Re: PSE PO E BRAKTISIN SHKODREN???
Arap,nuk diskutohet qe politika e Venedikut kunder shqiptareve ishte me hile,te jete per mu Venedikasit te ishin ba musliman e shqiptart te kishin ndejt njashtu sic ishin ne kohen e Gjergjit /pf/images/graemlins/laugh.gif ,une habitem me ju,ti arap sikur te rrish gjith diten e te me shash Italianet apo Francezet,une do te ndihmojsha ty sa kisha mujt,ndersa e kunderta ndodh me ju,po permende pak Turqit,kceni perpjete,nuk e di pse ndodh kjo pune,a ju terhjek gjaku????Nuk ma merr mendja,e bani per inerci.tjeter,ti arap me thu qe te klexoj disa dokumenta te Luigj Gurakuqit....une te tham qe :neper arkivat Shqiptare gjinden vetem "qitape" Turke(shumica te shkrueme ne Arabisht)te shkruara nga "baba" Sulltani,persa i perket pasurive qe pervetesonin familjet qe nderronin fene(nga katolike ne muslimane),familjet qe nuk nderronin fene,syrgjynoseshin neper shkretetirat e Anadollit,kurse pasuria e tyne kalonte me Qitap ne pronesi te familjes muslimane!!!!Dhe keshtu na lindi klasa e re Turkoshake/anadollake/dallkaue te cilet paraqiten si te vetmit qytetare te vertete/te vjeter Shkodrane

.Persa i perket temes,kam ndigju dicka,kur Fatos Nano i tha kryetarit te bashkise se Shkodres qe:hajde ne Tirane e te bisedojme per nje kredi per qytetin e Shkodres(per infrastrukturen etj etj),ky i fundit nuk shkoi,sepse nuk e kishte lane Partia e tij,pra,lufta partiake ndodhe ne kurriz te popullit te varfer.Kryetari i bashkise,megjithese i nje partie tjeter,duhet te shkoje ne Qeveri,sepse Qeveria eshte asnjanese persa i perket fondeve(te pakten, duhet te jete keshtu),prandaj tham se

o nuk hoqen dore populli i Shkodres nga perkrahja qe i ban Sal Karaduzes,nuk ka per te pa hajr!!!!!!Nuk tham qe te perkrah Fatosin!!!
Arap,ne lidhje me dokumentat e familjeve,une perjashtoj familjet qe ishin te pasura pa nderru fene e pastaj e nderruan,pra keto familje nuk u bane te pasura,por ruajten pasurine ngaqe nderrune fe,ndersa tjeter eshte me familjet qe nuk kishin asgja,e brenda nates u bane qifligare apo tregtare!!!E nga keto lloj familjesh(te fundit)jane me shume se 80%,sepse pasurine e kishin vetem disa familje,nje numer i vogel.