!?!? PSE ?!?!

Trista

Primus registratum
Re: !?!? PSE ?!?!

Pse kam kuptuar qe perqindja e njerezeve qe kerkojne begenisje, eshte shtuar? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

pse sot eshte dit kaq fantastike
pse sot me bohet me nga vrap derri ne durres
pse jam kaq energjik sot
pse jam rahat fare keto dit /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga samanta:
[qb] Tedo rri pa merak se s'bej tualet /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pse duhet t rri un pa merak . UN asiher skom nejt me Merak ...

qeshem

Primus registratum

pse leila kaq e acaruar ???

pse leila ka harruar funksionin e PM ??? :confused: /pf/images/graemlins/frown.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

pse hote qesh ketu ska me disco ne pube kercehet se emrin pub ktu e kane kot se cdo pub house trbal house vejne /pf/images/graemlins/laugh.gif kshu qe kujdes dhembet /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Pse une erdha ne TIrane Sot ... Pse nuk ika ne Spille t boja icik Plazh dhe qejf per Veten TIme . Pse sme rrihet me ne Tirane ... :eek:

metila

Primus registratum

edhe te them une a e din ti si ishte deti sot ca te them mo...nji mot i bukun...ama deti qull fare, i lagesht ishte...ta kishte enda me nejt icik aty brenda....... :lol: :lol: ne det eee.... :thumbsup:

TEDI

Valoris scriptorum

Tani ti po thu ti Evgu qe tha .. Eeeeeejjjjjjjjjjj Si ishte deti me ne ja Pret tjetri me Krype ... Ose kur u fut i thote Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii po Ky qeka uj i Kripur ere . Pse re ti ca e deshe me Shecer e t Vijn t Gjithe T Lyjne Buken e zeze e ...