terepervetezotipertegjith
Primus registratum
Re: !?!? PSE ?!?!
kush te ka mashtru qe ke tru amon ik vrite me degjo mua :lol: :lol: :lol:
kush te ka mashtru qe ke tru amon ik vrite me degjo mua :lol: :lol: :lol:
pse une do e kisha vrar po kur shof ty gjall them gjynaf ta vras une /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb] kush te ka mashtru qe ke tru amon ik vrite me degjo mua :lol: :lol: :lol: [/qb]
Zeqo i madh je tregu! :lol: :lol:Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb]pse une do e kisha vrar po kur shof ty gjall them gjynaf ta vras une /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb] kush te ka mashtru qe ke tru amon ik vrite me degjo mua :lol: :lol: :lol: [/qb]
[/qb]
ahahhahahaFillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb]Zeqo i madh je tregu! :lol: :lol: [/qb]Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb]pse une do e kisha vrar po kur shof ty gjall them gjynaf ta vras une /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[/qb]
pse conte i ka veshet me te shpifur ne botFillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb] contja ta shtri xhungen qe te dhem vrima e sumes deri mbas nje viti o lepurushi i babit /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
pse je kaq vk /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb] pse gjinin mashkullore e shpifin pederastat si puna e jote /pf/images/graemlins/wink.gif
pse nje mashkull si ty mi bo floket si kur*ve rruge edhe se je faktikisht
pse je kaq rob fallco zeqo pse do jesh me ter mend pilaf ne jet ti pse te mban mami ma babin akoma pse pi cic akoma 22 vjec e sa je se se di tamom po do imformohem
SHKURT ZEQO PSE JE KAQ I TRASHE NGA TRUT E KOKES /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
pse te kruhet ty dhe kur ta kruaj une qan cke eFillimisht postuar nga lesswords:
[qb] ta jap une pergjigjen vella: sepse nuk ka tru fare /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]