!?!? PSE ?!?!

Guest
Re: !?!? PSE ?!?!

Pse tedi ben pyetje?

Pse beni sikur sju intereson kjo teme e forumit dhe nderkohe beni pyetje?

(me e rendeshishmja)

PSE ME BENI ME NERVA VOGELUESHEN??????????????????????????????????????? :mad: :mad: :mad:

TEDI

Valoris scriptorum

ala ktu me Pse ene Sepse e . Jua them Un mer sepse jane Fjale te Fjalorit...

Guest

Fillimisht postuar nga Vogelushja:
[qb] Why do you write in this shitty forum if you consider it , wasting time??????

O goshh, grow up dummy !!!!!!!! /pf/images/graemlins/blush.gif [/qb]
I right in this forum just to be mean i don care if i was time being mean is the only thing i live for
so u losers waste your time fo crap /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] ala ktu me Pse ene Sepse e . Jua them Un mer sepse jane Fjale te Fjalorit... [/qb]
ohhhhk.... :confused:

ameba

Forumium maestatis

pse un nuk e kam fare idene se kush eshte tedi dhe aq me pak se cfare ka gjetur ai... :confused:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga ^xox^:
[qb] pse un nuk e kam fare idene se kush eshte tedi dhe aq me pak se cfare ka gjetur ai... :confused: [/qb]
xoxo Mo mire qe se njef po ho . UNe gjeta ate qe ne themi Pse .Por e gjeta vetem per veten Time jo per te tjeret .

Petroninsja

Primus registratum

Pse Tedi genjen per emrin e tij te vertet?
p.s Hot se ka ashtu mi e ka me unik emrin etij real por se kuptoj pse se ve ne perdorim, e kemi cunin qelibar ( merre si hint per emrin e tij te vertet)..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

[qb] Pse Tedi genjen per emrin e tij te vertet?
p.s Hot se ka ashtu mi e ka me unik emrin etij real por se kuptoj pse se ve ne perdorim, e kemi cunin qelibar ( merre si hint per emrin e tij te vertet)..... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
qelibar :confused: ???
pasterti,pastertedi,qelitedi /pf/images/graemlins/tongue.gif
o me ishte najnjona na kto e?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] kush ta vuri edhe PSE ta vuri??!!
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Eh Kete PYtje Kom 25 Kate qe ja bej Vetes Time ...

TEDI

Valoris scriptorum

[qb]
[qb] Pse Tedi genjen per emrin e tij te vertet?
p.s Hot se ka ashtu mi e ka me unik emrin etij real por se kuptoj pse se ve ne perdorim, e kemi cunin qelibar ( merre si hint per emrin e tij te vertet)..... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
qelibar :confused: ???
pasterti,pastertedi,qelitedi /pf/images/graemlins/tongue.gif
o me ishte najnjona na kto e?? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ti ke Inot se Emri jot Hot baraz Ferr dhe Girl Baraz me Cuce... Hajt ske ca me i bo kshu i ka jeta kto t shkreta...

hot

Hotgirl

hahahahah..po una emrin tim se kam hotgirl..e kam tjeter.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
hotgirlen e di qe ke qef me e pas ne ti po cti besh qe ta mora una perpara /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] hahahahah..po una emrin tim se kam hotgirl..e kam tjeter.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
hotgirlen e di qe ke qef me e pas ne ti po cti besh qe ta mora una perpara /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po pra se kalova Ylberin une dhe desha emrin tat...

hot

Hotgirl

po ti ate ylber e ke kalu kushedi sa here..tashti spo morna vesh..mas asajt heres se funit qe e kalove cer je?? /pf/images/graemlins/laugh.gif