PSE PO E BRAKTISIN SHKODREN???

Diddy19

Su@mi
Re: PSE PO E BRAKTISIN SHKODREN???

Highlanders,jo se du me te kundershtu ty po kur shkruja Tr e kisha fjalen per Turqine ,e jo Tiranen. :shrug: Gjithsesi edhe ne kete rast mund ta qush zhvendosja,jo braktisje..si te dush ti dmth.

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Highlanders,jo se du me te kundershtu ty po kur shkruja Tr e kisha fjalen per Turqine ,e jo Tiranen. :shrug: Gjithsesi edhe ne kete rast mund ta qush zhvendosja,jo braktisje..si te dush ti dmth. [/qb]
yep kuptoj /pf/images/graemlins/smile.gif

H

harap

Guest

Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Ca ke Harap,je pendu qe ke lane Shkodren per me shku me jetu ne Tr a? :confused: ?

Hajt he burre se me shoke edhe ti,s'je as i pari e as i fundit! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
je shume e shkathet .
se kam problem se per 1 ore e 15 min e baj rrugen me makine kshuqe aq kam ba me shku ne shkolle ne stamboll /pf/images/graemlins/smile.gif

Diddy19

Su@mi

Ti keke shume i shkathet se per 1 ore e 15 min as Schumi se ban rrugen Shkoder-Tirane /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

zog

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Zemra:
[qb] Me vjen keq per Shkodren
Gaboheni me spigimet qe jepni dhe harroni se Shkodra si edhe shume qyetete te tjera shqipetare jane te denueme se pari nga pozicioni i tyre gjeografik e strategjiko-ekonomik.
[/qb]
per ner na habite, po ne finlande (vendi me nivel me te larte ekonomik sot ne bote) çfare interesi ekonomiko-stragjik sjell pozita gjeografike, apo te duket bora krem turte ose akullore.

tjeter, ju qe ikni jeni te gabuar, sepse kur s'harrini te qullosni gje ne shkoder (aresyja pse ikni) me ASNJE vend tjeter nuk do te beni gje, per kete s'do tu ndihmoje ASPAK pozita gjeografike.

Diddy19

Su@mi

Jane thjesht justifikime,pretekste.Nuk e di me ca qellimi ama, a me ia mbushe mendjen te tjereve apo vedit?? Pozita gjeografike e Shkodres nuk asht e papershtatshme,perkundrazi.Po ajo s'lun asnji rol ne tendencen e shkodranve per me braktise Shkodren.Pozita gjeografike e Shkodres ne Shqipni asht e krahasueshme me ate te Torinos ne Itali po dyndja ndaj veriut te Italise asht gati gati problematike.

DJ-Mondi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb] 120 KM larg eshte tirana me shkodren seshte braktisje eshte zhvendosje /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm?

shkodrani80

Primus registratum

Fillimisht postuar nga zemra;
SHKODERLOCE TE RAFTE PIKA...
SI TE LASH MRAPA EDHE IKA
MOS MA HAPE DEREN KURR MA
NE ROZAFE KURRE MA ME U PA.

EDHE TY MOJ ZONJE E RRADHE,
QE NA DHE AQ NUR EDHE JETE,
TE KEM LANE TE KEM HARRUE?
IKE KEM KEQ PER NJE PAL BREK.

ASPAK SPO E DUE VEHTEN
E S'MUND TE THEM SE JAM SHKODRANE,
KUR UNE ENDEM NE DHE TE HUEJ
E SE SHOHE TE SHKRETEN NANE.

ATE NANE ATE SHKODER TRIME,
QE KJE DJEP MBYT ME KULTURE,
SI MUND TE THEM SE JAM SHKODRANE
KUR SJA PUTHI BALLIN KURRE.

AH MOJ SHKODER TE RAFTE PIKA
:eek: Cfar prototipit..!!!!
O ti qe vetem Zemer nuk mund ta kesh emrin!
Ca asht kja poezi qe as nga deshperimi nuk duhet te kete ardh.Me duket se pika te paska ra ty e po perpelitesh ne agoni me kto vargje qe flasin vetem percart.Kurse per ata rreshtat e fillimit ne lidhje me temen ta kane dhane pergjigjen te tjert.Cudi qe ne te dhanat e tuja e cileson vedin si profesioniste e ngrohjes se shpirtit.Shyqyr qe aty ku jeton keke pajis me te brendeshmet se rast i rralle qe as kto si paske pas ne Shkoder.Vetem nji gja e the ne rregull:"Nuk jam shkodrane"

Zemra

Primus registratum

Shkodran me marrsh te keqen
se nuk paske kuptue asgje se ça kam shkrue une
Dhe ti mendon te shkruej se çe ndjen ti apo se dhe ç'fare ndjej une.
Po me vjen çudi se ke arrite te me fyesh pa prite pa kujtue.
Ti nuk je Shkodrane ose te pakten nuk po i pergjigjesh sofres tande.
Nuk priten njerzit me kete menyre.
Manej spo kam nevoje per pritjen tane se ka kush me pret ne Shkoder edhe te keshilloj te mos ta kruesh shume se nuk te pata ba za me duket.
Une e due,e kam dashte dhe do ta due ajo eshte endrra ime dhe ste perket ty te percaktosh.
Atehere edhe nje here per te diftu nese jam a nuk jam Shkodrane...
ME MARRESH TE KEQEN.
Mos te falem nderes per shkrimin, dhe spo due te me pergjigjesh hiç.

Zemra

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Jane thjesht justifikime,pretekste.Nuk e di me ca qellimi ama, a me ia mbushe mendjen te tjereve apo vedit?? Pozita gjeografike e Shkodres nuk asht e papershtatshme,perkundrazi.Po ajo s'lun asnji rol ne tendencen e shkodranve per me braktise Shkodren.Pozita gjeografike e Shkodres ne Shqipni asht e krahasueshme me ate te Torinos ne Itali po dyndja ndaj veriut te Italise asht gati gati problematike. [/qb]
Po Torino e Milano jane ma afer zemres ekonomike europiane dhe si te tilla ato kane avancue perpara. Emagjinoje Shkodren sikur te ndodhej ne mes tyre.
Apo sikure Shkodra ashtu siç eshte flas si natyre sikur te ndodhejne vend te Durrsit.

Duhet te kuptohemi qe tek ne nuk ka minjera, porte, arodrome kombtare, apo diçka qe ta stimuloj ekonomine. Kufini me Yugosllavine eshte handikap por vende si Mali i zi apo Bosnja jane nder vednet ma te varfera. Pra e vetmja shprese eshte qe ne Shkoder ta kaloje aksi Europe Azi, Linde e mesme e me tej si dhe instalimi i nje porti te mundshem. Ne te arthmen kur mirqenja te rritet mjaftueshem si ne Europe atehere turizmi mundet te beje forcen per Shkodren.
Uroj te dalin nje minjere Arit por heeeeeee
Duam s'duam ne Shkoder nuk ka per momentin interresa te mirefillta ekonomoke qe te terheqime qofte investitoret vendas apo te huaj. Dhe vendasit po duan ma mire apo jo. Kerkojne tjerakun dhe e gjene. Keshtu ikun jashte deshire per pak kohe sa per ta kap vehten (si ide eeee) por nuk e di a do te kthehen prap !!??
Duhet te rrime shtremt dhe te folim drejt.
Shiko qytete si Tirana, Durrsi, Vlora sa kane marre force. Apo kujtoju ne Shkoder ne kohen e sanksioneve kunder Yugosllavise qe lulezoi i fije nga kuntrabanda e karburanteve. Pra besoj me kupton. E mos harro se kur Tirana etj...pasurohen me paret e dikuj ecin pra pra varferojne qytete tjara. Se leku shkon te ...ai qe ka pra nese ka qytete qe pasurohen duhet te kete te tjara qe varferohen Me kontributin e te gjithe Shqipetarve Tirana ecen me ritmet e duhura.
Per te ba diçka te mire ne Shkoder duhen pare. Paret i ban ekonomia dhe ajo ku eshte , kush e ka pa dhe kur do te vine,,,,,, pra ka shume shprese per Shkodren per momentin, por ah! shprese seeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!
Moralisht jam gabim por ta shohim realitetin ne sy.
Ky eshte fillimi por ma vone ke per te pa ...
Flm
Kloni mire te gjithe.

westside

Primus registratum

Pash zoten pse nuk i bini problemit ne kry po i silleni rrotull
Pse jane tu ik te tane.Sepse nuk jetohet ma!
Cilat jane kushtet e jetes?
Problemt primare:1-Nuk ka qetesi,rend(njeriu rrezikon mbrenda dhe jashte shtepise se tij te mbetet i vrare)
2-Nuk ka pune(me cmimet e tanishme,nje person qe nuk ka pune dhe jeton me ndihmen sociale perfundon ne rruge te shtoje numrin e lypsave.Dhe ai qe punon me nje rroge afro 150-200 mije lek,mesatarja e rroges ne shkoder,perseri nese mendon te mbaje familjen nuk i ka mundesite e duhura ekonomike.
Duke i lene per ju problemet sekondare si uji dhe dritat,qe edhe ato po te paguhen rregullisht...e kuptoni vet.
Njeriu ndryshon prej kafshes sepse perdor trurin,dhe tani me thoni mua si mund te rrihet ne nje vend qe nuk te jep kushtet kryesore per jetese,pa permedur shkaqet rrethanore si"dyndja e barbareve"qe ja veme fajin per dramen e qytetit tone.
Pse shkodranet po braktisin shkodren.Sepse nuk eshte me vend i pershtatshem per nje jete normale deri sa Qeverite Pasardhese te kujtohen per te dhe vete njerezit e saj(qytet-fshat) te kujtohen per te.

alma-milano

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Craggy ReX:
[qb] Pash zoten pse nuk i bini problemit ne kry po i silleni rrotull
Problemt primare:1-Nuk ka qetesi,rend(njeriu rrezikon mbrenda dhe jashte shtepise se tij te mbetet i vrare)
2-Nuk ka pune(me cmimet e tanishme,nje person qe nuk ka pune dhe jeton me ndihmen sociale perfundon ne rruge te shtoje numrin e lypsave.Dhe ai qe punon me nje rroge afro 150-200 mije lek,mesatarja e rroges ne shkoder,perseri nese mendon te mbaje familjen nuk i ka mundesite e duhura ekonomike.
Duke i lene per ju problemet sekondare si uji dhe dritat,qe edhe ato po te paguhen rregullisht...e kuptoni vet.
Njeriu ndryshon prej kafshes sepse perdor trurin,dhe tani me thoni mua si mund te rrihet ne nje vend qe nuk te jep kushtet kryesore per jetese,pa permedur shkaqet rrethanore si"dyndja e barbareve"qe ja veme fajin per dramen e qytetit tone.
Pse shkodranet po braktisin shkodren.Sepse nuk eshte me vend i pershtatshem per nje jete normale deri sa Qeverite Pasardhese te kujtohen per te dhe vete njerezit e saj(qytet-fshat) te kujtohen per te. [/qb]
ne shkrimin e perparshem u hoqe si patriot per shkodren e tash??? :confused: shko pash zoten e skjaro idet para se me fol budallalleqe!

westside

Primus registratum

Fillimisht postuar nga alma-milano:
[qb]
Fillimisht postuar nga Craggy ReX:
[qb] Pash zoten pse nuk i bini problemit ne kry po i silleni rrotull
Pse shkodranet po braktisin shkodren.Sepse nuk eshte me vend i pershtatshem per nje jete normale deri sa Qeverite Pasardhese te kujtohen per te dhe vete njerezit e saj(qytet-fshat) te kujtohen per te. [/qb]
ne shkrimin e perparshem u hoqe si patriot per shkodren e tash??? :confused: shko pash zoten e skjaro idet para se me fol budallalleqe! [/qb]
Shiko se nuk po du tash mu marr me njerz qe lexojn vetem dy rreshta.
Te lutem sa nuk te kam thene naj fjale ma teper kape e lexoje mire deri ne fund postimin dhe pastaj nese ke ndonje gje per ta sqaruar e diskutojme.

Njiky asht problemi i shkodraneve te sotme.
Ngutja asht dobsi trunit,Kujdes!

shkodrani80

Primus registratum

[qb] Shkodran me marrsh te keqen
se nuk paske kuptue asgje se ça kam shkrue une
Dhe ti mendon te shkruej se çe ndjen ti apo se dhe ç'fare ndjej une.
Po me vjen çudi se ke arrite te me fyesh pa prite pa kujtue.
Ti nuk je Shkodrane ose te pakten nuk po i pergjigjesh sofres tande.
Nuk priten njerzit me kete menyre.
Manej spo kam nevoje per pritjen tane se ka kush me pret ne Shkoder edhe te keshilloj te mos ta kruesh shume se nuk te pata ba za me duket.
Une e due,e kam dashte dhe do ta due ajo eshte endrra ime dhe ste perket ty te percaktosh.
Atehere edhe nje here per te diftu nese jam a nuk jam Shkodrane...
ME MARRESH TE KEQEN.
Mos te falem nderes per shkrimin, dhe spo due te me pergjigjesh hiç. [/qb]
Nuk po e marr mundimin me tu pergjigj se e shof qe nuk ja vleka.Vetem po te riperseris dy vargjet e tuja:
1IKE KEM KEQ PER NJE PAL BREK
2SHKODERLOCE TE RAFTE PIKA...

Kurr nuk do t'ja kisha shpreh dashnin Shkodres me shprehje te tilla.Nejse ti e the si e ndjen un tu pergjigja me shijen qe me dhe ti nga kjo "poezi".

shkodrani80

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Jane thjesht justifikime,pretekste.Nuk e di me ca qellimi ama, a me ia mbushe mendjen te tjereve apo vedit?? Pozita gjeografike e Shkodres nuk asht e papershtatshme,perkundrazi.Po ajo s'lun asnji rol ne tendencen e shkodranve per me braktise Shkodren.Pozita gjeografike e Shkodres ne Shqipni asht e krahasueshme me ate te Torinos ne Itali po dyndja ndaj veriut te Italise asht gati gati problematike. [/qb]
Po Torino e Milano jane ma afer zemres ekonomike europiane dhe si te tilla ato kane avancue perpara. Emagjinoje Shkodren sikur te ndodhej ne mes tyre.
Apo sikure Shkodra ashtu siç eshte flas si natyre sikur te ndodhejne vend te Durrsit.

Duhet te kuptohemi qe tek ne nuk ka minjera, porte, arodrome kombtare, apo diçka qe ta stimuloj ekonomine. Kufini me Yugosllavine eshte handikap por vende si Mali i zi apo Bosnja jane nder vednet ma te varfera. Pra e vetmja shprese eshte qe ne Shkoder ta kaloje aksi Europe Azi, Linde e mesme e me tej si dhe instalimi i nje porti te mundshem. Ne te arthmen kur mirqenja te rritet mjaftueshem si ne Europe atehere turizmi mundet te beje forcen per Shkodren.
Duam s'duam ne Shkoder nuk ka per momentin interresa te mirefillta ekonomoke qe te terheqime qofte investitoret vendas apo te huaj. Dhe vendasit po duan ma mire apo jo. Kerkojne tjerakun dhe e gjene. Keshtu ikun jashte deshire per pak kohe sa per ta kap vehten (si ide eeee) por nuk e di a do te kthehen prap !!??
Shiko qytete si Tirana, Durrsi, Vlora sa kane marre force. Apo kujtoju ne Shkoder ne kohen e sanksioneve kunder Yugosllavise qe lulezoi i fije nga kuntrabanda e karburanteve. Pra besoj me kupton. E mos harro se kur Tirana etj...pasurohen me paret e dikuj ecin pra pra varferojne qytete tjara. Se leku shkon te ...ai qe ka pra nese ka qytete qe pasurohen duhet te kete te tjara qe varferohen Me kontributin e te gjithe Shqipetarve Tirana ecen me ritmet e duhura.
Per te ba diçka te mire ne Shkoder duhen pare. Paret i ban ekonomia dhe ajo ku eshte , kush e ka pa dhe kur do te vine,,,,,, pra ka shume shprese per Shkodren per momentin, por ah! shprese seeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!
Flm
Kloni mire te gjithe. [/qb]
Po te dergoj nji postim te Shkodres10 ne temen E arrdhmja e qytetit tone.

From the third world. Mjafton me thellu Bunen dhe me ba nji ur tjeter mbi bun dhe anijet mund te futen deri ne liqen. (kjo per sa i perket portit)
Mos harro qe 5 min nga uzina e telit ke fushen e aviacionit ku mund te bahet nji aeroport i vogel(ose si i thojn domestic airport).(fatkeqsisht jan ba shpija ne fushen e aviacionit!?)
Pastaj a te duket i vogel Mali i Zi per me ba tregti me Shkodren??

Per sa i perket kryetarve te bashkise, asht e vertet qe populli i ka zgjedh vet, por gjithashtu asht e vertet qe nuk kan ba kergja per shkodren.(kan zgjedh te keqen ma te vogel)
A te duket ty pun e madhe qe kan rregullu 2 rrug dhe kan vu ndricimin ktyre rrugeve? (ndricimin e kan vu kot se ma shum nuk ka drita) Aaaa po kan hek edhe nja 10 kioska te Isa Boletini qe kan fillu me i vu prap. Pervec ketyre kergja tjeter nuk asht ba ne Shkoder. Nuk pa permendim gjelberimin e qytetit qe pas vitit 1996 asht ne gjendje te mjerushme.

Bambina, sic ndoshta e shikove, Shkodra e ka poziten gjeografike dhe mundesine per me ndryshu per mire. Por e para e punes duhet nji zog kurvet kokfort per kryetar bashkijet. I cili te mendonte edhe per Shkodren dhe te arrinte ti "thithte" fonde qeverise (qe historikisht asht anti-shkoder) dhe, me e rendesishmja,ti perdorte mir keto fonde.Pervec kesaj duet te kete personel te afte ne bashki dhe prefekture.

Sigurisht qe asht mir qe edhe perfaqesuesit e brezit te ri te edukuar jasht shtetit te jepnin kontributin e tyre, sado te vogel individualisht, per Shkodren ne fushat qe atyre u perkasin.

Per mendimin tim sikur pushteti lokal dhe qendror te bente ndonje gje ne Shkoder, nuk do kishte shum muhabete pun pastish neper kafene te Shkodres dhe ndoshta njerzit nuk do kishin koh ma me shku ne kafe. E kam fjalen te vendet e punes.( sa per rifreskim kujteset: uzina e telit, uzina elektromekanike, fabrika e duhanit, fabrika e cimentos, fermat e dikurshme, turizmi etj etj)

Edhe banoret e Shkodres (nuk ka rendesi cfar brezi) duhet te sillen ne menyre me kulturore.

Pra sic e shef bambina per Shkodren mund te bahet shum, por duhet deshira e mir e x-njerezve me vullnet te hekurt, dhe sigurisht paraja.
Nuk e di per SA mund te bahet Shkodra per me "shkelqy" por di qe MUND te behet.

Ky asht mendimi jem bambina. Mund ta kem mir por edhe mund te gabohem.
Sido qe te jete me falni per fjalorin qe kam perdor me siper.

Me respekt SH10

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga zemra:
Po Torino e Milano jane ma afer zemres ekonomike europiane dhe si te tilla ato kane avancue perpara. Emagjinoje Shkodren sikur te ndodhej ne mes tyre.Duhet te kuptohemi qe tek ne nuk ka minjera, porte, arodrome kombtare, apo diçka qe ta stimuloj ekonomine. Kufini me Yugosllavine eshte handikap por vende si Mali i zi apo Bosnja jane nder vednet ma te varfera. Pra e vetmja shprese eshte qe ne Shkoder ta kaloje aksi Europe Azi, Linde e mesme e me tej si dhe instalimi i nje porti te mundshem. Ne te arthmen kur mirqenja te rritet mjaftueshem si ne Europe atehere turizmi mundet te beje forcen per Shkodren.
Flm
Kloni mire te gjithe.

Ne shume pika jam dakord me ata qe shkrun ti ,po ne disa te tjera ti bjen ne kundershtim me vedin.Nqs e mendojme si ti,dmth nqs mendojme se afersia me zemren ekonomike evropiane ndikon ne zhvillimin e nje vendi do te na duhej te pranojme se Anglia apo vende te tjera ishullore ,meqenese jane larg ketyre vendeve 'kyce' jane te mrapambetun ekonomikisht gja qe me duket qesharake. Nuk jam dakord me ate qe thu ti kur shprehesh qe 'Nese Shkodra do kish qene ne vend te Durresit do ishte zhvillu ma shume'.Besoj se e ke parasysh sa afer asht me Tiranen Lezha,me port detar afer (gati gati pozicion ideal) po nuk me duket se ka ndonje zhvillim ekonomik kushedi se ça ,perkundrazi.Kjo sa per te te tregu se pozicioni nuk asht gjithçka.Pastaj ti thu se nuk kemi porte apo aerodrome:ata mund te ndertohen nga dora e njeriut.Kurse lumenjte apo liqenin na e ka fale natyra prandaj duhet me dite me e shfrytezu.Nderkohe qe ne hala blejme energji elektrike jashte.Kulmi!Vendet e tjera e enderrojne nje gja te tille.Apo rasti i alpeve shqiptare!(edhe pse ato nuk jane pjese e qytetit te Shkodres po sa me te dhane nje shembull).Sa jane shfrytezu per turizem ato ?? Zvicrra nderkohe ban namin ne dimer!E imagjinon sa do ishte ndiku ekonomia nga turizmi???Keta jane raste qe shkojne dam ama.

Pastaj thu qe afersia me Ish-Jugosllavine asht handikap me vete.Po edhe Greqia ne kufi me ish-Jugosllavine asht po ecen per mrekulli.Edhe Italia eshte ne kufi me ish -Jugosllavine po nuk qahet.
E kupton ?? Ajo ça du me thane asht se nuk duhet t'ia lajme fajin disa kushteve qe si kena ne dore neve per me shpjegu mbrapambetjen ekonomike te Shkodres,po duhet me mundu me gjete menyra per me shfrytezu ma se miri ato faktore qe jane ne avantazh tone.

P.S Vlora nuk hyn ne rangun e qyteteve si Tirana e Durresi...Asht vite drite larg tyne! :shrug:

DJ-Mondi

Primus registratum

Eeeeeeh mar patrijota?
Si ka mundsi qe ala se keni kuptu historin e Shkoders?
Si ka mundsi qe disa ktu thojn se Shkodra do ishte ma mir po te ishte ne vend te Durrsit ose Vlons etj.
mmmmmmm Shkodra ne ate vend ku ka ken, edhe asht prep sot.
Ne kete vend ku asht sot Shkodra ka drejtu Shqipnin, ne kete ven ku asht sot ka ken djepi i kulturs, ne kete vend ku asht sot ka pas biznesin, ka pas port, ka pas aeroport etj.
Me sa kuptoj un, Shkodra ka nje kundershtar te madh {katundin gjigand me magjyp*qe nuk e len me qu kry edhe me ba hajer, se ja ka frigen.
Nuk e di a me keni kuptu me fjalen {katund gjigand me magjyp*por ata qe din sa do pak histori e kuptojn?

ptanushi

Primus registratum

Ai i malsise se madhe duhej te pergjigjej si tjeter?Apo ai duhej ta lexoje ne ballin tend se ti je shkodran.Une nuk e di perse edhe nje qe jeton ne dukagjin nuk ka te drejt to thot se eshte shkodran dhe ti n.q.se je me teper kerioz mund ta pyesish nga c'vend i shkodres?Ose me qe per ty qenka aq e rendesishme mund ta pyesish nese eshte nga qyteti i shkodres.Ja pra ketu jane rrenjet e ikjes edhe midis nesh jemi rajonalista dhe mundohemi te jemi diferent edhe pse nuk jemi ne te vertete aq shume sa pretendojme.Mua me kane lindur prinderit ne qytetin e shkodres dhe vete gjithashtu por me origjine jame nga mirdita.Dhe po te me pyesni zoteri se nga jame do te pergjigjem nga shkodra,tjeter cfare deshire do te kishe ti qe te pergjigjesha.

Gileke

Primus registratum

Mos harroni nje gje se i vetmi vend fitues i te hupurit Sali Berisha eshte Shkodra.
Besoj se po e ndjekni aktualitetin dhe mire e dini qe Shkodra ka dale e deshtueme ne qe kur demokracia erdhi ne Shqiperi. Po ta kishe Nano Shkodra sdo te ishte ai katun pa drita dhe pa kandila. Por le te ja japin vota politikanit ma te deshtuem te njerzimit e atehere ça doni ma mire Te tane kane me ike sa ta kete Sali Budadha. Me na fale ju shoke demokrat. Ne politike duhet me kene diplomat dhe jo hoxhallare i marre si sala aaaaaaaaaaa

tushi

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Gilex:
[qb] Mos harroni nje gje se i vetmi vend fitues i te hupurit Sali Berisha eshte Shkodra.
Besoj se po e ndjekni aktualitetin dhe mire e dini qe Shkodra ka dale e deshtueme ne qe kur demokracia erdhi ne Shqiperi. Po ta kishe Nano Shkodra sdo te ishte ai katun pa drita dhe pa kandila. Por le te ja japin vota politikanit ma te deshtuem te njerzimit e atehere ça doni ma mire Te tane kane me ike sa ta kete Sali Budadha. Me na fale ju shoke demokrat. Ne politike duhet me kene diplomat dhe jo hoxhallare i marre si sala aaaaaaaaaaa [/qb]
nigjo mor hajdar e para Budadha shkruhet me l+l=ll Budalla e dyta Shkodra nuk ja ka dhan voten Sals si burr i mir po nder dy m* ka zgjedh at si i vjen era ma pak.Mos harro se kur tan Shqipnija ja jepte voten atij Shkodra ja dha te Djathtes pra me i kallxu se je shum larg aty ku duhet me ken.Sa per Nanon ka ardh qe tan ata qe kan votu per te me mallku vedin e ti thu..... :smash: Nji krenari ma shume :wave: