Pse kerkon Hoti te guxhuliset qe te vij ne qef? /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] pse,me ke xhan he?!
pse prap jam e merzitme?! /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Se ske gjo tjeter car te hash pranej /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] pse une do haj qofte tashi [/qb]
pse jam la e jam bo drit e?!Fillimisht postuar nga ROBO-79:
[qb] Pse Hoti eshte kaq zhulse
pse une rri ktu kot kur nuk ka njeri
pse nuk shkoj e te lahem se me behet vone per pune
pse ecen kaq shpejt ora
pse me duhet te iki tani
pse vij perhere vone ne shpi una
pse nuk kam kohe te rri ne AF
pse jam kaq i merzitur sot
pse ben kaq vape
pse nuk bie shi
pse nuk vje dimri [/qb]
Pse ketij muhabetit tat i thonùjne anej nga lagja ime "M'çovi nana me la gojen..." ???? :cry:Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] pse una i :kiss: te gjith?! [/qb]
Pse duhet te ndihem ne faj une qe ti ke muhabet te amel, pastaj e ka thene i madhi "Germo Tare, germo se qenin e ngordhur kam fshehur aty." po tashme te gjithe e dine seç kishte fshehur ne te vertete... :book:Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] pse m'gerrmon e?! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pse du me i qit fundin edhe gerrmit te brekve te tuja une se si kane thane te "Sent of a women", Aty eshte dera per ne parajse... /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] pse ska ca me gerrmu se mas funit breket vin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po shen Pjetri ku rrin--para deres apo mbas deres?Fillimisht postuar nga *Kici*:
[qb] Pse du me i qit fundin edhe gerrmit te brekve te tuja une se si kane thane te "Sent of a women", Aty eshte dera per ne parajse... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]