Re: PSE MESHKUJT NUK DËGJOJNË ASNJËHERË?
Me duket se ketu u trash içik Muhabeti
Kete tem e hapa per vekt faktin per tu hedhur mendime te ndryshme (jemi apo s'jem dakort me ç'ka thuhet)....
<span style="font-style: italic">PSE MESHKUJT NUK DËGJOJNË ASNJËHERË? </span>
kjo fraze paska goditur me shume vajzat sesa djemt me sa duket. Une doja te thoja qe jane disa gjera reciproke qe duhen respektuar nga te dy palet...sepse siç e tha dhe Abstract qe jena dy bote te ndryshme.Une jap tip qe shkoi ne stadium kur me jepet mundesia , dal dhe per birra shpesh here , shkund dhe hirin e cigares me te dashurin tim ...pra di te qendroj dhe ne shoqerin e meshkujve (dhe kush me njeh ketu e di fare mire) Kete tem e hapa per vekt faktin qe kur eshte per tu analizuar nje ceshtje te pakten une i mare ne nje sy me te thell ...dhe e kam kete dreq vesi me i analizu e me nxjerr nje konkluzion .Kur mashkulli ka nje fare neglizhenze. Nuk kerkoj as superioritet nga mashkulli por nuk dua as qe ta shoh mashkullin nga posht-lart. Tani mund te thoni do te jesh e barabart me mashkullin? e ju them PO . dhe kjo PO-ja perfshin aspektin e te qenit çift. e mos me thoni Vajza qe asnjeher nuk e keni menduar kete gje ... Dhe rruge mund te hapet nje here , dy here ...por jo gjithnje sepse ç'do njeri ka autoritetin e tij.
PS: bona asgje personale eshte thjesht nje diskutim ku mendimet tona jan te ndryshme