Pse Ska nevoje Per Pergjigje Kjo ...Fillimisht postuar nga Belinda.:
[qb]:thumbsup: S'ka nevoje per pergjigje kjo /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Pse ne themi me kollaj Genjeshtra se Te Verteta ??? [/qb]
[/qb]
pse e ben puthjen gjoja uen ti kam shkul faqet ne pm uen i ziu ste kam puth hiç se kam ne zakon jo per gje /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga samanta:
[qb] Zeqo po te kthej borxhet /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: [/qb]
Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb]Pse Zeqoja s'i kthen borxhet si duhet,po gjysmake?Fillimisht postuar nga samanta:
[qb] Zeqo po te kthej borxhet /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: :kiss: pse e ben puthjen gjoja uen ti kam shkul faqet ne pm uen i ziu ste kam puth hiç se kam ne zakon jo per gje /pf/images/graemlins/laugh.gif
apo ti doje te thoje zeqo me kthe borxhet :kiss: [/qb]
Pse kam prere gishtin une sot?Ku i pata syte?![]()
O Belinda cfare nuk ke ti morFillimisht postuar nga Belinda.:
[qb] Pse nuk kam asnje " pse" per momentin?
ah po ... Pse? :devil: [/qb]
Mos te eshte prishur ndonje gje tjeter :lol:Fillimisht postuar nga Niedlich-m:
[qb] Pse spo me UPLOAD ky dreq serveri fotot ???
Pse sme vehen fotot te Albumi Forumit ???
Pse i vjen zezakeve era qen , qe te terbon?
Pse me eshte prishur kemba krevatit /pf/images/graemlins/laugh.gif[/qb]
hehehehe me te prishme shkon kjo puna krevatit :lol:Fillimisht postuar nga samanta:
[qb]Mos te eshte prishur ndonje gje tjeter :lol: [/qb]Fillimisht postuar nga Niedlich-m:
Pse djemte me te bukur jane homo :cry:Fillimisht postuar nga Niedlich-m:
[qb]hehehehe me te prishme shkon kjo puna krevatit :lol:Fillimisht postuar nga samanta:
[qb]Mos te eshte prishur ndonje gje tjeter :lol: [/qb]Fillimisht postuar nga Niedlich-m:
Pse te ben me qesh kjo goca??
Pse gocat me te bukra jane lesbike :cry: [/qb]
Pse djemte me te bukur jane homo :cry: [/QB][/QUOTE]Fillimisht postuar nga samanta:
Ngaqe nuk duan ta ndajne bukurine e tyre me vajza per turp ? Dhe ndoshta jo te gjithe djemte e bukur jane homo ? [/QB][/QUOTE]Fillimisht postuar nga Niedlich-m:
[qb]Pse djemte me te bukur jane homo :cry: [/qb]Fillimisht postuar nga samanta:
Ndoshta jo te gjithe por shume ama,po edhe vajzat e bukura s'eshte se jane te gjitha les :angel: [/QB][/QUOTE]Fillimisht postuar nga samanta:
[qb]Ngaqe nuk duan ta ndajne bukurine e tyre me vajza per turp ? Dhe ndoshta jo te gjithe djemte e bukur jane homo ? [/qb]Fillimisht postuar nga Niedlich-m:
[qb]Pse djemte me te bukur jane homo :cry: [/qb]Fillimisht postuar nga samanta:
po ce do me lal?kujt i ka hy ne pune?Fillimisht postuar nga Belinda.:
[qb] Pse nuk kam asnje " [/qb]