!?!? PSE ?!?!

darma

Primus registratum
Re: !?!? PSE ?!?!

Tedo nuk du mbeturina une....e sa kalamoj qekeni ju Tedo qe gatukeni me tenxhere kaq te mdhoja...

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga darma:
[qb] Tedo nuk du mbeturina une....e sa kalamoj qekeni ju Tedo qe gatukeni me tenxhere kaq te mdhoja... [/qb]
Darma puna o se ngaqe ne Gatujm mire dhe t gjithe komshinjt vijn me mor kai gjo knej ka ne .Se Dera Jone ka 2 Guzhiniere pranej gatujm me Kazona se Shqiptari asnjehere nuk e refuzon gjene qe te kerkojne ...

albavina

Primus registratum

pse mbaruan kaq shqejt pushimet?
pse filloj shkolla?
pse po me dhemballa?
pse gjithmone bie linja?
psheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeee

darma

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
Fillimisht postuar nga darma:
[qb] Tedo nuk du mbeturina une....e sa kalamoj qekeni ju Tedo qe gatukeni me tenxhere kaq te mdhoja... [/qb]
Darma puna o se ngaqe ne Gatujm mire dhe t gjithe komshinjt vijn me mor kai gjo knej ka ne .Se Dera Jone ka 2 Guzhiniere pranej gatujm me Kazona se Shqiptari asnjehere nuk e refuzon gjene qe te kerkojne ... [/qb]
pse as qylin nuk e refuzojme ne o Tedi??

marina s.

Forumium maestatis

pse kam 1qerre me provime?
pse nuk mesoj dot duke fjetur? /pf/images/graemlins/laugh.gif
pse mi devo rrompere le scatole 4vjet rresht per 1cope dipllome?
uuuuuuuuufffffff!!! :mad:

TEDI

Valoris scriptorum

Sepse Darma Dhe MBreti e Do QYlin ... PSe SOt koha o Cope Cope n Tr . PSe une do Takoj nje shokun TIm qe kam 5 Vjet PA e Pa ...Pse Sot nuk e di ca do bohet kur t Takoj ate shokun tim . Pse nuk e di n Ca ore do shkoj n Shpi ...

Diavolessa

Valoris scriptorum

Pse e rre vedin kaq shume mi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pse s'na e ndjen ne per ty? /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Pse sot ra shi n Tirone. Pse sot jom n qejf tere dites . PSe sot sme bohet me nejt meiven po du me leviz sa anej knej ...