova e gjeta :confused:

b.k.

Primus registratum

hej mos e mer aq seriozisht ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

sbohet analiza falas ketej /pf/images/graemlins/tongue.gif

ajo duket ne fakt si fytyre shume e embel, sduket fare si ujk. ndoshta eshte efekt i madhesise se fotos...

po pa merak se tani te njohin per ate qe je, ske nevoje per avatar hic /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

po mua, po mua :wave:

paret po t'i jap ne forme birrash /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

po mua Triny /pf/images/graemlins/laugh.gif
e kam imagjinar avatarin...kam nje beb si rrush :wub:

bebi

Primus registratum

du edhe un me ma psikologjis avatarin.
triny, un po t'pushi se leket mi vjedh postjeri me ti nis /pf/images/graemlins/tongue.gif

Poseidon

Primus registratum

Shko o goce shif British Open e leji avataret /pf/images/graemlins/laugh.gif
Robt shkulen nga ane e anes per te qene aty, ti e ke dy hapa dhe nuk ja var /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

ndersa un s dua te ma analizoni, mbasi e kam lakuriq :devil: avatarin /pf/images/graemlins/laugh.gif

-------------------
na ishte nje here, dhe nese s ka vdekur, jeton akoma sot...

:rockband:

b.k.

Primus registratum

Problemi eshte qe kur kalon ne nje shifer te konsiderueshme avataresh, dhe sidomos kur njeh personalisht personin nuk mund te analizosh me avatarin, por arsyen pse personi ka zgjedhur ate avatar.

Shume personazhe ne AF jane tashme te njohura, dhe kur is shikojme qe ndryshojne avatar thjesht nenkuptojme se humori i tyre ate dite/periudhe ka ndryshuar, ose se u ka lindur deshira te shprehin dicka tjeter.

Ka shume avatare qe behen te pafuqishem prane nje "nicku" te forte, sic ka shume emra dhe avatar qe jane te pafuqishem prane nje figure te njohur dhe dikujt qe shprehet me nota te forta.

Kur nje personazh i ri futet ne "skene" ajo qe thote kalon mijera avatare, por pasi lexojme ate qe thote fillojme te komentojme mbi avatarin.

.......