Pse ska jete nate ne shqiperi???

Anana

Primus registratum
Re: Pse ska jete nate ne shqiperi???

E di mer Byrek e di, shaka po beja /pf/images/graemlins/wink.gif

Pse s'na jep icik byrek ti me mire, se me pelqen? /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhoni

Primus registratum

gyso e editova fare postimin se mu duk ofendim komplet. kjo vlen edhe per postuesin.

Me duket se problemi kryesor ne shqiperi eshte se nuk ka jete dite /pf/images/graemlins/tongue.gif

renea

Primus registratum

nuk ka jete nate se nuk jam une dhe Nelka atje /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif s'ka jete nate, sepse eshte gjithmone dite /pf/images/graemlins/laugh.gif
ngaqe kemi drita 24/7 dhe nuk i shuajme kurre /pf/images/graemlins/laugh.gif
rruget ndrisin dhe nga ndricimi i tepert dhe njerezit kane humbur nocionin e kohes /pf/images/graemlins/laugh.gif
s'dine me kur eshte dite e kur eshte nate :book:

S6T6N6

Forumium maestatis

Shpresojme te filloje tani qe u kthyen nga pushimet "15 gushtsat"

Princesha

Primus registratum

O ata qe e kan menjen per jete nate, e kan ne terezi jeten e dites, manej shqipnia ka gjana te tjera per tok, qe te na bien ne mend, pse nuk ka jete nate??? :shrug:

Arjola

Primus registratum

bravo xhoni ... tani ma ke mbush mendjen tamam qe je i zgjuar. JEPI PLAKO, SE ME TY JAM /pf/images/graemlins/smile.gif

personazh

Valoris scriptorum

une e di qe naten sherroset dynjaja se çoç e ngre pak me shume se ç'duhet brryllin, po ju ç'keni me ju morsha?

hajt me me avash muhabetin tani e tutje, e mundohuni mos e beni chit-chat amani.

xhoni

Primus registratum

Mire ne Tirane,po neper rrethe a kane fillu mileti me ik ne disko naten???
Po fundjava si po festohet???
Kam nja tre vjet pa ik prandaj po ju pyes /pf/images/graemlins/frown.gif

Hamleti

Primus registratum

Nuk e di se per çfare qytetesh behet fjale, por ne Tirone ka pasur , ka , dhe do te kete gjithmone. :thumbsup:

TEDI

Valoris scriptorum

Jete NOte ka Kudo MJafton te dish si ta besh dhe ta shijosh ate ...

marina s.

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Mire ne Tirane,po neper rrethe a kane fillu mileti me ik ne disko naten???
Po fundjava si po festohet???
Kam nja tre vjet pa ik prandaj po ju pyes /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
ja si shkonin punet ne Durres ne periudhen korrik-gusht 2004:
jeta e nates fillonte ne 5 pasdide me fshataret e ardhur te cilet i binin nja tre here verdalle Vollges(shume pak uleshin neper lokale sepse 1-s'kane pare,2-vetem dy a tre lokale fillonin te hapnin atehere) deri ne oren 7 kur fillonin te largoheshin(arsyet:shpia ne maje te kodres,shpia ne mes spitalles,shpia nga rronxat e shkozetit,mentaliteti,etj).ne oren 8 vrshonin qytetaret:durrsake(pjesa me e madhe normalisht),tironsa,vlonjate,shkodrane,kosovare,daneze,gjermane e italiane(keta tre te fundit mendoj se ishin nga ata punetoret e firmave te huaja ne port).te gjithe keta,qe thua ti,benin xhiro,uleshin ne lokale,bridhnin neper dyqane veshjesh e bizhuterish te cilet ishin te hapur.per diskotekat e Durresit thone se jane "tulle fare"...une nuk mund te flas sepse nuk e preferoj diskon,nuk shkoj e keshtu qe nuk di se sa frekuentohen e se si jane.rruget e qytetit ishin plot deri ne 23.pastaj njerezit pakesoheshin disa ne shtepi e shumica ne restorante e piceri ku per te ngrene une kam mbajtur rradhe gjysem ore sepse kishte shume njerez qe prisnin dhe nuk gjendeshin vende bosh.rreth ores 23 fillonin te mbyllnin edhe dyqanet.sa per friken..sinqerisht nuk kam patur;rruget patrulloheshin rregulisht nga police.(perveç nje episodi te pakendshem,qe pata diten e fundit para ikjes,me dy çeçene :smash: qe na u ngjiten pas mua dhe shoqes sime... na hengri kurrizi se kaluam nga qendra ne oren 6).djemte e Durrsit :kiss: nuk te ngasin.tani,leshojne komplimente...po qe s'jane as volgare as banale /pf/images/graemlins/smile.gif .mundesi per argetim ne mbremje ofronte edhe plazhi me party qe organizoheshin nga lokalet me te mira + anija "Four Elements" ne Apollonia qe nuk ishte keq.KAQ PER DURRSIN or mik. :wave:

Nadia81

Primus registratum

Ne Fier ka shume gjalleri gjate periudhes se veres dhe pak gjate Vitit te Ri ku vershojne studentet.Ka shume te rinj neper rruge, zakonisht pas ores 7, lokalet jane plot deri nga ora 10, me rralle 11. Sa per forma te tjera argetimi si pub-e apo disko nuk di te kete ndonje aktiv.Nje pub qe ishte hapur ne ish-biblioteken e qytetit, nuk para shkonin femra sepse i kishte dale nami se venin vetem meshkuj.
Sa per fenomenin fshati-ka-vershuar-ne-qytet, besoj se i ka prekur te gjitha qytetet e Shqiperise. Nuk u duhet vene faji dhe fshatareve.Ashtu si ne edhe ata kerkojne te argetohen dhe te gjithe e dime sa argetim sjell jeta ne fshat.

EB

Primus registratum

Ka jete nate ne Shq, si s'ka, por ama vetem ne Tirane se provincat kan marre fund, sidomos ne dimer se ne vere ne bregdet shkojne te gjithe per ate pune.