Pse ska jete nate ne shqiperi???

zog

Primus registratum
Re: Pse ska jete nate ne shqiperi???

Fillimisht postuar nga OROSHI:
[qb] Zog...
kishte rend ne kohen e Enverit por nuk kishte diskoteka :eek: :eek: :eek: [/qb]
tarabosh ket pra po te them dhe une qe ku ka rend (te vertete) s'ka si te kete disko, pranej s'ka pse i hap syte.

tola77

Primus registratum

Zog nga ke zbritur ti qe thua ku ka rend ska diskoteka? me kujtove nje ngjarje te viteve 90
Kur u hap demokracia sekretari i partise dhe i rinise te shkolles po na bente politike per demokratet dhe nje shembull per imoralitetin te shoqerive kapitaliste ishte dhe diskoteka te cilen e analizonte keshtu:
diskoteke = degjenerim,imoralitet,sex,kumar,orgji,terbum,epsh,kapitalizem,enderr. qe ne te vertete do te thote vend i pershtatshem per degjim disqesh,sic eshte dhe bibloteke,pinoteke etj

zog

Primus registratum

tola mendoj se sekretari partise ka pas te drejte ne perfytyrimin e tij. une kur shkoj ne diskoteke, shkoj pikerisht per keto gjera. bile dhe shume te tjeret si une.

nuk di ti çfare ben atje, apo meson moralin komunist dhe si ta rrisesh dashurine ndaj prinderve.

Renea88

Primus registratum

o zog ke qen sekretar Partie n Mullet apo n baldushk o mik?

beshbossi

Primus registratum

ne Shqiperi s'ka jete nate se njerezit s'e kuptojne ndarjen mes nates e dites!!Ne te tera aspektet!!!

zog

Primus registratum

sport_107.gif

OROSHI

Primus registratum

Zog,po perpiqesh qe te fluturosh dret Taraboshit por po te lene flatrat /pf/images/graemlins/laugh.gif ,te kujton gje emri IBIZE nty plako,jeta atje eshte naten edhe diten,ka diskoteka qe hapen ne oren '9 te paradites,pra nuk jemi i vetmi vend,dhe kujdes me ate "lokalistin" qe ban ti plako /pf/images/graemlins/laugh.gif ,nqs per ty jeta perceptohet vetem me diskoteken,atehere qenke me te veretete nje Playboy /pf/images/graemlins/laugh.gif ,ndersa persa i perket imoralitetit,sexit etj qe "u beka" ne disko atehere cfar do na thuash per sexin qe eshte bere,po behet dhe do behet mbas pallateve,ne lulishte,ne parqe etj,rri mer plako urte e bej sex ku te te kape ai "delli" /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

zog

Primus registratum

dance.gif

ps; boh orosho ti the te njejten gje me engjellushen e çmendur, qe kur e ben diten s'ke pse e ben naten, por me shemtut.

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga zog:
[qb]
dance.gif

ps; boh orosho ti the te njejten gje me engjellushen e çmendur, qe kur e ben diten s'ke pse e ben naten, por me shemtut. [/qb]
:lol: :lol: :lol:
sa kam qesh me at figuren siper!
po mendosha po sikur zogu me kcy ashtu :lol:
sorry zog eee, kurgja me ty ti e din /pf/images/graemlins/tongue.gif

Renea88

Primus registratum

Pse ska jete nate ne shqiperi???

PYET MA MIRE PSE SKA JETE DITE NE SHQIPERI-VJEDHJE; VELLAVRASJE;GRABITJE;KRIMINALITET ja pse ska jete nate ne shqiperi

deus

Primus registratum

O zog sipas teje vetem ne qytetet e medha ka discoteka, Ti mire qe jetoke ne qytetet e medhaja se ato te voglat si paske pa fare. Meqe paske eksploruar boten paske harru se ne bote bejne pjese dhe qytetet e vogla. Lexo pak me shume gazeta dhe informohu me shume, tek korrieri dhe shekulli kishte nje artikull per mungesen e jetes se nates ne shqiperi dhe kryesisht ne tirane ku thuhej se ne shqiperi rinia kthehet ne shtepi ne ora 22.00 ndersa ne qytetet e tjera evropiane jeta fillon pas ores 24.00. Ne nje nga studimet e turzimit kosovar u shpreh se kosovaret preferojne me shume malin e zi sesa shqiperine per mungese te jetes se diskotekave dhe jetes se nates. Nuk e kuptoj se si ti jeton me penxhere nga Eifeli dhe flet ne menyre te tille. Ne disco njerezit shkojne te defrehen te heqin stresin e dites, kenaqen me shoqerine e tyre dhe jo per arsyet qe thua ti. Jo te gjithe shkojne ne disco per te gjuajur vajza pasi kendej nga evropa jane te pakta rastet kur ti shkon e ngacmon nje vajze e perpiqesh te afrohesh me te ne menyre brutale, kuptohet qe ka lidhje te tilla por me konsesuin e dy paleve. me vjen keq se ti po perpiqesh te pergjigjesh cdokujt qe mendon ndryshe nga ti. Duhet te integrohesh me shume ne jeten evropiane dhe te shikosh se ka shume arsye qe ne jeten shqiptare jeta e nates nuk zhvillohet.rendi cmimet, mentaliteti shqiptar mundesia qe te afron qyteti ku jeton etj etj. nejse te tjerat i gjen vete ti nga eifeli

Renea88

Primus registratum

Penxheren e ak nga Eifeli Zogu...edhe Enver Hoxha ishte ne France dhe ishte po keshtu si puna jote o Zog na tregote po kto budallalliqe si ti...m duket se e paske penxheren perballe VEPRES 9 TE SHOKUT ENVER...ik nxirr lopen me kullot....
o Zog veji fletrrufe atyne ** kerkojn jete nate e pastaj te bejn autokritik para kolektivit... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

lir

Primus registratum

i zgjidhem te gjitha nyjet qe ka shqiperia e na ka ngel kjo e jetes se nates :lol: :lol:

Adonis

Primus registratum

pse ska jete nate ne shqiperi? SEPSE NUK ESHTE E NEVOJSHME KULTURA E E JETES SE NATES ESHTE KRIJUAR SI REZULTAT SE RINIJA E BOTES GJATE TE DITES ESHTE NEPER SHKOLLA OSE PUNE QE KESHTU E VETMJA KOHE QE MUND TE ARGETOHEN ESHTE MBREMJA DHE NATA NDERSA 90% E RINISE SHQIPTARE JANE TE PAPUNE QE KESHTU ME PAK FJALE IU MJAFTON DITA TE ARGETOHET.
pse ska jete nate ne shqiperi? ESHTE E NJEJTA ARSYE QE NEPER BOTE NUK KA JETE DITE

tola77

Primus registratum

Per kete zogun spaska hyre akoma demokracia si duket eshte ende ne gjumin letergjik te komunizmit ose nuk eshte nga ata qe thoshin beni si them une e mos beni si bej une.

Gysi

Primus registratum

Cfare kupton me demokraci ti Tola?
Mos valle qe te jesh demokrat duhet qe te kesh patjeter mendim te mire per diskoteken?

Goce_e_Keqe

Primus registratum

Kesaj mund ti pergjigjemi fare thjesht , nuk kane kohe per jete nate sepse me sa kam pare kur kam qene vete atje, shqiptaret e bejne jeten e nates gjate dites... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kenti

Primus registratum

Lexova pak nga shume mendimet tuaja,dhe me e sakta me duket ajo e Adonisit qe thote e njejta arsye qe nuk ka jete nate ne Shqiperi eshte e njejta arsye qe nuk ka jete dite ne Bote.
Keto kendej mendojne ne fillim te mbushin xhepin pastaj eshte kollaj te argetohesh.Per te bere jete nate e dime shume mire qe duhen leke dhe me ato qe fitohet ne shqiperi per mendimin tim eshte e pamundur.Pastaj mentaliteti eshte ai qe eshte dhe sa po vjen e po ndryshon.
-Pashe qe zogun e shkrete po e keqtrajtojne..
Une nuk jam dakort me te por e respektoj mendimin.Dhe nuk jam absolutisht dakort me ato qe e kundershtojne.Ka menyra e menyra kundershtimi..Gjeja tipike e shqiptarit eshte ajo qe kur tjetri nuk eshte dakort duhet te shaj e ofendoj se zbo.Mbase keshtu i duket vetja me i mencur..NUK KA ASNJE TE MENCUR NE KETE BOTE

blendiys

Primus registratum

Mendoj se kemi te bejme me nje keqkuptim te "jetes se nates"...
Zog deri diku ka te drejte por kjo nuk pergjithson!
Me beri pershtypje se dikush shkruan se jeta e nates (per tu permbajtur temes) fillon pas ores 24!!
Cili eshte ky vend??
Kur jetoja ne Tirane kishte raste qe e gdhinim mes shoqerise,dhe kjo ishte "jeta e nates",femra dhe meshkuj,shoke dhe shoqe,pa asnje kurrfare gjykimi.
!!!