Pse ska jete nate ne shqiperi???

marina s.

Forumium maestatis
Re: Pse ska jete nate ne shqiperi???

eshte pershtypja ime e gabuar apo ti po e quan Durrsin province :confused:
e dyta- jete nate ne Durres,ka edhe ne dimer.mjafton te shkosh ne vendet e duhura.kush e njeh mire kete qytet e di po aq mire se ofron shume me teper se vetem nje cope plazh per te lare...hmm.

Hey Joe

Primus registratum

per menimin tim Tirona ka ec nga ana e jetes se notes , per mu lokali qe une shkoj pernate kur jom m Tirone eshte Living Room , ky i riu ishte bo me mire , te gjithe gjonat e tjera ishin shurra ne hale , jo ca fytyra qe vetem n tirone i gje, adoleshente, muzike trapi, shume gjona qe s shkojne si kudo ne bote . Robi e gje veten me i vend , por mundei zhargoni eshte e vertete s ka shume .

Durresi per i t q... noten ne plazh jo vetem ne vere por edhe ne dimer ka qene dhe eshte mire .

hajt shnet

474A-115

Primus registratum

Pse ska jete nate ne shqiperi???

sa t'ketë rob që bojn pytje të tilla!!!

zecovina

Primus registratum

MIRE PYETJA -PSE SKA JETE NATE??
PO JETE DITE PASKA??????
E VERTETA ESHTE QE NE SHQIPTARET KEMI PAK KOHE QE JEMI ZGJUAR ...KESHTU QE DHE SHIKIMI I NJEHERSHEM NE DRITE NA KA VERBUAR ....KJO KA SI PASOJE TE MOS JETE GJETUR AKOMA AI EJKULIBER NE SHQIPERI MIDIS ATYRE QE KISHIM SI DRADITE ME PARE ME NDERTHURJEN E BOTES SE JASHTME...

alkent

Primus registratum

Shqiptari ne Shqiperi duhet te mendoj ne fillim te punoj diten dhe pastaj te bej jet note.

dursakja87

Primus registratum

sa mrapa qekeni mi lal?!?!Shko içik be shqipri ti se me duket paske ko pa shku.
Te marin perpara re!!Altro che!! :rockband:
Bho!!Secondo me bohet me qef ne shqipri sesa ne vene te tjera.Pranaj informou mir?Ciao Ciao. :wave:

MLK

Primus registratum

Ne Shqiperi jeta nates kufizohet te pija dhe kercimi, e njerezit jane akoma te kompleksum.
Kur hyjne ne ndonje pub apo disko hyjne per te tjeret e jo per ti ber qefin vetes e rralle here qellon te takosh njerez te hapur, qe kane deshire te defrehen e te njihen me njeri tjetrin.
Fajin me te madh e kanemeshkujt per kete qe kan ngel me mentalitetin e vjeter ku femra qofte dhe kur e kane thjesht shoqe u duket si prone e duket sikur i prek nderin po te komunikosh!
Keshtu qe duke njoft mentalitetin e njeri tjetrit njerezit jane te gjithe me rezerva e nuk leshohen per te bere qef e kjo per mua eshte me teper stres se sa jete qejfi nate.

epiphany

Primus registratum

po jo mo dhe ti se kane ndryshuar gjerat.shoket shyqyr na jane bere me komprensive /pf/images/graemlins/smile.gif

MLK

Primus registratum

Ti ke shoqni lushnjare spo flisnim per kete pjese :tipsy: ata te but kon qe qe ne fillim po kur shoku eshte me prejardhje ariu aha ... :tipsy: ene Tahir Boçova i cirkut te Tirones ka heq dore me i zbut se e kafshojshin ne te zotin /pf/images/graemlins/laugh.gif

epiphany

Primus registratum

e mos u tall mo burre.larg qofte me pas shoqeri lalucash une.(mos t'i ngeli hatri njeriu e)

Erka

Primus registratum

C'i bini m'qafe familjeve kot qe s'lene gocat me dal. Dhe ne u besojne te bijave, nuk u besojne dot horrave me benza qe langariten rrugeve per nje cope p*dh.

Perfundimisht faji eshte i meshkujve!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Albert Zylyftari

Primus registratum

Pse s'ka jete nate ne Shqiperi? Pse ku behet jete nate? Ne gjithe boten me sa di une fillohet puna qysh me daljen e diellit.

korn83

Forumium praecox

vitin qe shkoi ndenja vetem ne Tirane tek kusherinjte e jo ne Durres...po ne Tirane bona qejf....tere naten jashte neper disko,rreth ores 5 a 6 nje kafe e ndonje tost(po te kishe fat)se kur vinim ne mbaronin gjithmone buket!pastaj kusherinjte e mi ne pune e une ne gjume :thumbsup: ...u knoqa,kishte filluar goxha jeta e nates ne Tirane...problemi i vetem...femrat jane te gjitha te zonme,une shyqyr kisha kusheriren,shoqet e saja e motren time me te cilen kerceja se per me gjujt as qe u bente fjale :cry: :cry: :cry: te njejten gje me thoshte edhe kusheriri im...eshte bere problem i modh!
prandaj per fat te keq mund te them qe emancipimi nuk ka arritur akoma graden e duhur,femrat ikin ne disko per te gjet dashnorin e perhershem me pare qe te bien nje here e mire rehat e mos te kene probleme ekonomike...nuk shkojne ne disko thjeshte per t'u kenaqur e per te bo qejf me kedo!
divientodipompino.jpg

:devil: :devil: :devil:

marina s.

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] kush jane arsyet qe robi del naten? [/qb]
sepse dalin te gjithe te tjeret.

PS:kur i vjedh hurmat ti,diten apo naten? /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga KoRn 83:
[qb] vitin qe shkoi ndenja vetem ne Tirane tek kusherinjte e jo ne Durres...problemi i vetem...femrat jane te gjitha te zonme,une shyqyr kisha kusheriren,shoqet e saja e motren time me te cilen kerceja se per me gjujt as qe u bente fjale :cry: :cry: :cry: te njejten gje me thoshte edhe kusheriri im...eshte bere problem i modh!
prandaj per fat te keq mund te them qe emancipimi nuk ka arritur akoma graden e duhur,femrat ikin ne disko per te gjet dashnorin e perhershem me pare qe te bien nje here e mire rehat e mos te kene probleme ekonomike...nuk shkojne ne disko thjeshte per t'u kenaqur e per te bo qejf me kedo![/qb]
e ke pas hak te dalmen huq ne gjueti. men per here tjeter!ta kalosh veren n'Durres e jo n'Tirane :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga denna:
[qb] po jo mo dhe ti se kane ndryshuar gjerat.shoket shyqyr na jane bere me komprensive /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
kane mesuar te hiqen si te tille /pf/images/graemlins/wink.gif

korn83

Forumium praecox

sceptic@
e ke pas hak te dalmen huq ne gjueti. men per here tjeter!ta kalosh veren n'Durres e jo n'Tirane [smash] [Big Grin]
/pf/images/graemlins/laugh.gif e pranoj

GrifshAAA

Primus registratum

Ejjjj si more s'paska jete ne Shqiperi? Une flas per Tiranen kur jam atje! Vallaj mua me duket se ka. Madje me duken me te cmendur se njerezit ketuja! Tanija ska shume adoleshente neper rruge ne ore te vona... a kjo eshte tjeter ceshtje /pf/images/graemlins/wink.gif

marina s.

Forumium maestatis

o grifshe,qenke grifshe e keqe ti /pf/images/graemlins/laugh.gif dashke jete note qe n'adoleshence
u prish bota,u prish!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif