!?!? PSE ?!?!

anny

Primus registratum
Re: !?!? PSE ?!?!

pse mos te jete pushim edhe neser èèèèèèè,pse te vete ne shkolle dhe neser,pse mos te ishet fundjave
ps:zeqo mos ca koke,mos e vri mendjen hic cka per tu ber do behet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Verizion

Primus registratum

Pse neser une jam pushim :goofy:
pse me keni zili ju qe sjeni /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb] kush te ka mashtru qe ke tru amon ik vrite me degjo mua :lol: :lol: :lol: [/qb]
pse une do e kisha vrar po kur shof ty gjall them gjynaf ta vras une /pf/images/graemlins/laugh.gif
pse eshet kaq shum ftohte ketu pse po ngrij se ftohti /pf/images/graemlins/laugh.gif
pse se kam hic qef te ftohtin

rosela

Primus registratum

pse eshte nje dite mrekullisht e bukur sot ne milano /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif !!!

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

pse jam cuar kaq heret sot

pse zeqoja duhet te falenderoj zotin qe eshte larg meje /pf/images/graemlins/wink.gif se sdo ishin vetem llafe te mijat /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb]
[qb] kush te ka mashtru qe ke tru amon ik vrite me degjo mua :lol: :lol: :lol: [/qb]
pse une do e kisha vrar po kur shof ty gjall them gjynaf ta vras une /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/qb]
Zeqo i madh je tregu! :lol: :lol:

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb]
Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb]
[/qb]
Zeqo i madh je tregu! :lol: :lol: [/qb]
ahahhahaha
pse se dija une qe ka dhe tjera qe mendoin kshu si mendoj une per te madhin conte /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb] contja ta shtri xhungen qe te dhem vrima e sumes deri mbas nje viti o lepurushi i babit /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
pse conte i ka veshet me te shpifur ne bot
pse conte ben dhe kshu muhabetesh dhe e shpif shum veten :lol:
pse ka njeres si conte qee shpifin gjinin mashkullore /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

pse gjinin mashkullore e shpifin pederastat si puna e jote /pf/images/graemlins/wink.gif
pse nje mashkull si ty mi bo floket si kur*ve rruge edhe se je faktikisht

pse je kaq rob fallco zeqo pse do jesh me ter mend pilaf ne jet ti pse te mban mami ma babin akoma pse pi cic akoma 22 vjec e sa je se se di tamom po do imformohem

SHKURT ZEQO PSE JE KAQ I TRASHE NGA TRUT E KOKES /pf/images/graemlins/wink.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb] pse gjinin mashkullore e shpifin pederastat si puna e jote /pf/images/graemlins/wink.gif
pse nje mashkull si ty mi bo floket si kur*ve rruge edhe se je faktikisht

pse je kaq rob fallco zeqo pse do jesh me ter mend pilaf ne jet ti pse te mban mami ma babin akoma pse pi cic akoma 22 vjec e sa je se se di tamom po do imformohem

SHKURT ZEQO PSE JE KAQ I TRASHE NGA TRUT E KOKES /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
pse je kaq vk /pf/images/graemlins/laugh.gif

edliranoja

Primus registratum

LENE PSE E NGACMON,
PSE I FUT HUNDET KU NUK TE TAKON
SE ZOTNIA E KA NJE HALL
NUK KA DAL KETU ME QIT FALL

(BOLL ME KETO GRINDJE, JENI EDHE ALAMET CUNASH)