Shtangen Pseudonimi ne Chat i DOrjanes e .... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb] pse kam me dale ne pune sot po sme behet fare te dal nbe pune me k3et kohe te shpifur qe eshte![]()
![]()
pse une me vone kam takim me dashnoren time SHTANGEN /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pra njehere ne JAve benke Shtange ... Hallall Robo Pranej tu Ka bo Krahu si kofshe Kau ...Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb] jo ted ate e perdor nje her ne jave ate pseudonim kjo eshte [pseudonimi i shtanges se vertet /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
cere rime mi . Masnej ti je zhduk fare . Un sa bohem gati me shkrujt nai gjo direkt nai cerre telefoni nai tavoline per sot ose neser nai porosi me cu anej me mor icik peshk etc ...Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] Pse Tedi ka fillu me bo vec rima sot e s'na e var hic?[/qb]
pse une ste kam mar inat po jam merzit me tyFillimisht postuar nga Arjela:
[qb] Pse nga shkoj takoj zeqon
Pse zeqo me ke marr inat
Pse Nuk e rraf un Zeqo Pilafin [/qb]
Oops me mire vone se kurre.Urimet me te mira dhe u befsh sa te te doje e bardha zemer :wave:Fillimisht postuar nga **pOeTi**:
[qb] pse eshte kaq acaruse kjo dreq jete
pse asnjerit nuk ju kujtua qe dje une ksiha ditelindjen?
:cry: [/qb]
I ftove dhe s'te erdhen ne party ty ? /pf/images/graemlins/wink.gif Ca ka te bukur festimi i ditelindjes? :shrug:Fillimisht postuar nga **pOeTi**:
[qb] pse eshte kaq acaruse kjo dreq jete
pse asnjerit nuk ju kujtua qe dje une ksiha ditelindjen?
:cry: [/qb]
:lol:Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]Shtangen Pseudonimi ne Chat i DOrjanes e .... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb] pse kam me dale ne pune sot po sme behet fare te dal nbe pune me k3et kohe te shpifur qe eshte![]()
![]()
pse une me vone kam takim me dashnoren time SHTANGEN /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]